Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hiljapentu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Powieszenie
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 29.05.2015
Ikä : 668
Paikkakunta : Ooppiumluola

ViestiAihe: Hiljapentu   Ti Syys 08, 2015 5:25 am

Lineart © death-dog

H I L J A P E N T U

P E R U S T I E D O T
NIMI Hiljapentu
NIMEN ALKUPERÄ Mykkä
IKÄ 4½ kuuta
SUKUPUOLI Naaras
KLAANI Meriklaani
(TULEVA) MESTARI Koivuturkki
ÄÄNI JA TUNNUSBIISI M83 - Oblivion


U L K O N Ä K Ö
Ruumiinrakenne on pentumainen, mutta Hiljapentu on silti hyvin pienikokoinen ja laiha. Hänen iästään huolimatta hänelle ei ole kehittynyt kauhean hyvin lihakset ja hänen luut paistavat ihon lävitse. Viherlehden aikaan hän sai hieman lihaa luittensa päälle, telmiessään muiden pentujen kanssa. Mutta nyt kun ollaan siirtymässä takaisin lehtikatoon, tulee olemaan nuoren naaraan ruumis taas kovilla.
Turkki on lyhyttä ja piikikästä, joka myöskin hylkii hyvin vettä. Hiljapentu on väriltään kilpikonnakuvioinen, jonka väreinä ovat oranssi, valkoinen ja musta. Puolet hänen kasvoistaan ovat mustaa ja puolet valkoista.
Silmät ovat sini-ruskeat, joista sininen silmä on valkoisella puolella. Tästä seuraa myös hyvin todennäköisesti sen puolimmaisen silmän sokeutuminen, sekä korvan kuuroutuminen. Kirsu ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, kuten iho ja ikenetkin. Kieltä Hiljapennulla ei ole koskaan ollut, eikä siis tule koskaan puhumaan eikä maistamaan mitään. Syömisongelmat ovat johtaneet siihen, että naaraan hampaat ovat normaalia terävemmät ja ne aiheuttavat usein haavaumia tämän suuhun.


L U O N N E
Hiljapentu on hyvin hiljainen ja arka. Sen lisäksi, että hän ei pysty puhumaan, ei hän yritä pitää minkäänlaisia inahduksiakaan. Hänen askeleensakin ovat hyvin hiljaisia, eikä häntä välttämättä edes kuule jos hän tulee takaata päin. Arkuus taas johtuu kutakuinkin siitä, kun ei pysty kommunikoimaan muiden kanssa samalla tavalla, tai kun toiset pitävät häntä jotenkin turhan erilaisena.
Pentu on kuin onkin omaan surullisuuteensa ja surkeuteensa hukkunut. Hän viettää suurimmanosan aikaa yksin, omassa kuopassaan maaten. Siellä hän voisi jatkaa nukkumista ja hukuttaa surunsa.

Hiljapennusta ei kovin moni pentu pidä. Monet joko pelkäävät tai inhoavat häntä, koska hän on niin "eriskummallinen, että olisi voinut jäädä syntymättä". Nämä haukkumiset ovat saaneet Hiljapennun viimeisetkin itsevarmuuden ja iloisuuden rippeet. Mutta hänen onnekseen, hänellä on kolme sisarta jotka tukevat häntä aina tarvittaessa. Hiljapennuilla ja hänen sisarillaan onkin erityinen suhde toisiinsa: jos Hiljapentu on surullinen, tietää siitä sisaretkin. Siksi he ovat ja tulevat aina olemaan hyvin läheisiä. Eikä Hiljapentu koskaan kestäisi sitä ajatusta, että menettäisi heidät.
Kun pennusta tulee oppilas, hän haluaisi että kaikki haukkumiset ja syrjimiset loppuisivat siihen. Hän näyttäisi, että pystyy tekemään enemmän kuin normaali soturi.
Hän rakastaa jokaista kissaa kuin omia sisariaan, eikä hän halua kenellekkään pahaa. Kaikista eniten hän kuitenkin rakastaa veljeään Närhipentua, joka tekee Hiljapennusta entistä surullisemmaksi. Hän ei voisi koskaan oikeasti osoittaa rakkauttaan häntä kohtaan, eikä siten voisi olla koskaan oikeasti onnellinen.

Tähtiklaani on aina kiinnostanut Hiljapentua. Hän rakastaa tähtien tuiketta, joka rauhoittaa häntä ja saa hänet unohtamaan mykkyydensä edes hetkeksi.
Soturilaki on Hiljapennun mielestä sellainen asia, josta voisi ottaa oppia. Hän tietää, että hänen isänsä ei ole Meriklaanista, joka on soturilain mukaan väärin. Kielletty rakkaus on väärin, vaikka kuinka paljon rakastaisi. Ja tämä pätee myös parantajiin. Lakia rikkovat pitäisi karkoittaa pysyvästi.


M E N N E I S Y Y S
Hiljapentu syntyi sisartensa kanssa myöhään hiirenkorvan aikaan. Se oli hyvää aikaa pennuille, sillä ilmat olivat lämpeämässä, joka toisi myös paljon riistaa klaanille. Oli klaani kuinka iloinen tahansa tästä pentueesta, puhuttiin siitä myös paljon pahaa. Pentujen isä, Moska, oli monia kuita sitten karkoitettu Meriklaanista ja tästä oli tullut paheksuttava luopio. Eikä pentujen emä, Loistemieli, ollut kovin iloinen tästä pentueesta: tämä ei ollut sellainen pentue, jonka hän itse olisi halunnut, eikä siis Moska ollut sellainen isä jonka hän halusi. Kun Loistesilmä itse oli vain 21 kuun ikäinen, oli Moska jo 109 kuun ikäinen. Luopio siis karkoitettiin aikoinaan klaanista sen vuoksi, koska jatkuvasti yritti vietellä nuoria kissaneitoja itselleen, halusi he sitä tai eivät.

Sinä iltana kun pentue syntyi ja Loistemieli alkoi imettämään, ilmeni heti ongelmia. Hiljapentu ei pystynyt imemään kunnolla, jonka vuoksi sitten kutsuttiin parantaja paikalle. Parantaja tutki pennun hyvin tarkkaan, eikä näyttänyt löytävän mitään vikaan. Vasta sen jälkeen kun tämä avasi pienen pennun suun, hän järkkyi. Hiljapennulla ei ollut lainkaan kieltä. Koko pentutarha järkyttyi uutisesta ja pelkäsivät todella pennun puolesta, mutta onneksi parantaja oli viisas ja keksi keinon saada pentu ruokittua. Koska heidän leirinsä oli lähellä merta, hän käski erään soturin hakea rannalta onttoa ruokoa sekä jonkun ison lehden tai sileän kaarnan palasen. Siinä ei kauaa kestänyt, joten parantaja ryhtyi heti toimeen. Hän lypsäsi lehdelle pienesti maitoa ja kaatoi sen ruokoa pitkin Hiljapennun suuhun, jota piti auki eräs toinen kuningatar. Näin pentu sai ruokaa. Olihan se hyvin vaivanloista, mutta pentu kuin pentu, sen ei anneta lähteä Tähtiklaaniin jos sen pystyy pelastamaan.

Parin kuun ajan tätä jouduttiin tekemään hyvin tiuhaan tahtiin, kunnes sitä ruvettiin lopettamaan. Tuoresaaliin syöminen on hankalaa, kun ei pysty liikuttamaan sitä suussa. Juominen on vieläkin hankalampaa, koska ei ole kieltä jolla sitä lipoa.
Hiljapentu on yrittänyt opetella elämään vaivansa kanssa, mutta epäilee itsekin ettei pystyisi siihen edes Tähtiklaanissa.


M U U T A
- Mykkä kielen puuttumisen vuoksi.
- Osaa ja pystyy puhumaan unissa.
- Viettää suurimmanosan aikaansa soturienpesän takana olevassa kuopassa.


S U H T E E T
PERHEENJÄSENET
Emä - Loistemieli (Meriklaani) NPC
Isä - Moska (Luopio) NPC
Pentuetoverit - Närhipentu (♂), Lehtipentu (♂), Pilvipentu (♀) NPC

MUUT SUKULAISET
Isoemä - Toivesydän (Meriklaani) NPC // Emän emä
Setä - Kaljuhäntä (Meriklaani) NPC // Emän veli
Puolsetä - Rikkotassu (Yöklaani) // Isoemän lapsi
Muut puolisedät/tädit - Hallatassu, Mistelitassu (Yöklaani) NPC

TAVATUT
Tähtikorva - Meriklaani, kuningatar. Ystävällinen ja penturakas kissa.
Hilsemyrsky - Meriklaani, soturi. Hyvin arka, henkisesti rikki ja pelokas kissa. Kuvittelee olevansa syy kaikkeen pahaan.
Narritassu - Meriklaani, oppilas. Puhelias ja eloisa nuori kissa, jolta ei puheenaiheet vähällä lopu. Mukavaa seuraa kun ei tarvitse tehdä juuri mitään.

_________________
Yöklaanin syrjäytynein oppilas, Rikkotassu
Tuliklaanin tiedonjanoisin oppilas, Liekkitassu
Valoklaanin mysteerisin pentu, Lepakkopentu
Meriklaanin yksinäisin pentu, Hiljapentu
Kotikisujen onnellisin pentu, Alcyone
Luopioiden kummalisin pentu, Felix (tulossa)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hiljapentu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Meriklaani-
Siirry: