Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lumiko
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1510
Join date : 30.10.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Pe Syys 14, 2012 4:01 am

//Arako hahmoineen! Ja kaunis otsikointi minulla.//

Kuutähti asteli kohti metsää. Hän oli jättänyt klaaninsa varapäällikön hoiviin hetkeksi, jotta saisi itse käydä metsästämässä ja kävelemässä. Niine ttä naaras saisi ajatuksiaan purettua. Harmaa kissa asteli hiiren hiljaa ja nuuhki ilmaa suu auki. Hän kuunteli korvat hörössä, olisiko saalista lähellä. Kissa katseli ympärilleen, hengitti aivan hiljaa ja kuuli rapinaa pusikosta. Naaras nuolaisi huuliaan, veti vielä kerran jäniksen tuoksua ja alkoi astella saalistan kohti. Naaras oli johtanut itse metsästyspartiota tänään, mutta nyt hän saalistaisi itselleen. Ilma oli kostea, sillä vettä oli satanut vasta. Saaliin tuoksu leijaili silti metsässä. Onneksi sade ei olut pyyhkinyt kaikkia tuoksuja pois.

Naaras hypäsi ilmaan ja sai kiinni saaliinsa. Kissa tappoi jäniksen kynsillään ja hampaillaan. Naaras myhähti itselleen ja katseli ympärilleen, jönis suussaan. Herkullinen maku tulvahti harmaturkkisen suuhun.

//Anteeksi lyhläisyys//

_________________


ex-Foxxy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/ShadowLoversCosplay/
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Su Syys 16, 2012 6:58 am

Varjotassu asteli tyytyväisenä metsässä. Se oli suorittanut päivän soturioppilas tehtävänsä ja ehtinyt käydä jopa metsästyspartion kanssa metsästämässä. Hänelle oli jäänyt loppupäivä vapaaksi, joten lyhyen pohdinan jälkeen kolli oli päättänyt lähteä pitkälle matkalle metsän halki, klaanin rajoille asti. Varjotassu oli myös nähnyt päällikön lähtevän leiristä ja mietti nyt tapaisikohan päällikö matkallaan. Sää oli ihana. Aurinko paistoi, ympäriltä kuului metsän rauhallisia ääniä ja ilma tuoksui raikkaalta viime sateen jäljiltä. Oppilas hyppäsi kaatuneen puun päälle ja melkein tipppui siltä, koska se oli vielä märkä sateen jäljiltä. Nuori kolli hyppäsi puusta takaisin maahan ja jatkoi matkaansa. Se haisteli metsän tuoksuja ja nautti lämpimästä ilmasta ja auringosta, jonka valo kiilteli sen harmaalla turkilla.

Kesken matkansa Varjotassu pysähtyy. Se kuunteli ja haisteli tarkasti ja tunnisti ilmassa leijuvan tuoksun. Päällikön pitäisi olla lähellä! Kolli pudotti itsensä vaanimis asentoon ja lähti hiippailemaan seuraten tiukasti päällikön tuoksua. Pian soturioppilas sai päällikönsä näkyviin ja hiipi tämän taakse. "Kaunis ilma metsästää, eikö?" Varjotassu sanoi kuuluvalla äänellä ja istahti niille sijoilleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lumiko
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1510
Join date : 30.10.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ke Syys 19, 2012 8:47 am

Kuutähti mutusteli saalistaan ja nuolaisi huuliaan. Oli todellakin mahta ilma! Lehtisateen aika oli koittanut, mutta saalista riitti vielä yllinkyllin. Kuutähti katseli pikkuruisia lintuja, jotka lentelivät puunoksalta toiselle. Todella mahtava sää! naaras ajatteli ja kehräsi hiljaa. [i]Klaanikin voi suhtkoht hyvin, sairaudesta huolimatta.[/url] Savunharmaa naaraskissa höristi korviaan kuullessaan rasahduksen. Hän käänsi katseensa äänen suuntaan ja nuuhkaisi ilmaa. Toinen kissa oli lähellä häntä, oppilas ilmeisesti. Naaras nousi tassuilleen ja nuolaisi huuliaan. Hän katsoi äänen suuntaan ja maukaisi sen merkiksi, että olisi paikalla.

"Hei," naaras naukaisi ja katsoi toista kissaa. "Todellakin, oikein upea ilma. Saalistakin löytyy tänä vuonna hyvin, lehtisateesta huolimatta." Naaras kumartui taas syömään saalistaan. "Maistuuko?" naaras kysyi oppilaalta. Kissa itse oli täynnä, ja jottei saalis menisi aivan hukkaan, hän toivoi että Varjotassu voisi syödä jänistä, jos vain tälle kelpaisi.

_________________


ex-Foxxy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/ShadowLoversCosplay/
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ke Syys 19, 2012 10:25 am

Varjotassu katseli puoliksi syötyä jänistä, kun kuuli päällikön kysyvän "Maistuisiko?" Vesi herahti oppilaan kielelle ja se vastasi innoissaan " Tottakai minulle maistuu. Tuoresaalishan menisi muuten hukkaan. Kiitos paljon päälikkö!" Varjotassu asteli jäniksen yläpuolelle ja upotti terävät hampaansa jäniksen pehmeään lihaan. Saaliin maut virstasivat kollin suuhun ja kielelle. Jänis oli niin hyvää, että ei mennyt kauaakaan, kun jäniksestä oli jäljellä vain luut.

Varjotassu nuolaisi huuliaan saadakseen viimeisetkin maut tuoresaaliista ja alkoi pestä naamaansa. Nopean pesun jälkeen soturioppilas katsoi päälikköään kirkkailla kullan värisillä silmillään ja maukui: " Päälikkö, mitä sanoisit, jos tulisit mukaani matkalle metsän läpi? Voisimme samalla uusia reviirimme rajamerkit, jos menisimme rajoja pitkin takaisin kotiin?" Nuori kolli jäi odottamaan päälikkönsä vastausta häntä iloisesti nytkähdellen.

//Anteeksi tämän viestin lyhyys. Olen vähän jäljessä aikataulustani kokeisiin luvun suhteen, joten viestistäni tuli lyhyempi kuin luulin. Yritän saada seuraavaan vähän enemmän pituutta :)//
Takaisin alkuun Siirry alas
Lumiko
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1510
Join date : 30.10.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ma Syys 24, 2012 7:06 am

//Ei pituudella ole merkitystä 8D Itsellänikin saattaa tulla aika lyhyiä, juuri kokeiden lukemsien takia. Koeviikko lähenee huimaa vauhtia ja aikaa ei tunnu olevan paljoakaan.//

Yöklaanin päällikkö kehräsi innokkaalle oppilaalle hellästi. "Ole hyvä väin, Varjotassu," naaras sanoi pikkuiselle lempeästi. Naaras istahti Varjotassun viereen ja katseli tätä lempeästi erivärisillä silmillään. Savunharmaaa turkki heilui vienokseltaan syystuulessa. "Olet oikeassa. Tuoresaalista löytyy nyt vielä ihan hyvin, mutta kun lehtikadon aika koittaa ja lumi laskeutuu maahan, saalista on entistä hankalampi saada koko klaanille." Naaras nuolaisi tassuaan ja alkoi pestä naamaansa. "Koulutuksesi etenee hyvin," naaras naukaisi ja nuolaisi huuliaan.

Kuutähti khräsi oppilaalle. "Toki, toki. Matkaseura on aina mukavaa. Rajamerkit täytyykin uusia, joten oel hyvä vain." naaras nousi jaloilelen ja pukkas oppilasta lapaan. "Seura olisikin mukavaa, saisin ajatukset pois hetkeksi." Naaras katsoi hellästi kollia. "Oletko kuullut tai haistanut mitään epäilyttävää viime aikoina reviirillämme?"

//Onkos Varjotassulla muuten mestaria?//

_________________


ex-Foxxy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/ShadowLoversCosplay/
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ti Syys 25, 2012 3:49 am

// Tiedän tunteen. Itselläni ensimmäinen koeviikko menossa ja aivan hirveä kiire kokeisiin lukujen kanssa :D //

Varjotassun häntä heilu iloisena, kun kuuli, että päälikkö tulisi mukaan. Kolli oli myös mielissään, että päälikkö huomasi miten kovastasti hän oli harjoitellut metsästystaitojaan. Yksi asia vaivasi kumminkin häntä. Mistä päälikkö haluaisi ajatuksensa pois? "En ole haistanut mitään epäilyttävää viimeisten päivien aikana. Metsä on pysynyt rauhallisena" Varjotassu vastasi päälikkönsä kysymykseen. "Lähdemmekö liikkeelle, jotta ehdimme illaksi kotiin?" Varjotassu kysyi ja lähti kävelemään viereiseen ryteikköön.

Mutta ennen kuin oppilas ehti ryteikköön se kääntyi ja kysyi: "Päälikkö painaako teitä jokin? Sanoitte minulle, että haluatte ajatuksenne muualle. Onko jotain sattunut? Voinko auttaa mitenkään?" Varjotasulle oli tullut huoli pääliköstään ja nyt se halusi tietää voisiko se auttaa päälikkööän jotenkin. Se jäi odottamaan huolestunut ilme kasvoillaan.

// Ei. Varjotassulla ei ole tällä hetkellä mestaria. Olisi kyllä toisin kiva jos hänellä olisi :) //
Takaisin alkuun Siirry alas
Lumiko
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1510
Join date : 30.10.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ti Syys 25, 2012 9:16 am

//Kävisikö Varjotassun mestariksi Kuutähti?//

Kuutähti nyökkäsi. "Hyv juttu," naaras naukaisi ja räpytti silmiään muutamaan kertaan. Sitten naaras alkoi kävellä ja katsoi lapansa yli oppilasta. "Ehdimme kyllä iltaan mennessä leiriin," Kuutähti sanoi. Hän hymyili hieman katsellessaan Varjotassun iloista olemusta ja muisti omat oppilasaikansa, "Käymme tarkastamassa rajamerkit ja samalla voisin tetsata sinun taitojasi, Varjotassu." Naaras vilkaisi toista iloinen pilke silmissään.

Naaras hätkähti kun kuuli toisen kissan äänen. Kuutähti katsahti oppilaaseen, eikä hetkeen sanonut mitään. ´Hän kohautti harteitaan ja naukaisi: "Kaikki on ihan kunnossa. Minua vain huolestuttaa sairaus, jota Lohkokorvakaan ei meinaa saada parannettua. " Naaraan häntä laskeutui alas ja alkoi laahata maata, "Olen todella huolissani. Olen jopa pyytänyt Tähtiklaanin sotureilta neuvoa." Epätoivo paistoi kissan silmissä.

_________________


ex-Foxxy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/ShadowLoversCosplay/
Vierailija
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    Ke Syys 26, 2012 10:52 am

// Tottakai käy! Se olisi hienoa :) //

Varjotassu huomasi päälikkönsä mielialan muutoksen ja säikähti. Se kipitti nopeasti naaraan viereen ja puski tätä päällään. Oppilas naukui rauhoittelevia sanoja tämän korvaan. "Älä huoli. Uskon, että Lohkokorva löytää vielä parannuskeinon sairauteen ja Tähtiklaani on varmasti kuullut avunpyyntösi ja on tulossa auttamaan meitä". Se asettuit päälikkönsä viereen ja lämmitti tätä turkkinsa lämmöllä. Varjotassu toivoi, että päällikön mieliala nousisi.

Lopulta kolli lähti astelemaan kohti ryteikköä. Ryteikön reunalla se pysöhtyi ja katsoi olkansa yli ja sanoi: " Meidän pitäisi varmaan lähteä käymään se kierros reviirin rajalla, jotta ehdimme illaksi kotiin. Voisimme myös metsästää vähän tuoresaalista kalaanille, jos jaksat". Varjotassu jäi odottelemaan kiinostunut ja mietteliäs kasvoillaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lumiko
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1510
Join date : 30.10.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    La Syys 29, 2012 8:05 am

//Selvä :) Lisäilen sitten Kuutähden oppilaaksi hahmosi Laitatkos oman hahmosi tietoihin Kuutähden?//

Kuutähti hämmentyi oppilaansa läheisyydestä. Naaras itsekin puski oppilastaan ja kehräsi tälle. "Kiitos," hän naukaisi ja katsoi oppilastaan ylpeänä. "Olet rohkea kissa," naaras sanoi ja hymyili kissan hymyään. Varjotassusta on kasvamassa vahva soturi, olen ylpeä hänestä, Kuutähti ajatteli. Hän vilkaisi taivaalle etsien Tähtiklaanilta merkkejä, mutta mitään ei tullut. Kun naaras vilkaisi kollia, hänen mielialansa nousi iloiseksi.

"Totta nau´ut," Kuutähti lausahti ja lähti oppilaansa perään juoksujalkaa. Naaras juoksi Varjotassun vierelle, katsoi tätä, ja kehräsi lempeästi. "Jaksan metsästää," kissa naukaisi ja pomppasi juoksuun. Hän odotti että oppilas tulisi perässä ja nappasi leikillään puusta tippuvan lehden kynsiinsä. Mrauuuur, naaras naukaisi hilpeästi. "Minun täytyy järjestää iltapartio vielä, kunhan menemme leiriin," naaras kertoi.

_________________


ex-Foxxy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://www.facebook.com/ShadowLoversCosplay/
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: ~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~    

Takaisin alkuun Siirry alas
 
~ Metsästämässä Pimeäkorvessa~
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Yöklaanin alueet :: Pimeäkorpi-
Siirry: