Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...   La Helmi 13, 2016 9:27 am

(Kakku + Etikkatassu)

Loistesilmä katsoi tuliklaanin leiriä leirin pimeimmästä nurkasta, josta oli tullut yksi naaraan vakio paikoista, kun liki jokainen kissa klaanissa tuntui vihaavan häntä ainakin hieman, jos ei ihan Lahnatassun tapaisesti ollut sellainen ääliö, että vihasi häntä suoranaisesti sydämensä kyllyydestä. Oli tietenkin muutama kissa, joka tuntui pitävän hänestä, mutta suurin osa oli kuitenkin osoittanut häntä kohtaan vihaista asennetta naaraan omaavan varovaisuuden ja varauksellisuuden seurauksena. Usein, jos naaras tepasteli normaalisti ilman mitään järkevää syytä leirissä, tuppasivat kissat mulkoilla häntä vihaisesti koloistaan, pieniltä istuin tai makuu sijoiltaan. Hiljainen ilmapiiri leijui sumunlailla leirin keskuudessa pienten valkeitten hiutaleitten putoillessa nyt kovin harmahtavalta taivaankannelta hitaasti kuin höyhenet. Pienet kauniit, toisistaan poikkeavat vesi hiutaleet laskeutuivat kevyesti maan jäiselle pinnalle antaen melko harmaalle maalle uuden valkean peiton, jäätä peittävän turkin, joka ei välttämättä kestäisi maassa montaa päivää pidempään, sillä todellisuushan oli, että hiirenkorvanaika oli pikkuhiljaa saapumassa. Muutama viileä tuulenviri pöllytti naaraan maidonvalkeaa turkkia saaden naaraan turkin hivenen sottaiseksi.

Loistesilmä suki turkkinsa nopeasti kääntäen katseensa jälleen kohti leiriä. Leirin sisäinen elämä oli jälleen puhjennut kukkaan näin vertauskuvallisesti. Loistesilmä näki leirissä vanhoja tuttuja omilta oppilasajoilta ja muutamia ei niin kovin tuttuja kuten vaikkapa Etikkatassun mestari, jonka nimeä ei Loistesilmä valitettavasti muistanut. Se jos jokin häiritsi tuliklaanin varapäälikköä eikä naaras takuulla pilaisi mainettaan kysymällä kissan nimeä, joten Loistesilmä päätti odottaa, odottaa häntä, joka kertoisi sen nimen, jota soturi ylpeydellä kantaisi tai sitten ei niin ylpeänä, mutta kuitenkin kantaisi.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Kakku
Kisuli


Viestien lukumäärä : 3
Join date : 19.11.2015
Ikä : 15
Paikkakunta : Päivää!

ViestiAihe: Vs: Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...   Ma Loka 31, 2016 2:21 am

Etikkatassu tallusteli leiriin kuollut hiirenpoikanen suussaan. Nähdessään meatarinsa, Tulihännän, hän lähti juoksemaan tätä kohti. Etikkatassu pysähtyi Tulihännän eteen ja pudotti hiirenpoikasen suustaan. "Tulihäntä? Onko tämä hyvä?": Etikkatassu kysyi Tulihännältä ylpeänä. Tulihäntä murahti jotain Etikkatassun suuntaan ja jatkoi leirin tarkkailua. "Tulihäntä?": Etikkatassu kysyi nyt vaativammin. "No?": Tulihäntä viimein vastasi. "Onko tämä hyvä?": Etikkatassu toisti. "Juu": Tulihäntä vastasi tavallisen vähäpuheiseen tapaansa. Tulihäntä katsoi tiettyä pistettä miettiväisen näköisenä. Etikkatassu koetti löytää tämän pisteen ja huomasi että se "piste" oli joku leirin naaraista (Loistesilmä). Hän istui Tulihännän viereen ja jäi itsekkin tuijottamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...   Ma Loka 31, 2016 8:47 am

Loistesilmä huomasi hyvin kuinka tuo Etikkatassun mestari tuijotti häntä takaisin pistäen oman terävän katseensa hänen oman katseensa lävitse lävistäen pian hänen pehmeän turkkinsa tunkeutuen lämpimien sisäelinten viereen saaden naaraalle melko epämukavan tunteen kuitenkin päättäen pitää sen täysin sisällään vain tuijottaen takaisin erään sattumanvaraisen naaraan vain kävellessä hänen viereensä sanoen: "Olet kiinnostunut Tulihännästä huh? Heh. Ja hänkin tuijottaa sinua. Voi kuinka söpöä. :3" Loistesilmä käänsi katseensa naaraaseen kasvoillaan harvinaisesti selviä tunteita eli suurta vihaa. "En ole kiinnostunut hänestä ja sinä pidät suusi supussa tästä 'romanssista' tai syötän sinut variksille!" Loistesilmä sähisi äänekkäästi toivoen kovin, ettei kukaan muu kuullut tai sitten vain keskittynyt hänen sanoihinsa. Tuo sattumanvarainen ruskeansävyinen naaras vain nyökytteli hivenen järkyttyneen näköisesti luikkien pian pakoon maidonvalkean varapäälikön luota.

Loistesilmä käänsi katseensa takaisin Tulihäntään huomaten toisen vieressä Etikkatassun ja molemmat selvästikkin tuijottivat häntä. Kyseinen tilanne häiritsi Loistesilmää kovin, joten hän päätti astella muutaman askelen taaksepäin piiloutuen varjoihin paremmin, vaikkakin silti melko kehnosti vaalean turkkinsa tähden, mutta pian olisi tulossa lehtikadonaika, jolloin hänen olisi helpompi piiloutua vaaleampaan maastoon. Naaras tarkkaili kaksikoa vielä hetken palaten pois varjoista sanoen: "Tulihäntä. Anteeksi, jos keskeytin jotain, mutta mielestäni nyt olisi hyvä lähteä kouluttamaan Etikkatassua, koska minusta tuntuu, että sitä hänkin on odottanut tässä hetken." Loistesilmä tuijotti pienehkönä kissana Tulihäntää ylöspäin kuitenkin yrittäen näyttää olevansa arvostettu kissa koostaan täysin riippumatta.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Kakku
Kisuli


Viestien lukumäärä : 3
Join date : 19.11.2015
Ikä : 15
Paikkakunta : Päivää!

ViestiAihe: Vs: Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...   Su Elo 20, 2017 3:59 am

Tulihäntä katsoi vaivaantuneesti tassujaan Loistesilmän huomauttaessa tuijottavansa suoraan tämän kirkkaisiin silmiin. Tulihäntä keräsi itsensä, kuten urhean soturin kuuluisikin, eikä jäädä tuijottelemaan kauniita naaraskissoja. "Kyllä, Loistesilmä. Se voisi olla järkevää." Tulihäntä katsoi ärtyneesti oppilastaan, joka istui hänen vieressään elottoman hiirenpoikasen edessä. Etikkatassu katsoi nopeasti maahan välttäen Tulihännän vihaista katsetta. Tulihäntä kääntyi yhtäkkisesti läimäyttäen Etikkatassun kylkeä hännällään, ikään kuin hoputtaakseen häntä ja poistui leiristä valkeiden lumenhaituvien saattelemana.
Etikkatassu tajusi olevansa kaksin klaaninsa varapäällikön kanssa vain pieni ja säälittävä hiiren raato heidän välissään. Hän ei uskaltanut sanoa, eikä tehdä mitään, ettei vain tekisi mitään väärin ja suututtaisi yhtä ihailunsa kohteena olevaa soturia, joka sattuu vielä olemaan korkeassa asemassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Eh. Minun ei kai pitäisi häiritä...
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Tuliklaanin alueet :: Lemmikkiniitty-
Siirry: