Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mutatassu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Raatokukka
Kisuli
avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 16.07.2016
Ikä : 17
Paikkakunta : Vihti

ViestiAihe: Mutatassu   La Heinä 16, 2016 8:50 am

MUTATASSU | 6 KUUTA | NAARAS | TULIKLAANI | OPPILASULKOINEN


Mutatassu on hiukan hullunkurisen näköinen naaras, vaikka onkin ruumiinrakenteeltaan ja pituudeltaan melko tavanomainen. Kooltaan samaa luokkaa kuin muutkin ikätoverit klaanissa, kenties pari hiirenmittaa lyhyempi. Nuoren naaraan takajalat ovat kooltaan etujalkoja pidemmät, oppilaan selkä keikkuu epäluonnollisessa asennossa ja käveleminen tuottaa hiukan päänvaivaa. Joskus pitkät takajalat ottavat harppauksen etujalkojen edelle, joka aiheuttaa kompastelua ja hyvin epäharmonista juoksua. Oppilas saattaa näyttää hepulin saaneelta ketulta juostessaan takajalat hyppien, toivottavasti iän myötä etujalat ottavat takajalkoja hiukan kasvussa kiinni- epätodennäköinen, mutta toivottu vaihtoehto Mutatassun elämään.
Tassut ovat kooltaan tavalliset ja vahvarakentieset, jalkojen epämuodostunutta kokoeroa lukuunottamatta niissä on paljon voimaa taisteluihin ja hyppyihin eikä esteitä luulisi olevan ylitsepääsemätöntä määrää. Tassuissa komeilevat tavallisen kissan hyvässä kunnossa olevat ruskeansävyiset kynnet, joiden kestävyys poikkeaa hieman muiden kissojen teräaseista. Mutatassun kynnet katkeavat kovin helposti, jonka vuoksi kiipeileminen on parempi jättää hieman taka-alalle.
Polkuanturat tassuissa ovat tavallista kirkkaamman vaaleanpunaiset, kynsien tapaan hieman herkät. Haavoittuvat helposti, joten Mutatassu kulkee mielellään pehmeällä maastolla.
Kasvonpiirteiltään Mutatassu on sievä, pyöreäposkinen ja erittäin pystyturkkinen. Poskikarva suhteessa muuhun karvoitukseen on paksua ja hieman lainehtivaan taipuvaista, pari hassua tupsua sojottaa vastakarvaan muihin katsottuna ja päälaella kasvaa hassu, pikkuruinen tupsu. Kuono on normaalikokoinen, suhteessa silmiin ja nenään ihan tavallinen- kenties hieman litteämpi kuin tavallisen kissan. Ei kuitenkaan silmiinpistävä ominaisuus, eikä siitä ole oppilaalle sen kummempia haittavaikutuksia kuin tavallisellekaan kissalle- ainoastaan tarkkasilmäinen huomioi tämän pikku yksityiskohdan. Tummanruskeassa nenässä piilee erinomainen hajuaisti!
Korvat ovat normaalikokoiset, asteen pitempää lajia kuin monella muulla. Suipot ja terävät korvat omaavat tavallisen kissan tarkan kuulon, metsästäminen sujuu ongelmitta ja kaikki äänet kuuluvat esteittä. Korvat ovat sisäpinnaltaan hieman kirkkaammat kuin monella muulla, ja varsinkin hiirenkorvanaikaan lämpö saatta aiheuttaa pientä kutinaa ja ihottumaa muttei mitään jonka yli ei parilla yrttiseoksella pääsisi. Kaikessa komeudessaan korvat sopivat hyvin päänmalliin, ja korostavat mukavasti naaraan pörröisiä poskia. Kenenkin mielestä hassunkurista, kenenkin mielestä suloista tai hyvännäköistä. Kasvaessa hoikistuvat kasvonpiirteet antavat korville varmasti vielä pidemmän oloisen kuvan.
Silmät muodoltaan mantelia muistuttavat, epätavallisen suuret ja sävyltään hiukan erikoinen. Tummanvihreä täplittää pupillia, ja sulavasti liukuvärjäytyvä metsänkeltainen kulkeutuu silmän alaosasta kohti kuusta muistuttavaa, tummempaa vihreän sävyä. Tarkkasilmäinen, erinomainen näkö joka saattaa kenties lukeutua Mutatassun harvalukuisiin vahvuuksiin.
Väritykseltään Mutapentu on erittäin sievä, siamilaista havittelevilla kuvioillaan. Kasvoja ympäröivät kullanruskeasta tummaan kaarnanruskeaan liukuvärjäytyvä, pehmeänsävyinen naamio. Nenänpäässä komeilee tummempiin sävyihin sukeltava railo, ja otsaa kohti tumma sävy vaihtaa itseään auringon kuluttamaan kultaiseen. Kultainen väri liukuvärjäytyy korvia pitkin aina korvanpäihin saakka, loppupuolella hieman tummeten. Korvan sisäinen karva on sävyltään kultainen, pohjaa myöten valkeneva.
Pehmeä kullansävy on myös löytänyt tiensä naaraan niskalle, jolla makaa pehmeäpiirteinen kuviointi. Alue vaalenee valkeaksi ja huomaamattomasti alaselkää kohti, eikä se leviä hänen vatsalleen vaan jättää lumenvalkean pohjaturkin rauhaan. Tassut ovat sävyltään tummanruskeat, ylemmäs kuljettaessa lehmuksenvarteen verrattavissa olevan vaaleanruskeat. Takatassuissa komeilevat valkeat, pilvenhattaroidenväriset sukat. Kaikki neljä käpälää on koristeltu haalein, huomaamattomin vaaleanruskein tiikeriraidoin. Sävy on hillitty ja rauhallinen, eikä siihen kiinnitä turhaa huomiota.
Naaraan häntä on pitkä ja paksu, sävyltään tummanruskea joka vaalenee alaselkää kohti. Hännässä seikkailee käpälien kuvioita myötäilevät, tummemmat tiikeiraidat ja havaittavissa on myös kasvoissa ja niskassa ilmennyt pehmeä kullanruskea. Hännänpää eroa muusta karvoituksesta, se on tavallista paksumpaa ja pidempää ja antaa hiukan hupsun oloisen loppusilauksen Mutatassun ulkonäköön.
Kaikenkaikkiaan hän on erittäin karismaattisen ja hyppysellisen huvittavan näköinen kissa.


SISÄINEN


Mutatassu on luonteeltaan hullunkurisempi ja vaikeammin ymmärrettävä kuin ulkonäkönsä, pääpersoonallisuuden piirteiltään naaras on itsepäinen ja omaperäinen. Jos häneltä kysyttäisiin, jok'ikisen kissan olisi kuljettava hänen järjettömillä säännöillään. Jokaisen on uskottava Tähtiklaaniin syyttä, vaikka hänen uskonsa esi-isiin ei pidä tätä pikkunaarasta pienissä nahoissaan. Halu tehdä tihutöitä ja seikkailla ulos synnyinklaanin reviiriltä kihelmöi käpälissä kuin muurahaispesän päällä seisoisi! Metsän rajaaminen useammalle kuin yhdelle klaanille on silkkaa humpuukkia, kun hänen mielestään kaikki tietävät että Tuliklaani on selkeästi paras klaani jota metsästä löytyy!
Tämä nuori naaras on aina tekemässä pahojaan, piilottelemassa havunneulasia klaaninvanhimpien alustalle ja käpyjä sisarustensa petisammaliin! Syömässä hänelle kuulumatonta riistaa, tekemässä toisista pilkkaa, vaikkei itsessä ole kurjan paljoa kehumista!
Naarasta ei juurikaan hetkauta toruminen tai rangaistukset, vaikka kyseisellä hetkellä saattaa hiukan ärsyttääkin- hänen mielestään kiusaamisessa ja tottelemattomuudessa ei ole mitään pahaa, jos sille löytyy jonkinmuotoinen syy tai motiivi! Jos kiusaa heikkoa kissaa niin Mutatassun mielestä se auttaa tekemään tästä vahvemman! Hänhän tekee toiselle vain palveluksen olemalla täysin ilkiö, eikö totta? Naaraan empatiakyky on harvinaisen heikkolaatuinen.
Ei ainoastaan tottelematon vaan myös täysin hiirenaivoisen, uskomattoman uhkarohkea! Jos punaturkkinen kettu tepastelisi vastaan kotikonnuilla hampaat irvessä, yrittäisi naaras varmaankin häätää sen pois jakamalla oikeutta omin tassuin! Hän uskoo olevansa paljon vahvempi, kykenevämpi ja viisaampi kuin oikeasti onkaan- useimmissa tapauksissa itseluottamus on ehdottomasti vain positiivinen piirre, mutta Mutatassulla sitä löytyy enemmän kuin tarpeeksi! Hän uskoo pystyvänsä kaikkeen itse, toiset kissat olisivat vain tiellä ja yrittäisivät viedä häneltä suosion ja kunnian! Minä itse-asenne on takertunut turkkiin kuin märkä pihka.
Ehdottoman kilpailuhenkinen tapaus, hänen on aina pakko olla ensimmäisenä- jokaisen pikkukisan voittajan on aina pakko olla Mutapessu, muuten alkaa tavaton nälviminen ja valitus kisassa huijaamisesta ja siitä miten vastustaja teki epäreilusti! Häviötähän naaras ei myönnä, ei varmasti jos kyse on hänen omasta tappiostaan! Muiden häviötä hän kyllä juhlii turkki hulmuten ja leveä hymy kuononpäällä, niin kauan kun hänen on suosio ja kunnia ei naaras muusta kauheasti välitäkkään! On kuitenkin vaikea olla muiden suosiossa, kun mokoma ei jaksaisi tehdä mitään sen saavuttaakseen.MENNYT

Mutatassun menneisyydestä ei ole järin paljon mainittavaa. Ainoana pentuna ruskeakuvioinen oli aina emonsa huomion keskipisteenä, pehmeissä ja turvallisissa maidontuoksuisissa sammalissa oli hyvä viettää rauhallisia päiviä. Pentuna hän oli paljon avoimempi ja hyväksyvämpi muita kissoja kohtaan, hän löysi heidän mielipiteensä ja tarinansa kiinnostavina kuunnella. Usein hän viihtyikin klaaninvanhusten tarinoita kuunnellessa, mutta emonsa odotusten mukaisesti seurasi hänen itsekeskeistä ajatusmaailmasta. Nuoresta iästä alkaen hänelle oli hoettu miten vain omalla karvalla oli väliä, ja aina tuli ensisijaisesti pitää itsestään hyvää huolta.
Kenties kun oppilaaksi nimitys alkoi jo kolkuttaa pesän oksakattoa, naaraassa heräsi pienoinen kapinan kipinä. Emo oli aina opettanut ettei kenenkään saanut antaa pompotella, joten miksi Mutapennun tarvitsisi seurata emonsa opastusta? Omasta mielestään hän oli jo tarpeeksi vanha pitämään itsestään huolen ja ajattelemaan omia asioitaan kuin aikuinen kissa konsanaan.
Omien mielipiteiden myötä vahvana luonteenpiirteenä nousi esiin laiskuus ja malttamattomuus, enää naaraas ei viihtynyt kuuntelemassa tarinoita jotka eivät häntä kiinnostaneet virkettä pidempää. Hän alkoi käyttäytyä kovin epäkohteliaasti ja tekemään jekkuja jos toisenlaisia emon jo palatessa sotureidenpesälle uinumaan. Nyt kun ei kukaan ollut häntä valvomassa, Mutapentu purki yksinäisyyttään tekemällä pahojaan, kaipa hän haki huomiota muilta kissoilta kun ei siihen tehokkaampaa tapaa löytänyt.VAHVUUDET
Vaikka Mutatassulla on monia heikkouksia ja vikoja, ei hän ole ollenkaan taitamaton! Itse asiassa on parikin juttua jossa naaras osaa olla aika haka- nimittäin jäljittäminen! Naaras haistaa jokaisen hajun tuosta vain, ja tarkalla näöllään voi seurata jälkiä vaikka maan toiselle puolen! Mutatassu ei itse osaa arvostaa lahjaansa, hänen mielestään jäljittämiskykyä tarvitsee niin harvoin ettei sillä tee mitään- naaraalla olisi kenties kyky olla Tuliklaanin parhaimmistoa, mutta ei jaksa hioa taitoa mistä ei usko hyötyvänsä tulevaisuudessaan!


HEIKKOUDET
Mutatassulla on monia heikkouksia, mainittakoot niistä haitallisimmat. Ylenkasvuiset takajalat heittävät kuperkeikkaa tuon tuosta, joten erittäin kömpelö ja hitaanpuoleinen tapaus! Välillä on vaikea pysyä pystyssä kun takajalat hyppivät ennenaikojaan etujalkojen vielä vaihtaessa askelmaa!
Uiminen ei ole tämän ruskeakasvon heiniä, itseasiassa harvinaisen uimataidoton kissa! Vihaa vettä koko sydämmestään, sadepäivät ovat vuodenvaihteiden surkeinta aikaa! Aamukaste on inhottavaa ja nihkeää, vaikka kimmeltääkin somasti auringonpaisteessa. Joen tai muun vesialueen yli ei naaras lähtisi vaikka henkeä uhattaisiin, alla pärskyvä vesi on painajaisten painajainen!


RAKASTAA
Itseään, mitäpä muuta? Haitallisen itserakas. Mutatassun mielestä hän on ihanin ilmestys mitä metsä päällään kantaa, ehkei sentään- mutta rakastaa itseään muidenkin kissojen edestä! Hän ei koskaan tunnista omia virheitään, miksipä tunnistaakaan kun ei sellaisia itsestään löydä? Kenties hän jakaisi osan rakkaudesta ystävilleen, jos sellaisia omistaisi.


PITÄÄ

Monistakin asioista, lähinnä oma virtansa seuraamisesta! Mennä sinne minne tassut kuljettavat ilman ketään komentelemassa, ylittää klaanien rajoja- ehkei sentään, siitähän voi joutua vaikka tappeluihin...ehkä pieni kurkistus ei kuitenkaan haittaisi?


EI PIDÄ
Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus, ei lähinnä mistään. Hän vihaa kuumaa, ei pidä kylmästä, kissoista, kasveista, metsästämisestä- metsästäminen on uuvuttavaa ja hiostavaa, taistelu vaarallista, kissojen kanssa keskustelu tylsempää kuin sateenropinan kuunteleminen, puhumattakaan kissoista ketkä eivät ymmärrä hänen ajatusmaailmaansa!


Cta (c) Minä / Crykitty-senpai

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Koivu
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1501
Join date : 27.11.2014
Paikkakunta : korvatunturi

ViestiAihe: Vs: Mutatassu   Ma Heinä 25, 2016 10:55 am

Vau, oli pakko tulla kehumaan hahmoasi. Hahmosi on todella onnistunut ja mielenkiintoinen. Yllättävää on että tämä on ensimmäinen hahmosi ja se on silti noin loistava.
Tervetuloa nelituuleen ja hyviä pelailuja sinulle! :)

_________________
Tuliklaanin töpöhäntäinen Kyyhkysiipi
Tuliklaanin auttavainen Lehvälampi
Luopiona päättäväinen Taivassilmä
Tuliklaanin itsenäinen Helmisydän
täällä voit hakea kissoistani seuraa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Raatokukka
Kisuli
avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 16.07.2016
Ikä : 17
Paikkakunta : Vihti

ViestiAihe: Vs: Mutatassu   Pe Heinä 29, 2016 4:22 pm

Ääks, kiitos valtavasti! :0
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Mutatassu   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mutatassu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Tuliklaani-
Siirry: