Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Eksyksissä siitä tietämättä

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tamu
Oppilas
avatar

Viestien lukumäärä : 164
Join date : 20.02.2015

ViestiAihe: Eksyksissä siitä tietämättä   Pe Joulu 25, 2015 10:43 am

//Roihu catillaan

Juovatassu tepasteli jäisellä maalla uteliaasti ympärilleen katsellen. Kissoja ei ollut näkyvissä, vaikka koska tahansa joku reviiritietoinen Valoklaanin hyypiö saattaisi ilmestyä puolustamaan aluettaan. Mutta siitäpä oli meriklaanilaiskloppi autuaan tietämätön. Hänet oli nimittäin juuri nimitetty oppilaaksi ja uudella mestarilla oli kovasti muita kiireitä. Tämä ei ollut kerinnyt opettaa hänelle vielä mitään, ei edes oman klaanin rajoja. Sen sijaan kolli oli saanut joltakin vieraalta klaaninsa soturilta omatoimitehtävän: selvitä missä Meriklaanin rajat kulkevat ja opettele ne ulkoa. Aika yksinkertaisen kuuloinen juttu, oli Juovatassu itseensä luottavaisena tuuminut ja lähtenyt tehtävää valoisien tuntien aikana suorittamaan. Hän oli valinnut summanmutikassa suunnan ja lähtenyt etsimään rajaa, joka pitäisi olla helposti havaittavissa. Se olisi siinä mistä löytyisi toisen klaanin hajumerkkirintama. Vahinko vain, ettei kukaan ollut opettanut nuorelle oppilaalle muiden klaanien hajujakaan ja eipä hän sitä tullut innostuksissaan ajatelleeksi. Niinpä kolli oli mitään aavistamatta ylittänyt rajan. Nyt hän siis kulki itsevarmana vihollisen alueella, valkea turkki lumen puutteen vuoksi taivaanmitan päähän erottuen.

Kolli oli saapunut jonkinlaiseen metsikköön, joskin puut näyttivät hieman erilaisilta kuin mihin hän oli tottunut. Juovatassu ei kuitenkaan ehtinyt huolestua moisesta, sillä jokin kiinnitti valkokirjavan kissan huomion. Parin karhunmitan päässä näkyi vanha puu, jonka juuri nousi ylös maasta muodostaen kaaren niin, että alle jäi kissanmentävä aukko. Luonnonmuodostelma suorastaan vaati harjoittelemaan taisteluliikettä, jonka hänen isänsä Koivuturkki oli kollille pentuna esitellyt. Silloin hän ei ollut kuitenkaan kokeillut sitä, sopivan kohteen uupuessa, mutta nyt olisi aikaa harjoitella. Juovatassu juoksi aukkoa kohti rääkäisten villisti: ”Tästä saat sinä punkinsyömä yöklaanilainen!” Oppilas syöksähti läpi aukosta raapaisten juureen komeat kynnenjäljet, sellaiset joista sopi olla ylpeä. Mutta onnistumisen tunne tyrehtyi sadasosasekunnissa, sillä yrittäessän kääntyä loikkaamaan kaaren yli, hän löi päänsä samaisen puun runkoon niin että kolahti ja kunnolla. ”Auuuhh!”

_________________
Tamun pillin mukaan tanssivat...
suurisydäminen soturi Sumusydän
ja ilkikurinen seikkailijaoppilas Juovatassu Meriklaanista,

sekä omissa oloissaan viihtyvä Raetassu Yöklaanista

Seuranhakuni
Jos minua ei kuulu vastailemaan peleihin, niin muistathan ensin katsastaa poissaoloni
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Roihu
Oppilas
avatar

Viestien lukumäärä : 220
Join date : 29.07.2015
Ikä : 14
Paikkakunta : Mäntsälä

ViestiAihe: Vs: Eksyksissä siitä tietämättä   Pe Joulu 25, 2015 12:48 pm

Kermatassu koikkelehti jälleen reippaana Valoklaanin mailla. Tällä kertaa mielessä oli kuitenkin vain yksi saalis: nimittäin orava. Aivan varmasti kaikki oppilaat ovat tähänkin päivään asti valittaneet sen mausta ja siitä, kuinka karvoja joutui suuhun. Senpä takia kolli oli pennusta pitäen vältellyt niiden syömistä. Nyt kuitenkin tuntui, että hän oli koko metsän ainoa kissa joka ei tätä 'herkkua' ollut maistanut! Yleensä oppilas ei välittänyt muiden mielipiteistä puuroakaan, mutta kokeilunhalu oli ottanut vallan. Ainoa pulma oli siinä, että kaikki oravat olivat luikkineet koloihinsa. Koko metsä tuntui olevan täysin autio. Kermatassun hengitys kohosi huuruna ilmaan, ja hän katseli sitä ihmeissään. Tämä oli hänen ensimmäinen lehtikatonsa, mutta vaikutti samalta kuin mitä huhut antoivat ymmärtää: pelkkää kylmyyttä ja epäonnen aikaa.

No, vähän aikaa kun kollioppilas oli kulkenut tässä samanoloisessa maastossa, kuuluikin valtava huuto ja heti perään seurasi parkaisu. Mitä ihmettä? Kermatassu lähti juoksemaan ääntä kohti tajuamatta, että siellä voisi mahdollisesti olla jotain vaarallista. Hänen mieleensä mahtui tällä hetkellä vain se, että joku oli ehkä loukkaantunut. Lopulta näkökenttään tupsahtikin kissa. Arviolta samanikäinen kuin hän itse. Ohhoh. "Sattuiko? Mitä kävi?" Oppilas hälisi ja hölkytteli pari askelta toisen suuntaan, kunnes jähmettyi. Hajuaistia kun ei voinut saada pois päältä, ja nenään tulvahti varsin kumma haju. Toisen klaanin haju. "Hetkinen...ethän sinä ole Valoklaanista!" Kermatassu huusi hämmästyneenä sanat. Sitten hän tulistui. Miten tuo toinen saattoi olla noin röyhkeä, että aivan pokkana tulee toisten klaanien alueille? Kolli ei viitsinyt ajatella mistä klaanista tuo oli, mutta jostain toisesta kuitenkin. Hän veti kyntensä ulos, ja valmistautui taisteluun.

_________________
Meriklaanin orpo ja yksinäinen Nuottipentu
Valoklaanin superkiltti Kermatassu
Valoklaanin ailahtelevainen Kaakaotassu
Tuliklaanin sinisilmäinen Kukkaispentu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Tamu
Oppilas
avatar

Viestien lukumäärä : 164
Join date : 20.02.2015

ViestiAihe: Vs: Eksyksissä siitä tietämättä   La Joulu 26, 2015 2:59 am

Juovatassu hieroi päälakeaan etukäpälällään vaimentaakseen siinä tuntuvaa jomotusta. Miten olikin mahdollista, että hän oli onnistunut häviämään taistelussa puulle? Onneksi kukaan ei ollut paikalla katsomassa, kuinka hän oli saanut selkäänsä mokomalta kaarnakasalta. Läheltä kuuluva huolestunut ääni sai oppilaan pomppaamaan tassuilleen nolostuneena. Paikalle oli sattunut nuori kollikissa, oppilas kuten hänkin. Juovatassu ei tunnistanut toista, mutta kuka ikinä sitten olikin, niin tämä oli sattunut paikalle pahinpaan mahdolliseen aikaan, nimittäin hänen töpeksiessään. "Ääh, ei tässä mitään", kolli vastasi vähättelevästi, vaikka hänen päätään särkikin yhä. Toisen kissan tassutellessa lähemmäs Juovatassu huomasi, että tästä puuttui jotain. Jokin josta oli tullut kuluneen kuuden kuun aikana niin tuttu ja arkipäiväinen, että sen puuttuminen pisti heti silmään, tai lähinnä kuonoon. Valkea oppilas ei ehtinyt ajatuksissaan vielä sinne asti, että olisi tajunnut mikä puuttui, kun vieras jo rääkyi jotain Valoklaanista. "En tietenkään ole, kamu. Mistä sinä sellaista sait päähäsi?" Juovatassu naukui hieman hölmistyneenä. Hänestä alkoi tuntua siltä, että hänen itsensä sijasta tuo pilkkujen peittämä kolli oli se, joka oli lyönyt päänsä puuhun. Epäilykset saivat vahvistuksen kun toisen kynnet työntyivät esille.

Juovatassu ei voinut mitään sille, että hänen niskakarvansa nousivat pystyyn tyrmistyksestä. Hän oli nimittäin juuri tajunnut mikä teki toisesta kollista puutteellisen. Haju, tästä puuttui meren suolainen tuoksu. "Etkä sinä ole Meriklaanista! Mitä Tähtiklaanin nimeen sinä teet meidän maillamme täällä, öö, Saarnimetsässä?" kolli naukui järkyttyneenä. Saarnimetsä oli ollut ensimmäinen metsä, joka hänelle oli tullut mieleen ja koska hän ei ollut kuullut muista, oli tämä luultavasti Saarnimetsää. Ja tällä logiikalla pääteltynä kummat puut olivat saarneja, mikä selitti sen, ettei hän ollut ennen nähnyt vastaavia. Mutta mitä tilanteeseen tuli, niin se oli vähintäänkin hermostuttava. Hän ei halunnut tapella reviirinsä puolesta. Tai siis halusi kyllä, mutta ei osannut. Savikoipi ei ollut ehtinyt vielä opettaa ja ainoa liike jonka hän tiesi, oli harjoituksiltaan vähintäänkin vaiheessa, kuten puuepisodi osoitti. Niinpä kolli katseli kummastuneena kissaa, joka oli ilmiselvästi suutahtanut jostakin, vaikka Juovatassu ei tajunnutkaan mistä.

_________________
Tamun pillin mukaan tanssivat...
suurisydäminen soturi Sumusydän
ja ilkikurinen seikkailijaoppilas Juovatassu Meriklaanista,

sekä omissa oloissaan viihtyvä Raetassu Yöklaanista

Seuranhakuni
Jos minua ei kuulu vastailemaan peleihin, niin muistathan ensin katsastaa poissaoloni
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Eksyksissä siitä tietämättä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Eksyksissä siitä tietämättä
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Valoklaanin alueet :: Tuulirungot-
Siirry: