Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Rocketin jengi ja perhe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Rocketin jengi ja perhe   To Joulu 24, 2015 4:02 am

Tein nyt pitkään suunnittelemani hahmon, Pyrstöpennun ja koska olen ollut aika aktiivinen ja intoa tuntuu piisaavan niin suunnittelen tekeväni vielä viidenneksi hahmokseni hänen kotikisuisänsä Rocketin. Tämä entinen Tuliklaanin oppilas on koonnut ympärilleen kotikisuista ja kujakateista koostuvaa jengiä, joka pyrkii kasvattamaan vaikutusvaltaansa ja suorittaa erilaisia tehtäviä. Rocket on kostonhimoinen ja katkera, koska hänen kumppaninsa ja pentunsa karkasivat Meriklaaniin (Rocket ei tiedä, että he ovat juuri siinä klaanissa) ja ajattelin, että jengistä voisi muodostua tämän vuoksi klaaneille jonkin asteinen uhka. Elikkä tällaista pientä sivujuonenpoikasta.

Kysymys kuuluukin: haluaisiko joku tehdä hahmoja, jotka kuuluisivat Rocketin jengiin? Luonnollisesti pelaajalliset hahmot voivat olla tärkeämmissä asemissa jengissä, komentajia, luottokissoja, vakoojia, tms. mielenkiintoisempaa, ellei pelaaja välttämättä halua hahmostaan nimenomaan juoksupoikaa tms. Jengin sisällä voi myös olla valtakamppailua, kähmintää ja juonintaa, mutta jengi on saanut alkunsa siitä, että Rocket on kouluttanut kannattajilleen klaanissaan oppimiaan soturintaitoja ja muuten auttanut heitä erilaisin palveluksin jengin kasvaessa ja hänen ja jengiläisten välillä vallitsee ystävyys ja luottamus, sekä molemminpuolinen kunnioitus. Jengin tavoitteena on tarjota koti- ja kujakissoille oma, klaanimainen yhteisö, johon turvautua. Varsinaista reviiriä heillä ei ole, joskin tavanomaisia kokoontumispaikkoja esim. Rocketin omistajan talon pihavaja ja tietyt paikat kujilla. Jengi ei yleensä suhtaudu yksinäisiin kissoihin pahasti, mutta jos johonkin jengin jäseneen kajotaan, käy koko jengi kostamassa. Jengin vihollisia saatetaan myös vangita ja viedä vajaan Rocketin tuomiolle.

Myös Rocketin entinen kumppani Pinkkikorva, sekä poika Sadepentu - Pyrstöpennun emo ja veli siis, olisivat pelaajaa vailla. Laittelen hahmojen tiedot tänne piakkoin, kun ehdin kuvat piirtämään. Hahmoista voi lukea lisää Pyrstöpennun hahmoesittelystä: http://nelituuli.foorumini.com/t1976-pyrstopentu

Ilmoitelkaa tänne, jos kiinnostusta perheellä tai jengiläisillä pelaamiseen löytyy! :)

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Roihu
Oppilas
avatar

Viestien lukumäärä : 220
Join date : 29.07.2015
Ikä : 14
Paikkakunta : Mäntsälä

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   To Joulu 24, 2015 12:27 pm

Täältäpä löytyy hyvinkin kiiinnostusta johonkin jengiläiseen :p
Saisin hahmon tehtyä jossain siinä ensi kuun paikkeilla.
Että niin.

_________________
Meriklaanin orpo ja yksinäinen Nuottipentu
Valoklaanin superkiltti Kermatassu
Valoklaanin ailahtelevainen Kaakaotassu
Tuliklaanin sinisilmäinen Kukkaispentu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   To Joulu 24, 2015 2:06 pm

Hieno juttu! :D Itse sain tuossa tehtyä Rocketin hahmoesittelyn:

Rocket:
 

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   Su Tammi 10, 2016 9:27 am

Tässä olisi Pinkkikorvan kuva ja hahmotiedot, haluaisiko joku pelattavakseen? :D

Pinkkikorva
Ikä: 5 vuotta

Skp: naaras

Klaani: Meriklaani

Paikka hierarkiassa: kuningatar

Hahmokuva: http://illiweb.com/fa/pbucket.gif
(Allekirjoitusversio: http://illiweb.com/fa/pbucket.gif )

Tunnari: Junat ja naiset (Jenni Vartiainen)

Ulkonäkö:
Pinkkikorva on valkea ja pitkäkarvainen, naaraaksi kookas, rakenteeltaan sopusuhtainen ja lihaksikas soturikissa. Häntä on hyvin pitkä ja pörheä. Taivaansinisten silmien välissä on tikattu sirppimäinen arpi, jonka Pinkkikorva sai tapellessaan perheen koiran kanssa kotikisuaikoinaan. Naaraan huomiota herättävin piirre ovat suuret ja näyttävät korvat, joista hän sai nuorena nimensäkin - Valkokorva. Soturin ylpeyden aihe on kuitenkin muuttunut häpeän aiheeksi, sillä kotikisuksi ryhdyttyään naaraan korvat värjättiin kirkkaan pinkeiksi. Kuono on pitkähkö, otsa matalanlainen ja pää hivenen kulmikas. Häntä on pitkä ja tuuhea. Korvat ovat isohkot ja teräväkärkiset, varpaat isot ja pyöreät.

Olemukseltaan ryhdikäs ja hätkähdyttävä. Kiehtova sekoitus naisellisuutta ja kollimaisuutta. Naisellisella tavalla äijämäinen ja kunnioitusta herättävä. Niin kauan kuin ei anna värjättyjen korvien häiritä.

Luonne:  
Määrätietoinen ja päättäväinen soturi, joka ei ole koskaan epäröinyt tehdä elämäänsä vaikuttavia isojakin päätöksiä. Nykyään hieman epäluottavainen toisia kissoja kohtaan ja hieman traumatisoitunut edeltäneistä vaikeista elämänvaiheistaan. Hengeltään kuitenkin vahva. Lojaali ja kiitollinen Meriklaanille, jonka soturit pelastivat hänet pentuineen. Katkera ex-puolisolleen ja hieman varuillaan tämän mahdollisten kostoaikeiden suhteen.

Soturina tunnollinen, mutta joskus hieman ailahteleva käytökseltään. Toisinaan taipuvainen itsekkyyteen jopa enemmän kuin olisi tervettä. Saattaa kuitenkin tiukan paikan tullen laittaa jopa henkensä altiiksi tovereidensa puolesta. Taistelussa määrätietoinen ja peloton. Taitava puissa kiipeilijä, siellä vahvimmillaan niin saalistuksessa kuin taistelemisessakin.

Uutena haasteena uimisen opettelu uudessa klaanissaan nyt, kun pentujen kasvaessa on koittamassa aika siirtyä kuningatarten pesästä soturielämään. Jättänyt Valoklaanin ja Tuliklaanin taakseen, joskin toisinaan hieman huolissaan sukulaisten ja entisten ystävien kohtaamisesta taistelukentältä. Uimaan opettelu pelottaa Pinkkikorvaa erityisesti sen takia, että hän tietää Valoklaaniin jääneen siskonsa Hopeakorvan hukkuneen mereen Meriklaanin ja Valoklaanin rajakahakan yhteydessä. (Tapahtui aikana, kun Valkeakorva ja Rakettitassu olivat vielä Tuliklaanin jäseniä.)

Menneisyys:
Valkeakorva oli kotoisin Valoklaanista, jossa hänellä oli sisko Hopeakorva. Valkeatassu ihastui oppilasaikoinaan Tuliklaanin kolliin Rakettitassuun - kissaan, joka oli karannut omistajaltaan ja liittynyt Tuliklaaniin. Valkeatassu päätti seurata sydäntään ja pyysi lupaa liittyä Tuliklaaniin voidakseen olla yhdessä Rakettitassun kanssa. Hän valmistui soturiksi, Valkeatassusta tuli Valkeakorva. Rakettitassulla sen sijaan oli vaikeuksia. Hän kyllästyi ja alkoi kaivata kotikisun elämäänsä.

Rakettitassu houkutteli Valkeakorvan mukaansa kehuen kotikisun elämänsä maasta taivaisiin. Samaan aikaan soturilaki alkoi tuntua nuoresta parista yhdentekevältä - klaanissa rikottiin sitä monelta osin. Tuliklaani oli kenties saanut Tähtiklaanin epäsuosioon menettäessään kaksi nuorta soturia sillä tapaa. He lähtivät Rakettitassun entisen omistajan luo, joka tunnisti vielä kissansa Rocketin ja otti onnessaan vastaan myös tämän mukana tulleen naaraan. Rocket totutti Valkeakorvaa kotikisun elämään ja tämä sai kotikisunmekseen Renate. Samalla Rocket alkoi viihtyä ulkona retkillään ja koota itselleen liittolaisia muista kotikisuista ja kujakisuista.

Renatella oli paljon haasteita kotikisuksi sopeutumisessaan. Kerran Rocketin ollessa poissa hän joutui pahaan tappeluun perheen villakoiran kanssa ja omistajakin sai muutaman naarmun pakatessaan verta vuotavan kissan kuljetuslaatikkoon ja viedessä tämän eläinlääkäriin. Samalla reissulla selvisi, että Renate oli tiineenä, mistä omistaja vallan ilahtui.

Pentuja syntyi kaksi, kolli ja naaras. Nämä saivat nimikseen Victoria ja Charlie. Omistajan sekopäisyys kävi kuitenkin pentujen hiljalleen kesyyntyneelle emolle karmealla tavalla ilmi: omistaja intoutui värjäämään koko kissaperheen! Renaten korvat värjättiin pinkeiksi ja pennuista toinen, kollipentu Charlie, sai violettia väriä selkäänsä, kun taas Victorian häntä värjättiin sateenkaarenväriseksi. Tästä kauhistuneena Renate päätti häipyä pentuineen takaisin klaanikissojen pariin. Avukseen hän sai Meriklaanin partion, joka oli noutamassa parantajalle yrttejä ihmisten puutarhoista.

Kovia kokenut kuningatar ja pennut tuotiin Meriklaanin leiriin ja kaikki kolme hyväksyttiin osaksi klaania. Renaten soturinimi Valkeakorva ei enää käynyt laatuun, joten hänestä tuli Pinkkikorva. Violettikuvioisesta Charliesta tuli Sadepentu ja sateenkaarihäntäisestä Victoriasta Pyrstöpentu.

Muuta: Tekee kovasti töitä sopeutuakseen pentuineen elämään Meriklaanissa. Katkera entiselle kumppanilleen ja hieman peloissaan tämän mahdollisista kostoyritystä. Yrittää kätkeytyä mahdollisimman hyvin, ettei tämä löytäisi heitä - eräs syy, miksei harkitsekaan paluuta Tuliklaaniin tai Valoklaaniin. Kuitenkin hyvin vakuuttunut siitä, että klaanielämä on parasta klaanielämää hänelle ja hänen pennuilleen.

Tunnettu aikaisemmin nimillä: Valkeapentu, Valkeatassu, Valkeakorva, Renate, Pinkkikorva

Pinkkikorvaan liittyviä hahmoja:

Meriklaanissa:
Rocket - Pinkkikorvan entinen kumppani, tutustumisvaiheessa Tuliklaanin oppilas Rakettitassu, Pyrstöpennun ja Sadepennun isä. Kotikisu, joka hyväksyttiin klaaniin, mutta houkutteli kumppaninsa kotikisuelämään. Rocketilla on alaisinaan kujakissoja ja kotikisuja, eräänlaisena jenginä. Katkera entiselle kumppanilleen Pinkkikorvalle, joka pakeni heidän omistajansa luota heidän pentujensa kanssa. Tahtoisi poikansa ja tyttärensä takaisin.
Sadepentu - Pinkkikorvan tytär, pakeni emonsa ja veljensä kanssa kotikisuisän hullun omistajan luota Meriklaaniin.
Sadepentu - Pinkkikorvan poika, pakeni emonsa ja siskonsa kanssa kotikisuisän hullun omistajan luota Meriklaaniin.

Valoklaanissa:
Lumiyö - Pinkkikorvan ja Hopeakorvan isä, NPC. Valkea pitkäturkkinen kolli, joka jätti soturielämän aikaisin ja liittyi klaanivanhimpiin haavoituttuaan Yöklaanin väijytyksessä Korpinsilmä-nimisen soturin rikottua hänen selkänsä. Lumiyö kuuluu Valoklaanin klaanivanhimpiin ja liikkuu todella huonosti hyökkäyksessä vioittuneen selkänsä takia. Lumiyö kärsii myös säännöllisistä selkäkivuista. 7v. Kuva taistelusta, jossa Lumiyö haavoittui. Toimi Hopeakorvan mestarina.

Tähtiklaanissa:
Lokinlento - Pinkkikorvan ja Hopeakorvan emo, vaaleahko harmaaraitainen paksuturkkinen naaras, kuoli viheryskään pentujen ollessa vuoden vanhoja.
Hopeakorva - Vaaleanharmaa pitkäkarvainen naaras, nykyään Tähtiklaanissa. Koiranleuan entinen mestari, joka hukkui mereen.

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Lucie
Kisuli
avatar

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 07.01.2016

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   Su Tammi 10, 2016 10:14 am

Aivan, mietinkin lähinnä, että sinuahan saattaisi hieman arveluttaa antaa hahmosi perheenjäsen uutukaisen pelaajan käsiin, jota et vielä oikein tunne tai tiedä miusta mitään :D mutta jos sinua ei haittaisi niin olisin kyllä kiinnostunut Sadepennusta ^^ Voisin miettiä luonteen itse, ensi viikolla pitäisi olla aikaa kehitellä (ja onhan tässä tosiaan se kaksi viikkoa muutenkin ennenkuin tosiaan saan uuden hahmon ottaa edes). Ulkonäön/kuvan saat toki itse määritellä, ja menneisyyshän on pitkälti sama kuin Pyrstöpennulla. Kiirettä ei tietenkään minun puoleltani ole kuvan tai minkään suhteen, koska tuo pakollinen odotusaika anyway.

E// Ja niin jos sinulla on jotain luonteenpiirteitä mitä haluat pennulla esiintyvän, niin ottaisin ne toki huomioon luonnekuvauksessa :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   Ma Tammi 11, 2016 3:54 am

Ei minua haittaa millään tapaa, että olet uusi pelaaja. Olenhan itsekin kohtalaisen uusi, vasta muutama kuukausi sitten liittynyt. :3 Ja minusta pääasia, että hahmo saa pelaajan, jota kiinnostaa pelata sillä. Eli sitä parempi, jos suunnittelet Sadepennun luonteen itse! :)
Mikäli haluat, sillä voi olla myös emostaan ja siskostaan poikkeava suhtautumistapa Rocketiin ja klaanielämään - saat siis ihan vapaat kädet miettiä, millainen tuo on. Ainoastaan, että 4kk vanha ja tulisi oppilaaksi samoihin aikoihin Pyrstöpennun kanssa. :)

Jos tehdään niin, että piirrän Sadepennusta kuvasen ja täyttelen hahmokaavakkeen niin, että jätän luonteen tyhjäksi? Onko sinulla mitään toivomuksia siitä, millainen ruumiinrakenne ja minkä kokoinen Sadepennusta tulee? Olin ajatellut, että hänellä olisi muusta perheestä poiketen hyvin hailakkaa harmaata tabbykuviota selässä, joka sitten violetiksi värjättynä näyttäisi jonkinlaiselta lilalta sateelta pennun selässä. Kasvonpiirteiden ajattelin olevan terävähköt, kuonon pitkähkö ja silmien suuret ja korvien isot, kuten Sadepennun muullakin perheellä. Häntä olisi tuuhea ja turkki pitkähköä.

Niin joo ja Sadepennun soturinimen saat itse päättää sitten aikanaan, kun hän soturiksi valmistuu. Pyrstöpennusta olen alustavasti ajatellut tulevan Pyrstötaika, jossei minulle mitään muita huiseja ideoita hänen nimensä suhteen ennen sitä tule.. :D

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Lucie
Kisuli
avatar

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 07.01.2016

ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   Ma Tammi 11, 2016 5:37 am

Jeee kuulostaa tosi hyvältä, en malta odottaa että saadaan hahmo suunniteltua ja parin viikon päästä sitten peliin :3

Ulkonäköön/rakenteeseen minulla ei erityisiä toivomuksia ole, saat ihan vapaat kädet :) Ja tuo mitä nyt kuvailit kuulostaa ainakin hyvältä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Rocketin jengi ja perhe   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rocketin jengi ja perhe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Yleinen :: Hahmojen luovutus-
Siirry: