Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pyrstötassu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Pyrstötassu   Ke Joulu 23, 2015 3:59 pm

Pyrstöpentu
Ikä: 6 kuuta

Skp: naaras

Klaani: Meriklaani

Paikka hierarkiassa: oppilas

Hahmokuva: http://illiweb.com/fa/pbucket.gif

Tunnari: Final Battle (GNG)

Ulkonäkö: Pyrstöpentu on valkea ja pitkäkarvainen nuori naaras, josta on kasvamassa melko normaalikokoinen, sopusuhtainen ja lihaksikas soturikissa. Hänen riesanaan on häntä, jonka entinen ihmisomistaja värjäsi sateenkaarenväriseksi. Edes suolainen merivesi ei ole huuhtonut väriä pois. Häntä on sekä tyvestään, että kärjestään kirkkaansininen ja käy liukuvärjäyksellä sateenkaaren sävyt läpi niin, että tyven jälkeen tulee violettia ja punaista, puolessa välissä oranssia, sitten keltaista, vihreää ja kärkeä lähestyttäessä siniseksi hiljalleen vaihtuvaa turkoosia. Häntä on hyvin pitkä ja pörheä ja värjäys on tehnyt siitä hyvin teennäisen näköisen.

Pyrstöpennun siniset pentusilmät ovat pikku hiljaa muuttuneet hitusen vihertävän turkooseiksi ja ovat suuret ja ilmeikkäät. Kuono on pitkähkö, otsa matalanlainen ja pää hivenen kulmikas. Häntä on pitkä ja tuuhea. Korvat ovat isohkot ja teräväkärkiset, varpaat isot ja pyöreät.Luonne:  Pennuksi Pyrstöpentu on hyvin harkitsevainen tapaus. Hän yrittää yleensä järkeillä, mikä olisi kaikkien kannalta paras ratkaisu. Pennulla on myös hivenen dominoiva päällepäsmäriluonne - jos hän on jonkin asian mielestään kunnolla miettinyt niin ei noin vain suostu sen sivuuttamiseen.

Jokseenkin Pyrstö on vielä muokattavissa oleva tyhjä taulu, johon tulevat elämänkokemukset tulevat vaikuttamaan. Hänessä on vahvat ainekset hyväntahtoiseksi ja toisaalta johtajamaiseksi luonteeksi. Nöyryyttä kissasta ei löydy, vaikka tämä osaakin sellaista halutessaan teeskennellä. Pentu on kuitenkin aika suulas ja ajattelee usein ääneen. Päätään tuo kuitenkin osaa käyttää, mikä on luettava kissan hyväksi puoleksi.

Pyrstöpentua on kohtuullisella huumorintajullakin siunattu ja nuori kissa, kun on ja kekseliäs, saattaa erilaisia jekkujakin keksiä. Aina tuo ei välttämättä tajua herkempien kissojen pahastuvan hyväntahtoisestakin pilasta, vaikkei mitään pahaa kellekään tarkoita. Joskus tuo on myös turhan suorapuheinen.

Vaikutuksille altis Pyrstöpentu on kuitenkin yhdestä asiasta varma: hän inhoaa isäänsä ja tämän omistajaa. Hän pelkää, että tämä jengi löytää heidät, ennen kuin hän on tarpeeksi iso ja vahva puolustamaan itseään, emoaan ja veljeään, joihin hän suhtautuu pikkuvanhan suojelevasti. Pyrstöpentu on myös utelias Valoklaanista, jossa hänellä on sukulaisia.

Menneisyys: Pyrstöpennun emo Valkeakorva oli kotoisin Valoklaanista, jossa hänellä oli sisko Hopeakorva. Valkeatassu ihastui oppilasaikoinaan Tuliklaanin kolliin Rakettitassuun - kissaan, joka oli karannut omistajaltaan ja liittynyt Tuliklaaniin. Valkeatassu päätti seurata sydäntään ja pyysi lupaa liittyä Tuliklaaniin voidakseen olla yhdessä Rakettitassun kanssa. Hän valmistui soturiksi, Valkeatassusta tuli Valkeakorva. Rakettitassulla sen sijaan oli vaikeuksia. Hän kyllästyi ja alkoi kaivata kotikisun elämäänsä.

Rakettitassu houkutteli Valkeakorvan mukaansa kehuen kotikisun elämänsä maasta taivaisiin. Tuliklaani oli kenties saanut Tähtiklaanin epäsuosioon menettäessään kaksi nuorta soturia sillä tapaa. He lähtivät Rakettitassun entisen omistajan luo, joka tunnisti vielä kissansa Rocketin ja otti onnessaan vastaan myös tämän tiineenä olleen kumppanin. Rocket totutti Valkeakorvaa kotikisun elämään ja tämä sai kotikisunmekseen Renate. Samalla Rocket alkoi viihtyä ulkona retkillään ja koota itselleen liittolaisia muista kotikisuista ja kujakisuista.

Pentuja syntyi kaksi, kolli ja naaras. Nämä saivat nimikseen Victoria ja Charlie. Omistajan sekopäisyys kävi kuitenkin pentujen hiljalleen kesyyntyneelle emolle karmealla tavalla ilmi: omistaja intoutui värjäämään koko kissaperheen! Renaten korvat värjättiin pinkeiksi ja pennuista toinen, kollipentu Charlie, sai violettia väriä selkäänsä, kun taas Victorian häntä värjättiin sateenkaarenväriseksi. Tästä kauhistuneena Renate päätti häipyä pentuineen takaisin klaanikissojen pariin. Avukseen hän sai Meriklaanin partion, joka oli noutamassa parantajalle yrttejä ihmisten puutarhoista.

Kovia kokenut kuningatar ja pennut tuotiin Meriklaanin leiriin ja kaikki kolme hyväksyttiin osaksi klaania. Renaten soturinimi Valkeakorva ei enää käynyt laatuun, joten hänestä tuli Pinkkikorva. Violettikuvioisesta Charliesta tuli Sadepentu ja sateenkaarihäntäisestä Victoriasta Pyrstöpentu.

Muuta:

Tunnettu aikaisemmin nimillä: Victoria (kotikisunimi)


Pyrstöpentuun liittyviä hahmoja:

Pinkkikorva - ent. Valkeakorva. Alkujaan Valoklaanista kotoisin oleva Meriklaanin kuningatar, Pyrstöpennun ja Sadepennun emo. Valkea pitkäkarvainen naaras, Hopeakorvan sisko, Lumiyön ja Lokinlennon tytär. Rocketin entinen kumppani. Korvat värjätty kirkkaan pinkeiksi.

Rocket - entinen Tuliklaanin oppilas Rakettitassu, Pyrstöpennun isä. Kotikisu, joka hyväksyttiin klaaniin, mutta houkutteli kumppaninsa kotikisuelämään. Rocketilla on alaisinaan kujakissoja ja kotikisuja, eräänlaisena jenginä. Katkera entiselle kumppanilleen Pinkkikorvalle, joka pakeni heidän omistajansa luota heidän pentujensa kanssa. Tahtoisi poikansa ja tyttärensä takaisin.

Sadepentu - Pyrstöpennun veli samasta pentueesta, pakeni emonsa ja siskonsa kanssa kotikisuisän hullun omistajan luota Meriklaaniin.
Tavannut:

-

Pelit:

Pentuaika:
Pikku kissa eksyksissä
Valvottava täysikuu

Oppilasaika:
-

Soturiaika:
-

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
 
Pyrstötassu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Meriklaani-
Siirry: