Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hahmoilleni sukulaisia?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 1:42 am

Koiranleuan isä Lupiiniviiksi (keltaraitainen kolli) oli Valoklaanissa syntynyt arvostettu soturi, joten kävisi järkeen, että Koiranleualla olisi klaanissa sukulaisia. Niinpä ajattelin kysellä, haluaisiko joku tehdä hahmostaan hahmoni sedän, tädin tai serkun? Myös sisarpuolet ovat mahdollisia. Hahmojen suhteen voin antaa aika vapaat kädet, koska en ole juurikaan kirjoittanut Koiranleuasta kovin tarkasti, millaista hänen elämänsä klaanissa on ollut. Myös Koiranleuan kuolleelle mestarille, Hopeakorvalle (harmaaturkkinen pitkäkarvainen naaras, kärsivällinen luonne, taitava soturi), voi halutessaan tehdä esim. pennun.

Toinen homma, olen suunnittelemassa Yöklaaniin Tylsämieli-nimistä kollia, kunhan olen pelannut täällä sääntöjen määräämät 2 viikkoa. Kyseessä on viisivuotias, tummahko kissa, joka on pienikokoinen, tanakka, aikamoisen vahva ja kovin hidasjärkinen. XD Ajattelin tiedustella, haluaisiko joku tehdä hahmostaan tai suunnitella hahmon, joka olisi esim. Tylsämielen veli, sisko, pentu, isä tai emo? Myös ystävät ja oppilaat ovat ihan mahdollisia. :) (Tylsämieli tulee liittymään Koiranleuan elämään sikäli, että se on vastuussa Lupiiniviiksen kuolemasta Yöklaanin ja Valoklaanin välisessä rajakahakassa .)

Ensisijainen toive olisi, että sukulaiset olisivat samoissa klaaneissa, mutta toki, jos on valmis hahmo, joka on noista kotoisin, mutta vaihtanut klaania tai luopio, niin sekin on mahdollista.. :)

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Muikelo
Luopio
avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 01.11.2015
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 3:20 am

Mie voisin olla kiinnostunut tekemään Tylsämielelle oppilaan tai pennun. :D Aikuista hahmoa mie en halua tehdä kun koen itelle jotenki helpommaksi alottaa pennusta/nuoresta kissasta.

Miullakin on tosiaan se 2 viikon karenssi joten uuden hahmon voin tehä vasta 15 pv tätä kuuta.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://muikelo.deviantart.com/
Sinikko
Kuningatar
avatar

Viestien lukumäärä : 531
Join date : 05.06.2015
Ikä : 15
Paikkakunta : Pornainen

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 4:16 am

Varjopilveni voisi olla Tylsämielen serkku? Tulee mieleen kaksi tyyppiä, toinen on "kiintynyt" siihen toiseen ja sitä toista ärsyttää se, mutta jos se lähtis pois, sille tulis kuitenkin ikävä :'D
Aika epäselvästi kirjoitettu XD

_________________
Peleissäni temmeltävät:
Meriklaanin innokas parantajaoppilas Hohtotassu
Tuliklaanin ujo, mutta uskollinen kolli Kyyraita
Valoklaanin utelias ja suorasanainen oppilas Marakatti
Yöklaanin kunnianhimoinen soturi Varjopilvi
Tuliklaanin viehättävä naaras Pisarapentu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 6:45 am

Juu, kuulostaa hyvältä. :D

Sinikko, oletko suunnitellut Varjopilven vanhemmat? (Jos ovat serkuksia, pitäisi kai päättää vanhempien väliltä löytyvä sisaruus.)Muikelo, haluatko ennemmin pennun vai oppilaan? Minulle käy kumpi vain. :) Tosin pennulle pitäisi varmaan keksiä emokin, anyone?

Tylsämieli voisi olla kyllä hupaisa mestari.. XD

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 7:48 am

Hahmotelmaa Tylsämielen menneisyydestä:

Tylsämielen tarina alkaa hänen isovanhemmistaan. Taannoin muuan ihminen hylkäsi viisi kotikissanpentua, manx-kissan ja venäjänsinisen vahinkopennut. Yöklaani otti nuo pennut kasvattaakseen, sillä muuan naaras oli juuri menettänyt omat pentunsa. Pentueesta kaksi naarasta, Mansikkakuono ja Harmaavarvas, ihastuivat kumpikin Yöklaanin tuolloiseen varapäällikköön, Kotkankynteen. Näinä päivinä kerrotaan, että Kotkankynsi oli hullu. Lyhyenä varapäällikkökautenaan häntä kuitenkin kunnioitettiin omassa klaanissaan ja pelättiin muissa klaaneissa. Taistelussa hän ei piitannut haavoistaan, vaan kävi vihollisen päälle apinan raivolla. Kotkankynsi sai kuitenkin surmansa uhkarohkeutensa takia. Tuota ennen hän ehti kuitenkin saattaa molemmat hänen peräänsä olleet sisarukset tiineiksi. Eikä suvun tarina myöskään jatkunut kovin hyvin.

Rotuvanhemmistaan ylpeät Mansikkakuono ja Harmaavarvas kasvattivat pentunsakin ajattelemaan, että olivat tavanomaista parempaa sukua - ja vieläpä kuuluisan Kotkankynnen pentuja! Sen sijaan, että olisivat vihoitelleet toisilleen sisarukset pitivät yhtä ja kasvattivat pentujaan yksissä tuumin. Kahteen noista pennuista, Mansikkakuonon poikaan Korpinsilmään ja Harmaavarpaan tyttäreen Kultakotkaan emojen opit upposivat. Muut sentään pyrkivät kasvaessaan eroon rotukissapuheista ja koittivat sopeutua elämään Yöklaanissa. Toki heillekin oli usein hyödyksi, että he olivat Kotkankynnen jälkeläisiä, vaikkei kotikisutaustaa juurikaan klaanikissojen keskuudessa arvostettu. Mansikkakuono ja Harmaavarvas sisaruksineen siirtyi klaanivanhimpien pesään ja liittyi yksi toisensa jälkeen Tähtiklaaniin. Suvun tarina kuitenkin jatkui seuraavan polven skandaalilla.

Aivan kuin Kotkankynnen liitto kahden naaraan kanssa ei olisi aiheuttanut tarpeeksi paheksuntaa klaanissa, päätyivät sisarpuolet Korpinsilmä ja Kultakotka pariutumaan keskenään! Heidän pentunsa olivat kuitenkin sisäsiittoisuutensa takia jokseenkin sairaalloisia. Vanhimmasta pentueesta yksi oli Tylsäpentu, siniharmaa, litteäkuonoinen ja pyöreäpäinen kolli, jolla oli pienet korvat. Nykyisin Korpinsilmä ja Kultakotka ovat iäkkäitä kissoja ja asustavat klaanivanhimpien pesässä.

Vielä Tylsätassun oppilasaikoina moni klaanissa ja kissa itsekin arvelivat, että hänet tultaisiin nimeämään Tylsäkynneksi - mikä olisi ollut melkoinen häpeä legendaarisen Kotkankynnen tyttären ja pojan pojalle! Kasvaessaan kissaparka osoitti kuitenkin tylsien kynsiensä lisäksi myös sen luokan hidasälyisyyttä kerta toisensa perään, että klaanipäällikkö odotusten vastaisesti nimesikin hänet Tylsämieleksi. Tylsätassun oppilasaika oli ollut pitkä. Hänellä ehti olla kaikkiaan kolme mestaria, joista eräskin luonnehti häntä "kaikkien aikojen puupääksi" ja soturioppi ei tahtonut purra häneen millään. Myös Tylsätassun sisaruksilla mestareineen oli omat ongelmansa.

Lopulta Tylsätassu saavutti mainetta ja kunniaa erään kuuraisen syysaamun rajavartiossa. Oli pistävän kylmä päivä ja Tylsätassu oli kolmannen mestarinsa Haukansurman ja parin muun kanssa partiossa Kalliokivien itälaidalla, kun he törmäsivät Valoklaanin partioon. Syntyi taistelu, sillä Kalliokivi ei ole kovin kaukana Valoklaanin leiristä. Tylsätassu joutui taisteluun vähän aikaa sitten Valoklaaniin palanneen Lupiiniviiksen kanssa. Taistelu oli melko tasaväkinen ja kummankin partion johtajat antoivat käskyn perääntyä. Lupiiniviiksi koitti noudattaa käskyä, mutta Tylsätassu ei hidasälyisyyttään tajunnut Yöklaanin vetäytymiskäskyä ja iski hampaansa kimpustaan vetäytyvän kollin kaulaan ja tappoi tämän. Lupiiniviiksi oli ollut maineikas soturi Valoklaanissa ja Tylsätassun tekoa pidettiin sankarillisena. Niinpä hän sai vielä samana iltana soturinimensä.

Lupiiniviiksi oli ollut suosittu kissa Valoklaanin lisäksi myös joidenkin kissojen keskuudessa Tuliklaanissa ja Vesiklaanissa, jonka vuoksi Tylsämieli sai kertaheitolla monta vihollista. Hän sai osakseen sähinää, kun klaanipäällikkö kertoi uusista Yölklaanin sotureista seuraavassa kokouksessa. Tylsämieli ei kuitenkaan ole kiinnostunut Yöklaanin ulkopuolisista kissoista, vaan on ylpeä itsestään, saavutuksistaan soturina, kuuluisasta isoisästään, sekä rotukissaesivanhemmistaan.


---------------------

Siitä vaan keksimään tuolle sukulaisia! :D

Tässä vielä selkeydeksi, miltä sukupuu näyttää tällä hetkellä:^ Eli jos haluaa tehdä vaikka Korpinsilmän veljenpojan (eli Tylsämielen serkun) niin ilmoittaa "hahmoni Miukumauku on Misumössykän ja Moukumaukun poika, Moukumauku on Korpinsilmän veli ja tulisi tuohon KISSA E:n paikalle sukupuuhun. Niin lisäilen sitten. :D

Tylsämielen isovanhempien rodut ovat manx ja venäjänsininen, niistä voi ottaa ideoita hahmojen ulkonäköön! :D Tylsämieli itse on siniharmaa, hänellä on lyhyt tiheä karva, vihreät silmät, pyöreä pää, pieni koko, tanakka olemus, hurja luonne ja kolli on sisäsiittoisuuden takia älyltään yksinkertainen..

Ja toki kissoissa voi olla muitakin piirteitä, Kotkankynsi oli alkuperäinen klaanikissa ja Tylsämielen sukulaiset ovat risteytyneet muiden klaanilaisten kanssa.

Tylsämieli on tosiaan 5-vuotias, hänen vanhempansa ovat klaanivanhimmissa (heidätkin voi ottaa halutessaan pelihahmoiksi!) ja isovanhemmat sisaruksineen Tähtiklaanissa. Kotkankynsi ja kumppanit tulevat siis olemaan NCP-tähtikissoja, jotka voivat esiintyä esim. Tylsämielen sukulaisten unissa..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Sinikko
Kuningatar
avatar

Viestien lukumäärä : 531
Join date : 05.06.2015
Ikä : 15
Paikkakunta : Pornainen

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 9:45 am

Jos Varjopilven isä Mäyräturkki voisi olla kissa D, E, F tai G?

_________________
Peleissäni temmeltävät:
Meriklaanin innokas parantajaoppilas Hohtotassu
Tuliklaanin ujo, mutta uskollinen kolli Kyyraita
Valoklaanin utelias ja suorasanainen oppilas Marakatti
Yöklaanin kunnianhimoinen soturi Varjopilvi
Tuliklaanin viehättävä naaras Pisarapentu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Muikelo
Luopio
avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 01.11.2015
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 9:49 am

Äffä kirjoitti:
Muikelo, haluatko ennemmin pennun vai oppilaan? Minulle käy kumpi vain. :) Tosin pennulle pitäisi varmaan keksiä emokin, anyone?

Tylsämieli voisi olla kyllä hupaisa mestari.. XD

Oppilas ois ehkä hauskempi kun sillä on helpompi pelata aktiivisesti kuin taas pennulla. :D


Haha mietin just että tästä tulee hauskaa! xDD

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://muikelo.deviantart.com/
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Marras 04, 2015 10:26 am

Sinikko kirjoitti:
Jos Varjopilven isä Mäyräturkki voisi olla kissa D, E, F tai G?

Sopii! :D

Muikelo kirjoitti:
Äffä kirjoitti:
Muikelo, haluatko ennemmin pennun vai oppilaan? Minulle käy kumpi vain. :) Tosin pennulle pitäisi varmaan keksiä emokin, anyone?

Tylsämieli voisi olla kyllä hupaisa mestari.. XD

Oppilas ois ehkä hauskempi kun sillä on helpompi pelata aktiivisesti kuin taas pennulla. :D


Haha mietin just että tästä tulee hauskaa! xDD

Juu kyl tuo passaa! :D

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ma Marras 09, 2015 12:39 pm

Päivitetty sukupuu:(Lisäsin selkeyden vuoksi myös Rikkotassun, kun huomasin Varjopilven hahmoesittelystä näiden sukulaisuussuhteen.)

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Pe Joulu 04, 2015 4:08 pmKas tässä päivitetty sukupuu. Mikäli joku haluaa liittää hahmonsa tähän uljaaseen sisäsiittoiseen sukuun niin oisi vielä kissat E ja G vapaana.. Myös Hirvisydämelle saa kaikin mokomin keksiä jälkeläisiä, jos tahtoo! :3

Korpinsilmän ja Kultakotkan menneisyyksistä selviää lisää noista sukulaisista:
http://nelituuli.foorumini.com/t1926-korpinsilma-klaanivanhin
http://nelituuli.foorumini.com/t1927-kultakotkalle-pelaaja
(Tein Kultakotkalle oman topicin niin ei jää huomiotta.)

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   La Joulu 05, 2015 7:29 am

Heippa!
Uteliaisuuttani näitä hahmojasi ja niiden sukuja tutkailin, kun inspikseni uuteen hahmoon sitten yht'äkkiä heräsi! Tämä nyt on ihan vasta heräilevän ajatuksen tasolla, mutta tiedustelempa asiaa kuitenkin.
Koiranleuan sisarpuoli valoklaaniin siis olisi se, mikä minua kiinnostaa. Olisikos mahdollista, että Lupiiniviiksi takaisin klaanin pariin palattuaan ja ennen kuolemaansa olisi mahdollistanut uuden pentueen syntymisen? Tämän pentueen pentu olisi siis Koiranleuan sisarpuoli ja tuota nuorempi.
Herännyt ideani oli, että pentu olisi naaras ja nyt tietenkin siis jo aikuinen soturi. Lupiiniviiksen ja jonkun valoklaanilaisen kuningattaren tytär olisi katkera isänsä kuolemasta ja ylpeä sukujuuristaan klaanissa. Hän halveksuisi sisarpuoltaan Koiranleukaa, koska tuon emä ei ollut klaanikissa hänen oman emänsä tavoin. Samalla hän kuitenkin salaa kadehtisi suuresti vanhempaa sisarpuoltaan hahmoasi Koiranleukaa. (Tuon taistelutaidoista tai jostain vastaavasta, koska ei itse olisi tyytyväinen omiin saavutuksiinsa).
Mitään en ole vielä siis mihinkään muualle suunnitellut, kuin vain omassa päässäni pyöritellyt, joten kerroppa toki mielipiteesi olisiko tälläinen sinusta lainkaan kiinnostavaa?

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   La Joulu 05, 2015 4:37 pm

Nuppu kirjoitti:
Heippa!
Uteliaisuuttani näitä hahmojasi ja niiden sukuja tutkailin, kun inspikseni uuteen hahmoon sitten yht'äkkiä heräsi! Tämä nyt on ihan vasta heräilevän ajatuksen tasolla, mutta tiedustelempa asiaa kuitenkin.
Koiranleuan sisarpuoli valoklaaniin siis olisi se, mikä minua kiinnostaa. Olisikos mahdollista, että Lupiiniviiksi takaisin klaanin pariin palattuaan ja ennen kuolemaansa olisi mahdollistanut uuden pentueen syntymisen? Tämän pentueen pentu olisi siis Koiranleuan sisarpuoli ja tuota nuorempi.
Herännyt ideani oli, että pentu olisi naaras ja nyt tietenkin siis jo aikuinen soturi. Lupiiniviiksen ja jonkun valoklaanilaisen kuningattaren tytär olisi katkera isänsä kuolemasta ja ylpeä sukujuuristaan klaanissa. Hän halveksuisi sisarpuoltaan Koiranleukaa, koska tuon emä ei ollut klaanikissa hänen oman emänsä tavoin. Samalla hän kuitenkin salaa kadehtisi suuresti vanhempaa sisarpuoltaan hahmoasi Koiranleukaa. (Tuon taistelutaidoista tai jostain vastaavasta, koska ei itse olisi tyytyväinen omiin saavutuksiinsa).
Mitään en ole vielä siis mihinkään muualle suunnitellut, kuin vain omassa päässäni pyöritellyt, joten kerroppa toki mielipiteesi olisiko tälläinen sinusta lainkaan kiinnostavaa?

Juu, passaa oikein hyvin. Pentueen todennäköisin emo olisi ehkä ollut Koiranleuan mestari Hopeakorva, joka olisi sitten soturielämään palattuaan saanut Koiranleuan oppilaakseen. Olihan Lupiiniviiksi tuon kanssa kovin läheinen niin.. miksi ei? Hopeanharmaa pitkäkarvainen naaras. Toki on mahdollista, että tuolla olisi puolisona myös joku toinen kissa ollut, jos tahdot itse keksiä. :D

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Su Joulu 06, 2015 9:02 am

Hopeakorva käy mainiosti pentueen emäksi. Minäpä rupeankin sitten purkamaan ajatuksiani virtuaalikirjoitukseksi, mutta sitä ennen kuitenkin muutama täsmentävä, lähinnä varmuuden vuoksi, esitettävä kysymys.
Lupiiniviiksi siis kuoli ennenkuin Koiranleuka saapui klaaniin, ja Koiranleuka saapui n. 4kuuta vanhana, eikö totta? Jos ajatellaan, että Lupiiniviiksen ja Hopeakorvan pennut syntyivät vähän ennen kollin kuolemaa, olisi Koiranleualla ja sen sisarpuolella... Hmm.. Kuinka paljon ikäeroa? Muutama kuukausiko vain? Kolme, neljä? Ei kai hirveästi sen enempää voisi olla, jotta Hopeakorva olisi ollut Koiranleuan oppilaaksi siirtyessä jälleen soturi eikä kuningatar. Näin ollen minun tuleva hahmoni olisi ollut oppilasiässä emänsä Hopeakorvan menehtyessä ja Koiranleuan siirtyessä soturiksi. Kerro toki jos järkeilen näitä väärin xD
Sitten toinen juttu, oletko kuvitellut Hopeakorvan jonkinluonteiseksi, vähän avittamaan että tiedän millä tavoin se on minun hahmoni pentuna kasvattanut. Vai voinko itse vapaasti kuvitella sille luonteen.
Tuostahan kissani saikin oivan lisäsyyn kadehtia sisarpuoltaan Koiranleukaa, olihan tuo hänen äitinsä oppilas.

Sitten vielä, onko sinulla toiveita hahmoni ulkonäköön tai muuhun?

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Su Joulu 06, 2015 4:08 pm

Hopeakorvan luonteesta olen jossain pelien yhteydessä maininnut, että oli hyvin kärsivällinen tapaus. Tuo noiden ikäero voisi juu olla sen about 4 kuukautta.

Hahmon ulkonäöstä voit tehdä sellaisen, kuin haluat, koska varmasti maatiaiskissoilla voi olla perimässään kaikennäköistä. Isä Lupiiniviiksi oli kuitenkin luonteeltaan sosiaalinen ja pidetty tyyppi, isokokoinen, keltaraitainen karvanpituudeltaan normaali ja emä pitkäkarvainen ja hopeanharmaa, luonteeltaan kärsivällinen. Muuten jää aika vapaat kädet omalle mielikuvitukselle, millaisen hahmon haluat kehitellä. Tästä tulee kyllä mielenkiintoista! :D

Käyn muokkaamassa Koiranleuan menneisyyteen sitten maininnat, kun saat hahmohakemuksen tehtyä. :)

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ti Joulu 08, 2015 6:27 am

Tuli tämän Yöklaanin väijytys -taistelukuvan myötä keksittyä pari uutta hahmoa Valoklaanin historiaan:

Lumiyö - Valoklaanin soturikolli, Korpinsilmää vuotta nuorempi. Hopeakorvan isä, valkea pitkäturkkinen kolli, joka jätti soturielämän aikaisin ja liittyi klaanivanhimpiin haavoituttuaan Yöklaanin väijytyksessä Korpinsilmän toimesta. Lumiyö kuuluu Valoklaanin klaanivanhimpiin ja liikkuu todella huonosti hyökkäyksessä vioittuneen selkänsä takia. Lumiyö kärsii myös säännöllisistä selkäkivuista. 7v. Kuva taistelusta, jossa Lumiyö haavoittui. Toimi Hopeakorvan mestarina. NPC

Soraturkki - Lupiiniviiksen emon sisar. Soturi, joka kuoli nuorena samaisessa hyökkäyksessä, jossa Hopeakorvan isä Lumiyö teloi selkänsä. Väijytyspartiota johtaneet Tylsämielen vanhemmat Kultakotka ja Korpinsilmä ovat vastuussa naaraan kuolemasta. Soraturkki ei pärjännyt Kultakotkalle taistelussa ja sai lisäksi kimppuunsa myös Korpinsilmän, joka auttoi puolisoaan tekemään soturista lopun telottuaan ensin partiota johtaneen Lumiyön taistelukyvyttömäksi.

---------------

Jos joku haluaa tehdä hahmon, joka olisi esimerkiksi Soraturkin pennun pentu, niin tälle olisi tarjolla kaksi pikkuserkkua Valoklaanissa: Koiranleuka, sekä Nupun tuleva hahmo. Lisäksi tuo Tylsämielen suku tuntuisi olevan pidemmältäkin aikaväliltä vihollisväleissä Koiranleuan ja Hopeakorvan suvuille - mikä lienee ihan luonnollista sotaisten naapuriklaanien välillä.

Ja Lumiyötä voi käyttää NPC-hahmona... Ellei joku haluaisi tehdä raihnaisesta vanhuksesta itselleen hahmoa?

Ajattelin, että tulevan hahmoni emo olisi ollut Hopeakorvan sisko, joka liittyi toiseen klaaniin. En ole vielä päättänyt, onko kyseessä Meriklaani vai Tuliklaani. Ennen lähtöään kissa tunnettiin nimellä Valkeakorva, mutta hänelle sattuneen hyvin ikävän sattumuksen seurauksena hänen nykyinen nimensä on Pinkkikorva. Hänen pentunsa ovat nimeltään Pyrstöpentu (minun tuleva hahmoni) ja Sadepentu. Kenties nuo nimiensä puolesta sopisivat paremmin Meriklaaniin..

Mutta siis juu, Sadepentu ja mahdollisesti myös Pinkkikorva tulevat tässä parin viikon sisään etsimään itselleen pelaajaa.

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Su Joulu 13, 2015 10:40 am

Tuolla se nyt on hahmohakemuksissa Huurresydän nimellä. Lukaise läpi ja kerro ihmeessä, jos jotain toivoit erilailla.

Edit// valoklaanilaisiin siirrettynä jo, ei siis hahmohakemuksissa

Ps. Kiinnostaisiko sinua pelata heti peli sisarpuolien välillä?

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Äffä
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 31.10.2015
Ikä : 29
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ti Tammi 12, 2016 3:21 am

^ Hoo, hieno homma, noille voisi kehitellä yhteistä peliä Koiranleuan kanssa? :DPäivittelin pentueen Tylsämielen sukupuuhun ja keksin noille kotikisuisoisovanhemmille nimet (Paul ja Glorianna), kisut J ja K (ja L) on siis näitä sisaruksia, jotka joku voi keksiä, mikäli haluaisi pelata Kiukkupennun sisaruksilla. (Tällöin ilmoa tuonne Kiukkupennun topiciin niin saavat Alfawolf ja Tähtisumu sanoa myös kantansa.) Linkki: http://nelituuli.foorumini.com/t1979p26-tulevalle-hahmolle-kiukkupennulle-perhetta

Myös Tylsämielen sisaruksia (KISSAT H ja I) saisi edelleen keksiä, mikäli joku tahtoo. Myös klaanivanhimpiin mahtuu Kultakotkalle tai Korpinsilmälle sisaruksia (KISSAT G ja E) - jos esim. haluaisi oman soturi-ikäisen hahmonsa olevan samaa sukua, voi laittaa tämän isän tai emon noihin sisaruksiin! ^^

_________________
 
Pelit ja seuranhaku
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/rotwolfinsstrasse/?fref=ts
Sinikko
Kuningatar
avatar

Viestien lukumäärä : 531
Join date : 05.06.2015
Ikä : 15
Paikkakunta : Pornainen

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ti Tammi 12, 2016 7:28 am

Voit lisätä Varjopilvelle katkoviivalla kumppanin nimeltä Iltahämärä ja heille pennun, jos se ei mutkista sukupuutasi :3
Pennun nimeä en vielä tiedä.

_________________
Peleissäni temmeltävät:
Meriklaanin innokas parantajaoppilas Hohtotassu
Tuliklaanin ujo, mutta uskollinen kolli Kyyraita
Valoklaanin utelias ja suorasanainen oppilas Marakatti
Yöklaanin kunnianhimoinen soturi Varjopilvi
Tuliklaanin viehättävä naaras Pisarapentu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Alfawolf
Luopio
avatar

Viestien lukumäärä : 52
Join date : 11.12.2015
Ikä : 27
Paikkakunta : Vantaa

ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   Ke Tammi 13, 2016 11:06 am

Psst, Kiukkupennulla tulee olemaan kolme sisarusta itsensä lisäksi, eli kaksi veljeä ja yksi sisar :3

_________________
"I'm gonna hide, i'm gonna be super stealthy, like a shadow in a night, like a shadow in a night that's gone in a wrong freaking way... I'm a idiot." ~Markiplier

Tulossa:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hahmoilleni sukulaisia?   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hahmoilleni sukulaisia?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Yleinen :: Hahmojen luovutus-
Siirry: