Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kirkaskatse

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Kirkaskatse   Ti Maalis 10, 2015 9:54 amKirkaskatse

Nimi: Kirkaskatse
Ikä: 1½vuotta
Sukupuoli: naaras
Klaani: meriklaani/soturi

Ulkonäkö:  Kirkaskatse on kohtalaisen kaunis, melko tasaisetlinjat omaava kissa. Hänen silmänsä ovat jäänsiniset ja niissä on muutamia hivenen vihertäviä raitoja. Kirkaskatseen silmät ovat mantelin muotoiset ja ne näkevät kaikkialla kauneutta. Naaraan silmiä ympyröi mustat reunat joiden vieressä on hyvin ohuet hopeiset rajat. Hänen nenänpäänsä on harmaa ja hyvin pieni. Nenänpäätä rajaa pieni musta viiru. Hänen nenänsä linja on melko suora. Naaraan pää on kiilan mallinen sekä kapea. Hänen korvansa ovat kapeat ja pitkät. Naaraan korvat ovat hopeisen väriset ulkopuolelta ja sisäpuolelta ne ovat hennon vaaleanpunaiset. Naaraan turkki on lyhyttä ja valkeaa. Naaraan turkki myötäilee hänen vartaloaan. Hänen raajansa ovat pitkät ja solakat. Hänen jaloissaan on hopean väriset "sukat". Naaraan käpälät ovat pienet ja soikeat. Naaraan häntä on hyvin pitkä ja sen pää on hopean värinen. Viikset ja kynnet ovat naaraalla valkeat. Naaraan lihakset ovat yllättävän suuret pieneen kokoon nähden ja nopeuskin on kohtalainen. Naaraan vahvimmat lihakset ovat takajaloissa uimista edellyttäen. Tuo naaras ei kuitenkaan ole koskaan kiivennyt puuhun jotenkuten arvata saattaa se ei ole hänen vahvin lajinsa. Naaras on selvästi varvasastuja. Se korostuu hänen käpäliensä tähden. Naaraan kynnet ovat valtavan terävät,koska hän ei ole joutunut niitä käyttämään, jolloi ne eivät ole päässeet tylsymään käytössä. Naaraan polkuanturat ovat harmahtavat ja paksunahkaiset. Tuo nahka suojaa naarasta suuremmilta jalka kivuilta kivisillä teillä. Taistelussa naaras on kohtalaisen hyvä. Tuon takajalkojen lihakset ja terävät kynnet edellyttävät vahvat loikat sekä vakavat kynsien aiheuttamat vammat. Kirkaskatseen turkki ei mene helposti takkuun ja hylkii hyvin kosteutta ja likaa, kuten meriklaanilaisilla tapana onkin. Naaraalla ei ole mitään näkyviä arpia tai korvan lohkeemia.

Luonne: Kirkaskatse on ystävällinen ja iloinen kissa. Naaras on hyvin huolehtivainen ja hän pitääkin muiden etua aina omansa edellä. Kirkaskatse on vallan rohkea eikä hän pelkääkkään muuta kuin suuria hämähäkkejä joita hänen kuvitelmissaan liikkuu. Naaras ei äkämysty helposti, mutta kun niin käy hän selvittää riitansa mielellään puhumalla. Jos häntä vastaan kuitenkin hyökätään, hän ei pelkää näyttää taistelutaitojaan. Naaras ei hyökkää pentujen tai oppilaiden kimppuun tai jos niin käy, ei tuo vahingoita niintä. Kirkaskatse on oikein nokkela ja aika viisas. Järjen juoksu on Kirkaskatseella kohtalaisen nopeaa. Naaras osaa löytää melkein mistä tahansa hyvää joten hän osaa lohduttaa miltein mitä tapahtuikaan. Hän uskoo tähtiklaaniin syvästi ja odottaa näkevänsä tähtiklaanin kissat silmiensä edessä uudestaan. Naaras rakastaa kaikkea kaunista ja toivoo näkevänsä joskus vielä kaiken sen kauniin mitä nähdä vain voi. Naaras ajattelee useasti ennen kuin sanahtaa sanaakaan. Poikkeuksia tulee jos hän suutahtaa oikein kunnolla tai hänellä ei vain ole aikaa ajatella omaa osuuttaan keskustelusta kunnolla.  Kirkaskatse on kuitenkin kaikkien hyvien puoliensa varjolla unelmoija, joka saattaa hukkua muiden ajatuksia tutkimaan, vaikka hänellä olisikin jotain tärkeämpää tekemistä. Hän ei haluaisi lähteä rajapartioon, vaikka metsästyksestä hän silti pitää. Kalastamista hän rakastaa ja siinä hän oppii uimaankin lisää ja lisää aina ajan kuluessa. Tuo naaras on voimakas tahtoinen ja hän alkaa itkemään helposti eli on tunteiltaan varran herkkä. Naaras on vallan vaatimaton. Hän luottaa toistenkin klaanien kissoihin paljon. Naaras on tiukka ja vaatii paljon oppilaaltaan ja kaikilta muilta, mutta vaikka hän ei olisi tyytyväinen hän osaa esittää asiansa loukkaamatta muita. Naaras pitää lumesta ja rakastaa uimista. Se ei tietenkään ole mikään yllätys kun puhutaan meriklaanilaisesta. Kirkaskatse on vallan valoisa persoona; Iloinen ja auttavainen. Kirkaskatse on kuitenkin utelias. Hän haluaisi nähdä maailmaa enemmän kuin yksikään klaanikissoista oli ikinä nähnyt ja kokea enemmän kuin kukaan klaanikissa koskaan. Naaras haluaisi myös matkojensa päätteeksi palata klaanikissojen pariin ja kertoa kaikille näkemästään ja kokemistaan ihmeistä. Hän opettaakin oppilaansa epäluulottomaksi ja uteliaaksi, jos vain voi. Hän haluaisi joskus nähdä maailman uudestaan ja uudestaan lintuperspektiivistä ja nähdä meren pohjien salat kiertäen myös maailman ympäri. Kirkaskatse uskoo unelmien voimaan ja siksi hän unelmoikin päivät pitkät. Monet saattavat kummeksua asiaa, mutta Kirkaskatsetta kiinnostaa enemmän unelmointi kuin työn teko. Kirkaskatse on utelias kaksijalkojen vempeleille ja haluaa selvittää niistä kaiken. Kuitenkin Kirkaskatseen suurin kutsumus ja naaraan sydämelle lähin asia on muiden auttaminen, vaikka oman hengen tai kunnian uhalla.

Menneisyys: Pentuna Kirkaskatse ei syntynytkään turvallisesti leirin suojissa, vaan hänen emonsa ollessa pelastamassa erästä toista petua tuli äkillinen synnytys, joka kostautui muiden pentujen kohtassa. Hänen emonsa heikkona auttoi Kirkaskatsetta kannustaen tuota pysymään valveilla kutsumalla tuota päivänsäteeksi kannustaen naarasta näkemään maailmassa kauneutta. Sädelehvä löysi tuon kadonneen pennun ja auttoi tuotakin pääsemään leiriin. Kirkaskatseen emo kantoi Kirkaskatsetta suussaan ja toinen pentu käveli tuon vierellä, mutta leirille päästyään Sädelehvä tuupertui maahan. Vanhempi pentu meni emonsa luo joka saapui paikalle löytäen pienen pennun ja tuuperuneen Sädelehvän. Kirkaskatse otettiin toiselle kuningattarelle hoitoon sillävälin, kun naaraan emoa yritettiin vielä pelastaa, mutta tuo kuoli. Kirkaskatse nimettiin myöhemmin Kirkaspennuksi. Naaraan isä, ei koskaan tullut tervehtimään häntä, vaan Koirkaskatse varttui täydellisesti vale vanhempiensa hoidossa. Naaras eli normaalia elämää kuitenkin ihmetellen keikkea ympärillään enemmän kuin pennut yleensä. Kuitenkin lopulta naaras nimitettiin oppilaaksi. Tuolloin hän katselli kaksijalkalaa usein pitkillä vaellusretkillään toiselle puolelle klaanien alueita. Kerran tuo nuori naaras oli päätynyt jonkin surraavan vekottimen kyytiin uteliaisuutensa  tähden. Hän tunsi vatsanpohjassaan kumman tunteen vekottimen noustessa ilmaan. Naaras oli pelosta kankeana siinä kaksijalkojen vieressä. Hän kuitenkin keräsi rohkeutensa ja kurkisti vispilän läpinäkyvän seinän läpi kohti klaanien alueita. Hänen henkensä salpaantui tyystin. Maailma näytti pieneltä ja hurmaavan kauniilta ilmasta käsin. Naaras kuitenkin huomattiin ja laskettiin maahan vaijerilla jonka päässä oli jonkinlainen kankainen lenkki joka oli hänen vatsansa alla. Tuo päivä oli naaraalle ikimuistoinen päivä. Hän sai nähdä maailman korkeuksista ja lentää. Myöhemmin hän kuitenkin lähti uusinta kierrokselle kaksijalkalan yllätysten luo. Hän ei kuitenkaan mennyt mihinkään kaksijalkojen hökötyksen sisään. Ne olivat niin ihmeellisiä ja uskomattomia ettei taikuus riitä kuvaamaan niitä. Härveleillä pystyi lentämään, ajamaan jossakin ilman, että menettäisi energiaa, pystyi kulkemaan veden päällä ja matkaamaan tähtiin tähtiklaanin luo. Kirkaskatse haluaisi selvittää kaksijalkojen salaisuudet ja kertoa niistä klaanilleen. Kirkaskatse ei alkuun muistanut menneisyydestään lainkaan pentuajan osiota, mutta hänen kuollut emonsa näytti hänelle menneisyytensä.

Muuta: Kirkaskatse on välillä etäiseltä vaikuttava, vaikka hän on enemmän paikalla kuin vastapuoli uskoikaan, nimittäin suoraa toisten päitten sisällä. Kirkaskatse iloitsi päästessään eroon varapäälikön pestistään, sillä siinä oli hänelle liian raskas työ sillä se ei hänen mielestään edes auttanut ketään. Kirkaskatse pystyy katsomaan kissojen sydänten kauneutta, mutta kun hän vielä paljon harjoittelee, pystyy hän lopulta tuntemaan muitten tunteet, lukemaan nimet, klaanit, asemat, sekä tulkitsemaan toisten mietteitä. Tokikaan hän ei vain automaattisesti voi rynnätä toisten päänsisään, vaan hänen pitää löytää tiensä sinne kissojen syvien palomuurien läpi. Naaras tuolla muiden päiden sisällä, voi lukea tietoa, palauttaa asioita muiden muistiin tai kirjoittaa sinne uusia kirjoja ja tietoja, jos siihen on tarvetta.

Tunnari: Bigbang - Love song

Suhteet

Tavatut: Jäätähti, Arkatassu, Esikkokasvo, Ferrariturkki, Koivuturkki, Taivassilmä, Lainetassu, Savikoipi, Tähtipentu
Oppilas: Arkatassu
Kumppani: Koivuturkki
Pennut: Narritassu, Kipinäpentu, Juovatassu ja Baskeripentu
Kasvatit: Teräkynsi, Hohtotassu, Tähtikorva

Roolipelit

1. Unelmointia ja velvollisuuksia
2. Jää pettää!
3. Hei vaan, kuka sitten oletkaan.*
4. Miten ihana päivä saada tuttavuuksia.*
5. Koivuturkki leirissä ihmettelemässä.
6. Katse maahan ei ylös lain, siten sydämeen kauneutta sain.
7. Kirkkaat laineet eessä nään, nään muutakin kuin kauniin sään.*
8. Kirkkaus on äänetöntä.
9. Savikoipiko se siinä?
10. Kaikenkarvaista menoa.*
11.Lykkyä tykö
12.Olen vapaa tekemään mitä mielin
13. Kohtalo.
14. Hiljaisuuden kuisketta*
15. Emme ole tainneet tavata.*

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kirkaskatse
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Klaanit :: Meriklaani-
Siirry: