Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Teräkynsi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kuukuono
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 2370
Join date : 14.06.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Parainen

ViestiAihe: Teräkynsi   Su Kesä 14, 2015 12:05 pm

Nimi: Teräkynsi

Ikä: 16kk eli 1vuosi ja 4kk

Skp: Kolli

Klaani: Meriklaani

Paikka hierarkiassa: soturi

Entinen mestari: Varjohalla


Ulkonäkö: Tämä pieni mustaläikikäs kolli on tuuheaturkkinen ja pitkäviiksinen yksilö. Hänellä on kirkkaan vihreät slmät ja erityisen pitkä häntä. Hän on myös vahva ja hänellä on kiipeilyä helpottavat vahvat kynnet. Hänellä on vaalea vatsa ja vaaleat tassut. Hän on perinyt suuret korvansa esi-isiltään, jotka olivat kotikisuja. Korvien sisusta on hellästi vaaleanpunainen. Suuret korvat mahdollistavat hänelle oivan kuulotaidon, joka onkin hänen vahvimpia aistejaan.
Hänellä on pienestä koostaan huolimatta lihaksikas vartalo ja hän on notkea.

Luonne: Hän on erittäin uskollinen klaanilleen, koska hänen oma emonsa oli kulkukissa, joka eli säännötöntä elämää, ja siksi hän haluaa olla vastoin emoaan uskollinen klaanilleen. Häntä on vaikea saada poikkeamaan oikalta tieltä. Hän kokee oikeaksi tieksi päälikön käskyjen noudattamisen. Häntä ei silti ole helppoa huijata, vaikka hän onkin hyvä ystävä. Tämä kolli saattaa olla välillä hieman ujo. Hänelle voi kertoa kaikki huolet ilman pelkoa siitä, että hän lavertelisi siitä eteenpäin. Hän on uskollinen ystävilleen, joita hänellä on, koska hän kokee elämän tehtäväkseen ystävyyssiteiden luomisen. Hän ei jätä heitä koskaan pulaan, vaikka kyse olisi hänen elämästään.

Menneisyys: Hänen emonsa oli entinen kotikisu, joka karkasi kotoaan etsimään villiä elämää, eli elämää ilman kaksijalkoja. Naaras lähti kuljettamaan pentuaan ulkomaailmaan kauas pesästään. Pieni kolli oli jäädä hirviön alle, hänen emonsa kuljettaessa häntä tien yli pakomatkallaan kaksijalkalasta. Hän karttelee edelleen ajatustakin niistä suurista raivoisista olennoista. Emo oli jättänyt pentunsa Meriklaanin reviirille, koska pelkäsi tämän joutuvan kulkukissojen kynsiin matkalla. Niin pieni kolli oli löydetty metsästä likomäränä rankan yön jälkeen ja pitkän harkinnan jälkeen hänet oli otettu klaaniin.
Hänellä on ollut aina ystäviä, koska hän itse on kovin sosiaalinen ja hän on ollut aina ahkera, osoittaakseen olevansa hyödyllinen klaanilleen. Hän unelmoi voittavansa taisteluja ja saavansa pentuja joskus. Terätassun sisällä kaksi naarasta ajavat häntä kahteen suuntaan. Kaunis Jäätassu ja ihana Tähtipentu eivät jätä rauhaa kollin sielulle. Hän ei ole varma osaako valita oikein ja on siksi päättänyt jättää ne asiat soturin elämään.
Teräkynsi sai soturi arvonsa ja pian myös oppilaansa vähän aikaa sitten. Hän on kauttaaltaan rakastunut Tähtikorvaan, joka tuokin sai soturi arvonsa kuuta myöhemmin. Teräkynsi ei voi olla ajattelematta naarasta, ja tämän ihanaa olemusta. Mitäköhän tästä hullaantumisesta seuraa?
Nyt tähänkin on saatu vastaus. Teräkynnestä tulee isä. Tähtikorva on tiineenä ja saa kollin pennut noin kaksi vuotiaana. Teräkynnen maailma kääntyi ympäri, kun hän sai kuulla tästä. Ei ole kuitenkaan täysin varmaa miten..

Muuta: Hän on aina mukana toiminnassa ja auttaa heikoimpia. Hän odottaa aina pääsevänsä kuulemaan hurjista taisteluista klaaninvanhimmilta.

Suhteet:
Emo: Kirkaskatse
Isä: Koivuturkki
Ihastus:
Tähtitassu
Kumppani:
- Tähtikorva


Tavatut:
Hohtopentu, Meriklaani, mukava ja nokkela naaras
Narripentu
Juovapentu
Kirkaskatse, Meriklaani, ihana ja ystävällinen emo
Koivuturkki, Meriklaani,  opettavainen isä
Kipinäpentu
Tähtipentu, Meriklaani, sydäntä lämmittävä naaras
Jäätähti, Meriklaani, suuri ja ystävällinen kolli
Myrskyhäntä, Tuliklaani, äkkipikainen kaveri
Jäätassu, Meriklaani, ihastuttava naaras
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Teräkynsi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Meriklaani-
Siirry: