Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Susiroolipeli, Susisaari

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
♥Tattinainen♥
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1325
Join date : 31.05.2014
Ikä : 388
Paikkakunta : Siellä missä pippuri kasvaa

ViestiAihe: Susiroolipeli, Susisaari   Ti Marras 04, 2014 9:22 am

Kauan sitten vielä, ihmiset asuttivat saarta nimeltä Sirppisaari. Saari oli ihmisten asuttaman, mutta sieltä löytyi myös luontoa, jossa asui kaikenlaisia eläimiä. Sudet olivat yhtiä näistä, ihmiset pitivätkin niitä kansalliseläimenään. Mutta se miten sudet alunperin olivat saarelle joutuneet oli ihmisille mysteeri, vain sudet sen tiesivät. Saarelle kulki tiuhaan laivoja, joissa saarelle muutti lisää asukkaita, laivojen mukana saarelle kulkeutui myös eläimiä. Muutamia eläimiä tuotiin tarkoituksella, mutta susia ei. Nämä olivatkin salamatkustajia, mutta ihmiset eivät koskaan tajunneet niiden kulkevan laivojen mukana. Ihmiset olivat tottuneet hyvin lämpimään ilmastoon saarella, kunnon talvea ei ollut. Mutta eräänä talvena saarelle satoikin lunta, mikä sai ihmiset muuttamaan pois. Talvi oli erityisen kylmä, joten lämpöön tottuneina ihmiset tahtoivat pois. Eläimet jäivät saarelle, mutta osa kuoli nopeasti. Sudet sinnittelivät elossa yhdessä, niiden oli lyöttäydyttävä yhteen selvitäkseen. Onneksi saaliseläimiä riitti, sillä kesällä noita oli ehtinyt lisääntymään hyvin paljon. Talvesta selvittiin, mutta sudet olivat alkaneet havaitsemaan erimielisyyksiä joukossaan. Terä niminen musta susi, ei katsonut hyvällä vaaleansävyisiä susia. Hän puhui puolelleen monia myöskin tummahkoja susia, joille hän kertoi katalat aikeensa. Vaaleat olisi tapettava, tummien olisi saatava saari itselleen. Mutta suunnitelmat paljastuivat, kun eräs Lumi niminen valkoinen susi kuuli Terän aikeista. Lumi kokosi yhteen vaaleat sudet ja Terä tummat. Niin alkoi taistelu, susia kuoli siinä monia. Lopulta, kuitenkin taistelu loppui. Lumi oli saanut Terälle puhuttua hieman järkeä siitä, että susien olisi parempi elää eri laumoissa. Se sopi Terälle, mutta silti hän piti suunnitelmansa mielessään, sota ei ollut vielä ohi. Yhdessä sudet, kuitenkin päättivät kutsuvansa saarta Viiltoniemeksi. He, myös suunnittelivät laumajoen arvojärjestyksen ja nimesivät muutamia yhteisiä alueita. Mutta sitten koitti laumojen ero. Terä johdatti tummat sudet saaren pohjoiseenosaan ja Lumi vaaleat eteläosaan. Laumojen nimet oli päätetty, Terä nousi Hopealauman johtajaksi Terähampaaksi. Lumi puolestaan otti johdon Valkealaumassa, saaden nimekseen Lumihammas.

Mihin laumaan sinä liityt? Vai oletko kenties yksinkulkija? Johtaako polkusi Alfaksi vai kenties erakkojen
kuninkaaksi?

HUOMIO! roolipeli on vielä hiukan kesken, liittyä silti voi, ja ei mitään vakavaa jota ehdottomasti tarvittaisiin täältä tietenkään enää puutu.


Tästä pääset SusiSaareen

_________________
"Älkää, älkää! En minä mitään pahaa!"Jag har sett detta många gånger
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://Hamara.palstani.com
 
Susiroolipeli, Susisaari
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Out of game :: Mainostus-
Siirry: