Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Juovatassu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tamu
Oppilas
avatar

Viestien lukumäärä : 164
Join date : 20.02.2015

ViestiAihe: Juovatassu   La Toukokuu 16, 2015 12:37 am

Juovatassu

© Muokkaus Tamu, pohja Create a Cat -peli
Nimestä etuliite juova- tulee hännänpäästä kuonoon asti kulkevasta vaaleanruskeasta juovasta
Sukupuoli kolli
Ikä 6kk
Klaani Meriklaani
Asema oppilas
Mestari Savikoipi

Ulkonäkö
Kolli on vankistunut pentuajoistaan, mutta etenkin niskassa ja rinnassa on yhä havaittavissa pörröistä valkeaa pentukarvaa. Kooltaan Juovatassu on vakio, samaa luokkaa ikäistensä kanssa. Kuvio josta pienokainen sai nimensä on vaaleanruskea. Harvinaisen pitkän hännän päästä asti kulkee parin sentin paksuinen raita selän yli ja aina harmaaseen kuonoon saakka. Se saa Juovatassun näyttämään ylhäältä katsottuna vallan hauskalta. Vaikka hännän yläpuoli onkin ruskea, on se alapuolelta samaa puhtaanvalkoista kuin muukin ruumis. Jo näinkin nuorena Juovatassun takajalkojen lihasten voima on varsin vakuuttava ja kenguruloikat ovatkin yksi oppilaan lempiliikkumismuodoista. Korvat ovat vaaleanruskeat, samoin etutassujen pienet sukat. Pitkät viikset ovat valkoiset ja täten vaikeasti erotettavissa turkkia vasten katsottuna. Kirkkaat jäänsiniset silmät kolli on veljiensä tavoin perinyt emoltaan ja niissä on aina ilkikurinen pilke.

Luonne
Jos huomaat jonkun laittaneen makuualustallesi takiaisia tai hieroneen aamiaisvarpuseesi paksun kerroksen hiirensappea, on syytä epäillä Kirkaskatseen ja Koivuturkin poikaa. Juovatassu on nimittäin vallan ilkikurinen ja nauraa mielellään maha kippurassa omille jäynilleen, ja epäonneekkasti niiden uhreiksi joutuneille klaanitovereille. Jos mahdollista hän on oppilaaksi päästyään muuttunut vieläkin villimmäksi ja kekseliäämmäksi temppuilijaksi. Vaikka onkin entisen varapäällikön pentu ja nykyisen oppilas, ei hänellä ole mitään aikomusta osoittaa asianmukaisempaa käytöstä muiden edessä. Ilkikurisuudestaan huolimatta Juovatassu on normaalioloissa varsin ystävällinen toisia kohtaan, elleivät nämä ole antaneet hänelle hyvää syytä vihaan. Sen sijaan herkkänahkaisimmat saattavat helposti ärsyyntyä herraan itse, tai lähinnä tämän välillä hyvinkin naseviin kommentteihin ja lempinimiin joita hän tykkää muille keksiä.

Juovatassu on ennen kaikkea rento ja elämäniloinen, jopa rasittavuuteen asti. Letkeä pikkujellona on olosuhteista riippumatta aina hyvällä tuulella ja yrittää saada muut leikkimään kanssaan. Kukapa voisikaan kieltäytyä kun sinisilmäinen kisuli oikein kauniisti, kohdettaan samalla sydämet sulattavasti tapittaen, pyytää? Vain harva, ja sitä kollinulikka on oppinut hyödyntämään vallan taitavasti. Kollin omalaatuinen ja sammumaton huumorintaju tulee varmasti tutuksi jos viettää hänen kanssaan aikaa muutamaa minuuttia kauemmin. Juovatassulla on näet niin nuoreksi oppilaaksi käsittämättömän laaja vitsivarasto. Ja kuten arvata saattaa, vähintäänkin puolet niistä on sellaisia, joille vain hän itse nauraa.

Menneisyys
Juovapentu putkahti maailmaan kolmen veljensä kera Kirkaskatseelle ja Koivuturkille hiirenkorvan aikaan. Hän syntyi oikeastaan aikamoiseen suurperheeseen, sillä hänen vanhempansa ottivat kasvateikseen myös orvon Teräpennun ja emonsa menettäneen Hohtopennun, joka on myös Juovapennun serkku. Vanhempiensa hellässä huomassa ja viiden sisaruksen kera nuori kolli vahvistui nopeasti, ja pian kävi ilmi että pentu onkin aikamoinen jekkuilija. Milloin oli makuualusilla takiaisia ja milloin maahan oli ovelasti asetettu vallan tahmea hunaja-ansa. Temppujensa lomassa, kuten jokaisen itseään kunnioittavan riiviön täytyy, hän myös karkasi leiristä. Idea ei kuitenkaan ollut juovaselkäisen epelin, vaan tämän veljen Narripennun. Yksissä tuumin kaksikko päättikin metsästää emolleen Kirkaskatseelle lahjaksi soturin... Se kävikin kahdelta itsevarmalta pennulta yllättävän helposti. Saalis kuljetettiin leiriin ja episodi sai onnellisen lopun, kaikkien muiden paitsi kynnenjälkiä täynnä olleen uhrin osalta.

Ainakin Juovapennun kohdalla vauhdikkaan pentuajan jälkeen sisaruskatras nimitettiin oppilaiksi. Juovatassu sai mestarikseen Savikoiven, joka sattuu olemaan hänen klaaninsa varapäällikkö.

Muuta
- Haaveilee tulevansa emonsa ja mestarinsa tavoin varapäälliköksi
- Koskaan ei ole tullut vastaan riistaa josta oppilas ei pitäisi

Katso sukupuuta (linkki)
Suhteet (nimen perässä Juovatassun oma mielipide kissasta)
Lähipiiri
Kirkaskatse, emo - Ymmärtäväinen ja rakastettava emo, joka on aina ystävällinen pennuilleen, ja muillekin.
Koivuturkki, isä - Mainio tyyppi, ei koskaan vihainen ja vieläpä taitava soturi. Paras isä, jonka kukaan vain voi saada
† Narritassu †, veli - Kolli, jonka seurassa ei koskaan ole tylsää
Kipinätassu, veli -
† Baskeripentu †, veli - Baskeripentu menehtyi niin nuorena, ettei Juovatassu ehtinyt juuri tutustua häneen
Teräpentu, kasvattiveli - En oikein pidä Teräpennusta, sillä hän varasti Kirkaskatseen ja Koivuturkin minulta ja veljiltäni, mutta toisaalta haluaisin tutustua häneen paremmin.
Hohtotassu, kasvattisisko ja serkku - Todella mukava ja huomaavainen, hyvä kaveri
Revontulitassu, serkku - En ole koskaan tavannut, enkä edes tiedä olevani Revontulitassulle sukua
Savikoipi, mestari -
Meriklaani
Tähtipentu -
Pyrstöpentu -
Kettutassu -
Tuliklaani
Yöklaani
Valoklaani
Kermatassu -

Pelatut pelit, uusin ylinnä
Oppilas
TALVI Valvottava täysikuu Pyrstöpentu Meriklaani & Äffä, Kettutassu Meriklaani & Lucie ja Hohtotassu Meriklaani & Sinikko
TALVI Eksyksissä siitä tietämättä Kermatassu Valoklaani & Roihu jäänyt kesken
Pentu
KESÄ Serkku vaiko sisarus Hohtopentu Meriklaani & Sinikko
KESÄ Meitä on paljon ja teitä on vähän! Meriklaanin pennut: Narripentu & miurua, Hohtopentu & Sinikko, Kipinäpentu & Lakupätkä, Teräpentu & kuukuono15 ja Tähtipentu & Tähtisumu
KEVÄT Olen vapaa tekemään mitä mielin! Narripentu Meriklaani & miurua
KEVÄT Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla viherlehti Koivuturkki Meriklaani & Metalli

Art
Sukupuu © tehnyt Tamu, ohjelma Family Echo
Värikarttakuva © muokkaus Tamu, pohja Create a Cat -peli
Pentueryhmis Baskeripentu, Narripentu, Kipinäpentu ja Juovapentu © Metalli

_________________
Tamun pillin mukaan tanssivat...
suurisydäminen soturi Sumusydän
ja ilkikurinen seikkailijaoppilas Juovatassu Meriklaanista,

sekä omissa oloissaan viihtyvä Raetassu Yöklaanista

Seuranhakuni
Jos minua ei kuulu vastailemaan peleihin, niin muistathan ensin katsastaa poissaoloni
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Juovatassu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Meriklaani-
Siirry: