Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Stranger opposite me

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Stranger opposite me   Pe Toukokuu 04, 2012 1:39 am

Hohkatassu ei mielestään ollut erakkomainen - ei lainkaan. Hän ei vaan hirveästi arvostanut muita oppilaita, joilla ei vaikuttanut olevan paljakaan muuta tekemistä kuin pilkata heikompiaan. Joten, Hohkatassu piti enemmän yksinolosta sekä Iltatassusta. Nyt kun Iltatassu oli metsällä, jäljelle jäi yksinolo.
Vaaleanharmaa kissa oli juuri ahminut kkonaisen jäniksen, ja nyt se etsi vain rauhaa. Hohkatassu toivoi, että Saarnimetsä voisi antaa hänelle sitä. Hän kellahti sammaleitten päälle ja kieähti siinä muutaman kerran - ihan vain pehmentääkseen alustaa. Hohkatassu kuviteli mielessään mitä Iltatassu sanoisi:
"Sinun pitäisi harjoitella jotakin; ei riitä että olet mestari jäljittääjä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 05, 2012 1:49 am

// ö, onko tää meidän pelaamispaikka vai tä? oon ihan pihal ku painoin tost sun linkist ni se tuli t'nne saarnimetsää ja siin luki et tee aihe ja jotn. hehe//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 05, 2012 5:44 am

// äää sori jos oon epäselvä D: Siis niin mä ajattelin?//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 05, 2012 10:40 am

Korumarja sukelsi rajalta suoraan Saarnimetsään. Kissa juoksi niin nopeasti kuin pystyi, suojeluskeinonaan piikikkäät karvat. Räpytteli kissankyyneleitä silmiltään, kyyneleet vierähtivät poskelle nopeasti ja jäivät siihen kimaltamaan tämän karvaa. Nouseva kuu sai tämän loistamaan ja pysähtyi suunnilleen oikeaan paikkaan katsomaan kuuta. Tätä värisytti, oli kylmä ja hyytävää. Käänsi katseensa maahan ja katseli kuinka kuumat kyynekeet putosivat vihreälle kiiltämään. Hän myös haistoi toisen klaanin hajun, muttei välittänyt pätkääkään.

//Joo, mistä klaanista hohkatassu olikaa? :D //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 06, 2012 1:46 am

//Yö :--D Kävisikö että nää ystävystyisi?//

Kissa. Toinen kissa, Hohkatassu ajattelija nousi ylös. Hän oli tavannut tänään jo ärsyttävän uteliaan valoklaanilaisen, entä nytten?
"Uros. Meriklaani. Minua vanhempi", Hohkatassu päätteli ääneen, ja varmisti että toinen kuuli :"Tulisit esiin, säästäisit minulta vaivan hakea sinut!" Hohkatassu uhosi ja nuuhkasi ilmaa uudestaan.
"Olet puskan takana, ja tiedät, että olen täällä." Hohkatassua raivostutti pikkuhiljaa toisen hiljasuus ja hän juoksi puskan taa ja katsoi sinne.
Siellä häntä odotti vaalea kissa. Se oli hieman suurempi kuin Hohkatassu, mikä vahvisti iän sekä sukupuolen. hohkatassu ei voinut sille mitään, mutta hän oli todella kummastunut: odottihan naaras näevänsä karskin, suuren kissan - ei nuosrta soturia.
"Jaa." Hohkatassu ei tiennyt mitä muutakaan sanoa.

Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 06, 2012 6:48 am

Korumarja ei välittänyt. Istui vain hiljaa ja katse maassa. "Menisit pois", tämä sanoi pidätellen kyyneliä. "En halua nyt juuri taistella, minua ei kiinnosta!". Korumarjaa ärsytti, miksei toinen kissa jo lähtenyt? Tosin kissan toisen klaanin lemu ei ollut niin paha kuin muilla klaaneilla. Tämä vaistosi kissan olevan pienempi ja heikompi ja tajusi vasta sitten, ettei kissa ollut Mourutassu. Valpastui, räpytteli kyyneleet silmistään, nosti päänsä ja katsoi suoraan toisen kissan silmiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 06, 2012 9:25 am

Hohkatassu vastasi toisen kissa tuijotukseen äimistyneenä. Kuka ihme toinen oli olevinaan?, Hohkatassu mietti katsellessaan toista kissaa. Vanhempi soturi näytti surulliselta - Hohkatassu kyllä tunnisti surulliset kissat; olihan hän itsekin sellainen kovin usein.
"Miksi?", Hohkatassu kysyi ja tarkensi: "Miksi olet surullinen?" Tuollaiten asioden kysyminen ei ollut naaraan tapaista, hän ei halunnut kanniskella muitten suruja harteillaan. Mitä minä oikein kyselen? hän mietti ja alkoi näyttää katuvalta. ei toisen asioita saisi kysellä suinpäin - varsinkaan jos toinen sattuu olemaan runsaasti voimakkaampi vieras.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 06, 2012 9:40 am

"Mitä se sinulle kuuluu", kivahti heti kuultuaan kysymyksen. "Älä tongi toisten asioita, miksi et lähde?", Korumarjaa ärsytti toisen käytös, käänsi päänsä ja koko vartalonsa pois päin kissasta. "Et tunne syyn aiheuttajaa, lähde", Korumarjaa itketti taas ja pudisteli päätään. Mitä toinen kissa oikein tekee? Miksei se lähde jo? Korumarja ei kehtaa näyttäytyä toiselle kissalle turvonneilla silmillään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ma Toukokuu 07, 2012 2:32 am

"Minähän en lähde. Mnä olin täällä ensin", Hohkatassu sanoi ja istuutui maahan itseppäisesti. Hohkatassua ei voidi vährmpää kiinnostaa toisen käskyt. En ole todellakaan tottelemassa Meriklaanilaista, nuori naaras ajatteli ja kävi makuulle.
"Nyt jos kumpikaan ei ole lähdössä, voit samantien puhua minulle kunnolla", oppilas selitti. "Mitä haittaa siitä muka olisi? Emme tietääkseni ole sodassa." Hohkatassu katseli toista hiljaa. Hieman häntä vanhempi uros oli kääntänyt selkänsä. Turhaa, Hohkatassu mietti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 5:21 am

//Korumarja on naaras//

Korumarja käännähti turkki kimaltaen ja sähisten kohti toista kissaa. "Jos et nyt lähde niin minä...", hän maukui ja sähisi kaikin voimin kunnes kuuli haukahduksen. Korumarjan silmät laajenivat, koiriako? Korumarja tassutti taakseppäin, siirsi silmänsä toiseen kissaan ja kuiskasi: "Koiria"
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 6:46 am

// :'''O anteeksi, anteeksi, anteeksi D: oon idiootti! jotenkin ajattelin että uros O: oon pahoillani//

Hohkatassun silmät laajenivat. Koiria? Hohkatassu oli ollut liian keskittynyt muuhun, ettei ollut edes vaivautunut haistelemaan ilmaa, mutta haisteltuaan hän tiesi sen olevan totta.
Hohkatassu ei ollu tavannut kuin kerran koiran, ja silloin hän oli ollut mestarinsa tykö. Rajusielu oli näyttänyt koiralle kuka määrää ja ketä, kun Hohkatassu oli katsellut vierestä kateellisena mestarinsa taistelutaidoista. Nuori naaras tiesi koirien olevan lähellä, ja päätteli niitä olevan kaksi tai kolme. Naaraalla ei ollut harvainta aavistusta, oliko meriklaanilainen kovinkin taitava taistelija, mutta hän tiesi, että taistelu ei ollut omia vahvuuksiaan.
"Hajusta päätellen noin kolme. Suurehkoja", Hohkatassu lausui sujuvasti ja tuijotti toista silmiin. Hohkatassu ei tiennyt, pitikö meriklaanilaisen kissan ilme tulkita jännitykseksi vai peloksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 9:31 am

Ärinä puskien takaa vain lisääntyi. Korumarja loimahti liekkeihin.... siis henkisesti. Tätä suututti, mitä koirat tällä alueella tekee? Käänsi päänsä toiseen kissaan: "Onko meidän ihan pakko taistella koiria vastaan?", tämä ei nyt juuri halunnut näyttää koirille taivaanmerkkejä... ainakaan vielä. "Mutta... valitsen taistelun puolen", hän heltyi ja tassutti kohti pusikkoa nopein askelin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 10:35 am

Hohkatassu katsoi toista kissaa hetken miettivästi, mutta seurasi sitten tätä. Nähdessään koirat Hohkatassu yllättyi. Niitä tosiaan oli kolme, ja ne kaikki ahmivat jotakin raadon näköistä - ja hajuista.
Hohkatassu tarkkaili koiria meriklaanilainen vierellään ja kuiskasi:
"Kolmosella mennään, Yksi, kaksi...-" Sitten yksi koirista nosti päänsä, nuuhkaisi ilmaa ja murahti jotain toisille koirille. Ne olivat huomanneet heidät.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 11:35 pm

"..kolme", Korumarja kiljahti hiljaa ja säntäsi poispäin koirista. Kirat olivat isoja ja rotevia, mustia ja ruskeita ja niillä oli hiilenpunaiset silmät. Dobermanneja, Korumarja kuuli takaansa koirien ison haukun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 12, 2012 11:44 pm

Hohkatassu jähmettyi kauhusta suurien otusten edessä. Ne jouksivat kissaa kohti kovaa, kuola valuen suupielistä. Hohkatassulla oli sekunnin murto-osa aikaa miettiä, mitä tehdä.
Hohkatassu hyppäsi lähimmän koiran niskaan tyhmänrohkeasti ja juoksi sen selkää pitkin koirien taakse. Hohkatassu katsoi koiria hetken, miettien, aikoisivatko ne hyökätä, mutta koirat jatkoivat juoksemista. Se toimi. Naaras huokaisi ja juoksi oikealla olevan puskan taa. "Hetkinen", Hohkatassu maukui. Entä se meriklaanilainen? Hohkatassu mietti muutamaa sekuntia taaksepäin - siinä hän oli seissyt rinta rinnan tuon tuntemattoman kissan vieressä. Entä nyt? Oliko tuo kissa kunnossa? Miettimättä sen enempää Hohkatassu lähti juoksemaan koirien menosuuntaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 13, 2012 6:51 am

Korumarja juoksi hätääntyneenä eteenpäin vilkuillen taakseen. Koirat saavuttivat häntä Hohkatassu näiden takana. Korumarja tyhmänrohkeasti hyppäsi puolikuivuneeseen ojaan ja kahlasi vettä pitkin kohti edessä olevaa puuta. Korumarja hyppäsi puun juurelle ja sitä pitkin ylös eräälle oksalle. Katsoen kun koirat tulivat lähemmäksi. "Varo!", hän huusi Hohkatassulle ja hyppäsi sitten kynnet terävinä kohti koiria .
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Su Toukokuu 13, 2012 8:55 am

Hohkatassu katsoi urheaa soturia, joka lensi ilmassa koiria kohti. En voi vain seistä tässä! Pitää auttaa, Hohkatassu ajatteli ja puraisi takimmaista koiraa jalasta. Tämä ulvaisi ja kääntyi, jolloin Hohkatassu porasi hampaansa tämän kuonoon, ja kyntensä vasempaan silmään. Koira ulvoi kivusta. Hohkatassu irroitti kyntensä, mutta piti hampaansa jykevästi kuonossa. Hän alkoi raapia isoa koiraa naamasta raivokkaasti.

// Lyhyt, sori D: //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ke Toukokuu 16, 2012 10:10 am

Korumarja sai otteen koiran hännästä. Koira ulvahti mutta syöksyi nopeasti käännähtäen kohti korumarjaa. Korumarja raapaisi kynttään koiran silmään, koira ulvahti uudestaan, hieman kiljaisevammalla tavalla. Sen toinen silmä sokeutui, mutta se pystyi vielä aistimaan Korumarjan. Tämä ei jäänyt tähän, Korumarja ajatteli ja huitaisi koiran nenää hännällä niin kovaa, että häntä taisi murtua. Korumarja inahti kivusta, mutta nähden toisen kissan taistelevan vielä koiria vastaan. Korumarja selätti ensimmäisen vastustajansa maahan, joten koira löi päänsä siihen ja kävi tajuttomaksi. Korumarja hyppäsi toisen koiran kimppuun, kunnes tunsi kipua selässään. "Nnnhhhhh..!", Korumarja inahti ja kipu hellitti mutta jykevä ote tuntui niskassa painavalta. Korumarja katosi hetkeksi ajantasalta ja sai kunnolla silmänsä auki vasta hetken päästä. Tämä näki vain koiran takapään ja sen jalat. Taistelun huutoja kuului vielä pusikon takaa. Korumarja heilahti eteenpäin katsoen ja kauhistui. He olivat tulleet jyrkänteen reunalle jonka alapuolella oli suurta kivikkoa ja sammalta. Korumarja inahti vielä kolmannenkin kerran. Reuna vain lähestyi ja lähestyi....
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ke Toukokuu 16, 2012 11:04 pm

Hohkatassun silmät suurenivat. Jyrkänteen reuna oli enää vain kolmen kissanmitan päässä, ja koirat suoraan heidän kuonojensa edessä. Apua! Hohkatassu kauhistui katsoessaan taakse, mutta kääntäessään päänsä eteen, hän vain sähisi.
"Oletko kunnossa?" Hohkatassu kysyi toiselta kissalta, joka näytti olevan vähintäänkin yhtä tukalassa tilanteessa kuin hänkin. "Tipumme kohta tuonne!" Hohkatassu etsi ympäriltään apukeinoa, mutta kaikki pakotiet olivat koirien tukkimia ja rotko läheni sekunti sekunnilta. Multa ja sora tuntui inhottavalta Hohkatassun käpälien alla. Pakotie, pakotie, pakotie, Hohkatassu hoki mielessään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   La Toukokuu 19, 2012 9:40 am

Korumarja kiljahti kivusta. Mahani!, Korumarja kiljahti ja hänen silmänsä sumenivat. Koirat olivat lopettaneet kantamisen ja silmäilivät toisiaan hermostuneesti. Koira pudotti Korumarja maahan, mutta pysyi vaarallisen lähellä kissaa. Korumarjan silmät nuljahtivat taakseppäin. Kiljahteli vielä enemmän ja tämän sisältä kuului kuvottava "Ruks- ääni. Korumarja etsi tietoisuutta todellisuudesta tummassa kivussa, yrittäen löytää toista kissaa. "Pois! POIS NYT HETI!", Korumarja rääkyi, aivan kuin olisi koirien huoltaja käskemässä niitä pois paikalta. Tämä sätki maassa kuin kala kuivalla maalla. Tämä kierähti sivuilteen, silmät nuljahtivat ja tämä oksensi ryöpyn verta.

// Meni vähän yli, innostuin liikaa. Joo ja lainasin vähän tost Houkutus-sarjan Aamun Koista tätä tapahtumaa //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ti Toukokuu 22, 2012 3:55 am

// Ei haittaa :D Menipähän vähän jännäks! //

Hohkatassu haki meriklaanilaisen kissan tuoksua, mutta tuoksu näytti hukkuneen koirien lemuun. Hohkatassu alkoi jo hieman hätääntyä - jotain olisi voinut tapahtua, kun oppilas oli hätääntynyt.
"Oletko yhä täällä?!" Hohkatassu maukui ja alkoi nuuskia ilmaa kiivaasti. Minne se Meriklaanin kissa on kadonnut? Naaras etsi vieläkin toista kissaa katseellaan. Sitten Hohkatassu kuuli jotain, kuin pientä vaikerrusta. Ilmassa leijui veren makea tuoksu.
"Olen niin kuollut, jos sinulle on sattunut jotain!" Hohkatassu alkoi hyppiä veren tuoksua kohti. Se johti vain muutaman kissan mitan päähän, korkean puun juurre, verilammikon viereen.
"Oletko kunnossa?" Hohkatassu kysyi. Oppilaan silmistä näkyi huoli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ti Toukokuu 22, 2012 9:07 am

"No mitä luulet?!", tiuskaisi kivun lomasta ja sai uudet sätkyt. Kissa rääkäisi uudestaan ja rupesi sätkimään ylös alas paikallaan. "Tuo joku....", Korumarja kähisi. Rupesi sitten rääkymään: "Valkotähti, pArAnTaJa TaI JOKU IDIOOTTI!". Korumarja vajosi uudestaan pimeyden keskelle. Tämän silmät räpyttelivät enään ja lopetti sätkimisen. Korumarjan hengitys pihisi uhkaavasti enää, mutta palasi kunnolliseen tajuntaan heti toistamiseen kuuluvan räsähdyksen sisältään.

// Pennut coming soon :D//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Pe Toukokuu 25, 2012 11:24 am

// Anteeksi viivästys //

Hohkatassu nyökkäsi tomerasti ja juoksi nopeasti pois.

Oksat tarttuivat Hohkatassun jalkoihin kun tämä viiletti kohti Meriklaanin reviiriä. Hän seurasi vain vaistoaan ja hajuaistiaan, sillä ei ollut aivan varma, missä tuon klaanin leiri sijaitsi.
Pikkuhiljaa Hohkatassu kuitenkin saavutti paikka, joka vaikutti olevan leirin suuaukko.
"Parantaja! Valkotähti! Ihan kuka tahansa!", Hohkatassu rääkyi. "Tuolla on meriklaanilainen pulassa!" Hohkatasu tiesi klaaninsa maineen, muttei voinut mitenkään varmistua, tulisiko joku hänen mukaansa.

// Kirjoita sinä sitten tuleeko se Valkotähti vaiko ei :D //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ti Toukokuu 29, 2012 4:21 am

//Njjepss//

Valkotähti

Kuuli huudon rajalta läheltä saarnimetsää, jo kaukaa leirissään. Valkotähti katsahti ympärilleen, ketään ei ollut näkyvissä paitsi yövartio, joka sekin oli kauempana rajalta. Päälikö hieman epäröi avunhuutoa, mutta päätti sitten lähteä kulkemaan kohti rajaa. Hajut vain voimistuivat, niihin sekoittuivat veri, oman klaanin haju ja toisen klaanin haju. Valkotähti kiihdytti vauhtiaan tullessaan epätoivoiseksi. Vahvasti epäilleen toisen klaanikissan syyllisyyttä. Tullen rajalle, Valkotähti huomasi toisen klaanikissan hätääntyneet kasvot. Valkotähti epäröi siltikin, mutta päätti luottaa hitusen verran toiseen kissaan, kysyen lujasti:
"Mitä on tapahtunut?"

Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ti Toukokuu 29, 2012 8:59 am

"Naaras... Oksentaa... Koirat!" Hohkatassu oli niin paniikissa, että ei ollut aivan varma, mitä kertoa ensin. Eikä oikeastaan ollut ihan varma, mikä toista kissaa vaivasi.
"Olen Hohkatassu. Kävelin Saarnimetsässä, kun näin hajunsa perusteella meriklaanilaisen naaran. En tiedä nimeä. Juttelin hänelle hieman, sitten sinne tuli koiria, tappelimme, koirat lähtivät ja hän alkoi oksentaa verta", oppilas selitti, vilkuillen koko ajan ympärilleen. Meriklaani hieman karmi häntä, olihan hänen isänsä sieltä kotoisin. Naaras ei missään nimessä halunnut tavata urosta.
"Sinun ei ole pakko luottaa minuun - mutta en minä osaa häntä auttaa." Hohkatassu katsoi hetken Valkotähteä silmiin, ja aisti niissä epäilyksen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   Ti Toukokuu 29, 2012 10:29 am

Valkotähti epäröi yhä, mutta toisinaan uskoi Hohkatassua, Meriklaanin veren- että sen klaaninhajun perusteella. Tämän päässä pyöri sanat: Oksentaa... verta... Meriklaani... toinen kissa... Meriklaani... verta... koirat... hetkinen, koirat?! Valkotähti jäykistyi muutamaksi hetkeksi, miettien sekunnin murto-osan että uskooko toisen klaanilaisen sanaan, vai ei? Päätyi tähän tulokseen: "Oppilas, näytä tieni virallisen tyttöystäväni luo".

// Sori, mut en tienny mikä kissojen tyttö- tai poikaystävän termi on niiden kielessä:D//
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Stranger opposite me   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Stranger opposite me
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Raja-alueet :: Saarnimetsä-
Siirry: