Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hallaa Saarnimetsässä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Hallaa Saarnimetsässä   Ti Kesä 02, 2015 10:04 am

- Roihuhalla ja Hallamarja -

Hallamarja asteli verkkaisesti puiden alla missä oli mukavan viileää näin auringonhuipun aikoihin. Saarnimetsän saarnit suhisivat hiljalleen tuulessa ja kostea sammal litisi naaraan tassujen alla. Hän oli tullut pitkän matkan Tuliklaanin reviiriltä tänne asti vain siksi, että oli sattunut näkemään unen vieraasta kissasta saarnien alla. Naaras oli elätellyt toivoa siitä yöstä lähtien, että tämä vieras kissa liittyisi jotenkin hänen isäänsä ja auttaisi tämän etsimisessä häntä. Jokin kuitenkin hänen alitajunnassaan kertoi, ettei uni aivan sitä tarkoittanut. Eihän naaras mikään parantaja ollut, joten miksi hän osaisi tulkita täydellisesti uniaan? Uteliaisuus oli kuitenkin saanut hänet matkalleen ja tuonut vähitellen yhä lähemmäs tätä muinaista metsää, jonka alla esi-isien läheisyys tuntui viiksin havaittavalta. Ehkä hän löytäisi täältä jonkin vihjeen isästään...

Naaras loikki eteenpäin saniaisten halki ja väisti kauan sitten kaatuneen ja jo lähes lahonneen puunrungon. Tiheä latvus sai hänet hieman levottomaksi, sillä hän oli tottunut Tuliklaanin avoimiin maisemiin ja ainoat puut, joiden alla hän tepasteli yhtenään olivat leiriä ympäröivät  harva oksaiset ja pitkärunkoiset vartiopuut. Saarnimetsän puut olivat jättiläisiä niihin verrattuna ja niiden oksat saivat metsänpohjan pimenemään jopa auringonhuipun aikaan samanlaiseksi, kuin se voisi olla yöaikaan. Riistaa tuntui kumminkin olevan runsaasti ja jokin metsän pohjassa sai sen loistamaan heiveröisesti. Ehkä Tähtiklaanin kissat astelivat juuri tällä hetkellä hänen tukenaan ja sammaleet hohkasivat heidän käpälänjälkiensä kimmellystä. Tämä sai metsän tuntumaan kaikista varjopuolista huolimatta jotenkuten kotoisalta eikä valkealle naaraalle tullut mitään kiirettä pois sen puiden varjosta. Hän voisi aivan hyvin odottaa koko päivän tätä unensa vierasta kissaa. Ja jos hän ei nyt ilmestyisi paikalle, niin ei se naarasta haittaisi, sillä paikka oli jo itsessään hieno elämys.

Puut tuntuivat tihenevän koko ajan Hallamarjan edetessä yhä syvemmälle metsän sydäntä kohden. Varjot syvenivät ja sammalten aavemainen hohto lisääntyi. Jänisten, kauriiden ja muiden suurempien eläinten hajut vaihtuivat vähitellen jyrsijöiden ja sammakkoeläimien, sekä matelioiden hajuiksi. Metsän pohjasta tuli vetisempää ja soturin täytyi loikkia suurtenkin lätäköiden halki päästäkseen etenemään. Välillä hän saapui suurten kostekkolampien rantaan, jotka hän joutui kiertämään niiden syvyyden takia, mutta lopulta hän saapui pienelle aukealle, jonka keskellä kasvoi valtava saarni. Saarnin oksat olivat sitä ympäröivien puiden runkojen paksuisia ja sen juuret kiemurtelivat esiin sammaleisesta maasta. Hallamarja tassutti hitaasti saarnen luokse ja katsahti sitä kunnioittavasti ennen kuin hyppäsi sen alimmalle oksalle istumaan. Hän vekslasi hetken aloillaan, löysi sitten hyvän asennon ja jäi odottamaan unessa luvattua kissaa.

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   Ke Kesä 03, 2015 12:06 am

Roihuhallasta tuntui, että tänään ei olisi kovin kummoinen päivä saada kummempia asioita aikaiseksi. Olihan paahtavan kuumaa. Yöklaanilaisnaaras oli kuitenkin keksinyt erään paikan, jossa olisi pimeämpää ja viileämpää kuin toisaalla..

Musta kissa venytteli saapuessaan vanhan metsän laitaan. Täällä hän toivon mukaan saisi olla rauhassa pentujen kiljahduksilta ja mekastukselta, sekä toisten soturien kiireeltä. Tänään saisivat Roihuhallan työt jäädä aamuiseen metsästyspartioon. Hän oli saanut hyvin saalista, muttei ollut itse vielä toistaiseksi syönyt mitään. Kissan jatkaessa matkaansa maasto muutti muotoaan, mutta naaras ei välittänyt, vaan jatkoi määrätietoisesti kulkuaan.

Soturin ajatukset alkoivat harhailla ruokaan hänen haistaessaan jäniksen hajun leijailevan ilmassa. Roihuhalla pudottautui automaattisesti vaanimisasentoon, saaliseläin ei ollut kaukana. Roihuhalla kuuli sen rapistelun muutaman ketunmitan päässä olevasta puskasta. Nuoren kissan ikäväksi eläin kuitenkin kuuli saalistajan ajoissa risun rasahtaessa poikki Roihuhallan jaloissa. Kissa päästi suustaan muutaman solvauksen, muttei aikonut luovuttaa vaan syöksyi armottomaan takaa-ajoon. Pikkuhiljaa maastossa puikkelehtien kissa kuroi matkaa kiinni .... Ja aha! Juuri maaston muututtua metsän sydämmessä aukeaksi Yöklaanilainen onnistui loikkaamaan jäniksen selkään. Eläin kaatui kumoon kissa mukanaan, ja pian sen päivät olivat luetut. Roihuhalla päästi veltostuneen saaliin leuoistaan tyytyväisenä myhäillen ja huomaamatta vähänmatkan päässä saarnin oksalla toista kissaa, kenties seurailemassa hänen juuri alkavaa ruokailuhetkeään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   Ke Kesä 03, 2015 12:42 am

Hallamarja siristeli silmiään raukeasti ja torkahteli välillä. Päivä oli lämmin ja ihanan leppoisa näin Saarnimetsän sydämessä. Välillä hän havahtui siihen, että oli nukahtanut hetkeksi ja koetti ryhdistäytyä hieman. Jos hän nyt nukahtaisi saattaisi vieras kissa vain loikkia hänen ohitseen ja hän menettäisi jotain hyvin arvokasta; ehkä jopa jotain niinkin arvokasta, että se voisi pelastaa kaikki klaanit...

Naaras ravisutti viiksiään ja antoi sitten sen levitä muuhun kehoon. Syvä haukotus, venyttely ja pieni puun raapaisu, ja hän oli taas virkeä. Metsän rauha tuntui häiriintyneen. Sen ilmapiiri aivan kuin värähteli levottomuutta ja jossakin muutama lintu lehahti lentoon puiden oksilta. Kissa tähyili ympärilleen kiinnostuneesti, mutta silti varuillaan. Johtuiko tämä vieraasta kissasta? Ja juuri silloin joku ryntäsi aukealle jäniksen perässä hurjasti solvaten.

Naaraan korvat värähtivät yllätyksestä, mutta hän pysyi vaiti sen ajan kun toinen kissa sai saaliinsa kiinni ja tapettua. Sitten hän heilautti häntäänsä ja vieras kissa huomasi hänet. Naaraat vaihtoivat katseita hetken. Hallamarja silmäili vieraan kissan mustaa ja lihaksikasta kehoa, sekä liukuvärjättyjä tassuja. Tuuli pyörteili heidän ympärillään sen verran, että valkea soturi saattoi erottaa myös kissan klaanin: Yöklaani. Tuuli puhalsi hänenkin tuoksunsa vierasta Yöklaanilaista kohden, mutta Hallamarja ei osannut sanoa, oliko kissa erottanut hänen tuoksunsa.

Hetken vielä tarkkailtuaan naaras loikkasi alas oksalta ja alkoi tassutella toisen naaraan luokse. Hänen olisi sanottava pian jotain, ettei toinen kissa säikähtäisi ja lähtisi pakoon tai muuten vain poistuisi paikalta, joten hän naukaisi ilmoille hyvin tavanomaisen tervehdyksen: "Tervehdys! Mikäs Yöklaanilaisen saa tulemaan Saarnimetsään tähän aikaan päivästä?"

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   Ke Kesä 03, 2015 7:56 am

Yöklaanilaisnaaras katseli hetken yllättyneenä vierasta kissaa ennen kuin vastasi: "Tervehdys vain, ja tulin tänne koska... Njah... Eipä siihen mitään kummempaa syytä ole. Täällä on mukavan viileää, sanottakoon näin. Nimeni on Roihuhalla". Musta naaras katseli ikäänkuin arvioiden Hallamarjaa mahdollisen taistelun varalta. Mitkä mahtoivat olla kyseisen kissan heikkoudet? Entä vahvuudet? Toinen kissa tuoksahti vahvasti siltä että oli vissiinkin Tuliklaanilainen. Hänen oli siis ollut pitkä matka tänne. Mikä hänet tänne oli tuonut? "Ja muuten voisin kysyä aivan samaa sinulta Tuliklaanilainen. Olet tullut pitkän matkan tänne asti.", Roihuhallan äänensävy ei ollut liian nenäkäs, muttei iloinen, vihainen tai surullinenkaan. Ääni oli sopivan neutraali, eikä naaras vaikuttanut tappelunhaluiselta, vaikka olikin terävä kielestään ja katseli valppaana toisen klaanin naaraskissaa.

Vastausta odotellessaan Roihuhalla alkoi syömään jänistään. Naaraan lyhyen turkin alla väreilivät lihakset. Tuoreen lihan maku miltein huumasi kissan, mutta hän päätti koettaa syödä rauhallisesti ja siivosti. Eihän se olisi kovin edustavaa antaa toiselle sellainen kuva ettei hän olisi syönyt moneen kuuhun muruakaan. Sellainenhan antaisi Roihuhallan klaanista vain heikon mielikuvan. Tuliklaanilainen ajattelisi Yöklaanin olevan heikkona nälästä...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   Ke Kesä 10, 2015 1:00 am

Hallamarja havaitsi Yöklaanilaisen tutkailevan häntä ja arvioivan hänen taitojaan. Ehkä kissa oletti naaraan aloittavan tappelun, mitä valkoinen naaras ei kyllä ajatellut tekevänsä, sillä saattoihan tämä kissa olla hänen ainoa toivonsa isän löytämiseksi. Hallamarja ei myöskään yllättynyt kun kissa kysyi hänen puuhistaan täällä. Olihan Yöklaanin kissalla oikeus kysyä sitä, sillä Hallamarja oli aivan ensimmäisenä udellut häneltä mitä hän Saarnimetsässä puuhaili. Valkoisen naaraan teki kovin mieli kertoa toiselle koko totuus pienestä retkestään tänne synkkään metsään, mutta pieni epäily sai hänet vastaamaan suppeasti: "Noh päätin nyt käväistä täällä kerrankin, sillä olen kuullut huhuja tämän paikan mystisyydestä. Ehkä täällä voisi tavata jopa Tähtiklaanin kissoja...".

Toinen kissa näytti nauttivan saaliistaan, joten Hallamarja kävi istumaan hänen viereensä. Selvästi vieras aikoi viettää ehkä pidemmänkin ajan Saarnimetsässä, joten hänellä olisi rutkasti aikaa keskustella ja kysellä tuolta kaikenlaista. Ja helpottaakseen tutustumista naaras päätti aloittaa hyvin helpolla kysymyksellä, joskin jotkut kissat jättivät aivan suosiolla vastaamatta siihen: "Mikä sinun nimesi on? Olen Hallamarja ja kyllä, klaanini on Tuliklaani." Naaras jäi odottamaan toisen vastausta.

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   To Kesä 11, 2015 8:22 am

"Onko kuulosi kehno? Kerroin jo nimeni kertaalleen. ", Roihuhalla mutisi jatkaessaan taas välillä syömistään, sillä oli sen hetkeksi lopettanut. Vai Tähtiklaaniin Hallamarja koetti saada yhteyden? Saarnimetsässä? Ehkäpä, ehkäpä, mutta eikös se ollut parantajien puuhaa ? Henkikissojen tapaaminen siis.

//anteeksi lyhyys\\
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   To Kesä 11, 2015 8:37 am

// Ahaha, anteeksi tuo pihkuinen missaus... Pieniä keskittymisvaikeuksia selvästi lukemisessa...

Hallamarja siristi silmiään ja älysi sitten, että totta tosiaan kissa olikin kertonut nimensä. Hänen kasvonsa olisivat juuri sillä hetkellä muuttuneet unikonpunaisiksi, jos se vain olisi ollut mahdollista.

"Ai niin... Olet Roihuhalla... Kumma kun en rekisteröinyt nimen kertomistasi heti...", naaras mutisi anteeksipyytävästi ja katsahti tassuihinsa. Mikä nolo esittäytyminen. Hänen olisi kuitenkin ryhdistäydyttävä, jotta Yöklaanilainen ei lähtisi pois ennen aikojaan ja jos hän halusi vielä saada jotain irti kissasta. Naaras tuntui jonkin verran varautuneelta...

"Niin, että oletkos sattumoisin törmännyt täällä tai lähimailla Tähtiklaanilaisiin?" naaras kysäisi vielä takellellen. Olihan tuokin ihan järkevä kysymys, mutta Hallamarja kyllä pystyi arvaamaan, ettei Roihuhalla tulisi siihen niin vain vastaamaan. Yleensä kissat pitivät henkikissojen kohtaamisen omanatietonaan ja kertoivat niistä vain klaanilaisilleen, ei muiden klaanien edustajille. Noh, valkoisen naaran oli kumminkin eläteltävä toivoa, sillä tämä kissa saattoi olla avain Pöllövarpaan salaisuuteen.

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   To Kesä 11, 2015 9:01 am

Roihuhalla söi tälläkertaa ruokansa loppuun ennenkuin vastasi vieraan Tuliklaanilaisen kissan kysymykseen aina yhtä kiehtovasti Tähtiklaanin esi-isistä, ja heidän läsnäolostaan. "Ei.. En.. En ole tavannut täällä ennen ketään", Roihuhalla katsoi vihreillä silmillään toista naarasta ja siristi silmiään. Kuultiko äskettäin niin kovin varman oloisen mustan Yöklaanilaisnaaraan äänessä himppu epävarmuutta ? Siitä ei voinut olla täysin 100% varma, mutta kyllä. Roihuhalla oli valtavan huono valehtelemaan. Hän oli aina ollutkin, mutta miksi hän tahtoisi kertoa umpi vieraalle kissalle, joka oli toisesta klaanista asioista joista Roihuhalla ei todellakaan itse ollut varma.. Saattoikaan olla, että kosketus turkille oli vuodenaikoja sitten ollut vain tuuli. Miksi muka arvoisat taivaissa asuvat kissat olisivat koettaneet saavuttaa yhteyden Roihuhallaan..

//se Räsykorva asia.. Oletko päättänyt?\\
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   To Kesä 11, 2015 9:15 am

// Tilanne on nyt tämä, että teitä on kaksi Räsykorvan kumppaniksi hakijaa, ja toisen (Tähtisumun) kissan lomake ei ole vielä valmiina ja hän pyysi odottamaan. Elikkäs... Venaillaan sitä, että hän saa lomakkeen tehtyä.

Hallamarja siristi silmiään. Hänen tarkat meripihkasilmänsä olivat havainneet jotain toisessa naaraassa. Oliko se kenties epävarmuutta? Jokin valheen paljastavista mikroilmeistä? Jotain epäilyttävää ilmassa kuitenkin oli, eikä naaras voinut jättää sitä vain siihen.

"Oletko nyt aivan varma? Katsos, minä tarvitsisin hieman tietoja, aika tulenpalavasti ja uskoisin, että sinä voisit auttaa minua...", naaras naukaisi ja älysi miltä äsköinen lausahdus oikein kuulosti, joten hän korjasi heti perään: "Siis, tuota en halua vaikoilla mitenkään klaaniasi vaan Tähtiklaani on niin kuin luvannut minulle, että voisit auttaa yhden tuttuni etsinnässä." Toivottavasti tuo oli tarpeeksi, sillä naaras ei halunnut enää kertoa yhtään enempää kissalle.

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   La Kesä 20, 2015 6:09 am

Musta naaras siristi silmiään. Mitä tämä kissa oikein tahtoi? Aijottiinko Yöklaanista vallata maata? Roihuhalla ei luottanut toiseen kissaan. Ei enää alkuunkaan. Toinen kyllä vannoi ettei mistään sellaisesta ollut kyse mutta...

Uteliaisuus voitti kuitenkin epäilyksen tunteen Roihuhallan mielessä ja hän päätti kysyä ketä toinen kissa etsi: "No, ketä etsit? se minun on ensin kuultava.", puhuessaan Roihuhalla nyhti hermostuneena ruohoa maasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vedethe
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 306
Join date : 17.05.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : TARDIS

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   Su Kesä 21, 2015 9:33 am

Hallamarja nyökkäsi ja kertoi sitten: "Isääni, Pöllövarvasta. En ole saanut häntä mielestäni moneen kuuhun, joten oletan että minun on pakko etsiä hänet..." Naaraasta tuntui, ettei hänen kannattanut enää salailla tälläisiä asioita, jos kerran hän oli saanut Tähtiklaanilta siihen viittaavia unia. Nyt oli aika ryhtyä tositoimiin.

_________________
Tuliklaanin lojaali soturi Hallamarja sekä Valoklaanin kylmäsydäminen ja kaksi persoonaa omaava Pimeyden Metsän sätkynukke-soturi Räsykorva. Porukkaa pitää kauhussa Pimeyden metsän kuolleista palannut paholainen Routatassu.

Kissojani saa vapaasti piirtää, kunhan ilmoittaa minulle valmiista kuvasta :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot https://instagram.com/vedethe/
Lakupätkä
Kotikisu


Viestien lukumäärä : 131
Join date : 07.04.2015
Paikkakunta : Saat kunnian arvata sen..!

ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   La Loka 03, 2015 11:22 am

"Vai Pöllövarvasta..", Roihuhallan ääni oli pohdiskeleva, ja tämä katsoi toista soturia silmiin. Puut humisivat tuulessa, ja ilmassa tuoksui jo syksy. Toivottavasti talvesta ei tulisi kovin ankara. Mustan soturin ajatukset alkoivat hiukan harhailla ja tämä ravisteli itseään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hallaa Saarnimetsässä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hallaa Saarnimetsässä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Raja-alueet :: Saarnimetsä-
Siirry: