Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Innostuneita koiraroolipelin kehittämiseen?

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Milky
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Innostuneita koiraroolipelin kehittämiseen?   Ke Kesä 15, 2016 4:12 am

Plantarium-niminen koirafoorumiroolipeli etsisi innostuneita mukaan jo ennen roolipelin avaamista. Tarkoituksena olisi muokata pelistä pelaajia innostava ja kiinnostava foorumiroolipeli, jonka lisäksi ei tarvitsisi odottaa useita viikkoja peliseuraa, koska pelaajia on mukana jo heti alusta lähtien. Foorumilla on topic, josta voi lukea alustavan juonisuunnitelman ja mikäli rupesi kiinnostamaan ainakin hieman, voi aiheeseen vastata ilmoittamalla kiinnostuksestaan ja mahdollisesti esittää jotain omaa ideaa. Ilmoitus ei missään nimessä ole sitova eli rohkeasti vain ilmoittelemaan!

Vielä lyhyesti juonesta tähän, ettei tarvitse vierailla sivuilla, jos ei ollenkaan napannut:

Pelin pääjuonena on Veriklaanin, Puroklaanin, Liitoklaanin ja Luolaklaanin välinen kamppailu, mutta lisämausteina löytyy paljon muutakin. (Huom! Kyse ei todellakaan ole mistään soturikissaroolipelistä!) Jokaiselta klaanilta löytyy omat erikoistaitonsa: Veriklaanilaiset ovat yleensä hyviä taistelijoita ja klaanin keskuudessa on ollut erinäistä verensyöjäporukkaakin. Puroklaanilaiset taas ovat hyviä uimareita ja sukeltajia ja omaavat myös lähes täydellisen kalastustaidon. Liitoklaanilaisilla on siivet, joilla nämä osaavat lentää kohtalaisen pitkiäkin matkoja. Luolaklaanilaiset osaavat taas käyttää taitavasti tassujaan ja mm. tehdä suurista kivistä alkeellisia aseita.

Juoni ei kuitenkaan lopu vain tähän vaan lisäksi koirat voivat saada haltuunsa myös amuletteja. Näillä mystisillä taikaesineillä voi saada käyttöönsä erikoisia voimia ja varsinkin harvinaisilla amuleteilla voi kenties jopa hallita maailmaa - vai voiko sittenkään?


Jos nyt kiinnostuit, tule lukemaan lisää foorumilta. Jokainen uusi kiinnostunut on enemmän kuin tervetullut!

Huom! Lisäksi Plantariumin foorumille tarvittaisiin uusi yläkuva, joten mikäli olisit kiinnostunut piirtämään koiria, voi tuohon samaiseen ketjuun vastailla siitäkin. Sinun ei tarvitse välttämättä olla kiinnostunut itse pelistä tehdäksesi yläkuvan, vaikka olisihan tämä tietysti hieno asia.

Kovin kummoista palkkaa minulla ei ole tarjota, mutta jotain pientä kylläkin mikäli kiinnostaa!

Tervetuloa ideoimaan http*://plantarium.boards.net*/thread/2/kiinnostunut (poista tähdet!)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Innostuneita koiraroolipelin kehittämiseen?
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Out of game :: Mainostus-
Siirry: