Villeintä verbaaliviiksien väpätystä
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mitä tästäkin seuraa?

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Helmi 10, 2015 4:44 am

(Nuppulainen ja jääsielu)

Päivä oli kaunis itseasiassa lumoava Loistetassun lampsiessa metsästämään. Ilma oli kohtuullisen lämmin ja valoa tulvi puiden oksistojen läpi luoden säteilevään lumeen varjoläikkiä. Päivä oli mitä parahin saalistamiseen. Saaliin huomasi helposti, mutta hänen turkkinsa näytti miltein valkoiselta paitsi naamian kohdalta ja jaloissa. Saalis ei siis huomaisi häntä helposti. Hänen harmikseen lumi kuitenkin narskui hänen käpäliensä alla. Lumi oli myös hyvin korkeaa tuolle maidonvalkealle naaraalle. Se ylttyi paikoittain häntä kaulaan. Se vaikeutti ja hidasti hänen kulkuaan. Laventeliniitty oli yhtä kaunis kuin aina. Siellä ei enää näkynyt jälkiä eikä muita vataavia merkkejä mistään muista eläimistä kuin linnuista. Se ei vaivannut Loistetassua. Eläimethän piilottelivat lumen alla suojassa kylmältä. Ilma oli täynnä talven tuoksua sekä jotakin minkä hän tunnisti viimekerrasta täällä ollessaan; Meriklaanin kissan tuoksua mikä ei luultavasti kuulunut Sammalturkille. Sen takia Loistetassu nosti pitkän turkkinsa pystyyn ja sähisi tulijalle kovaäänisesti.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Helmi 10, 2015 5:13 am

// Täällä ollaan! //

Tumman ruskea suurikokoinen villikissa ravisteli turkkiaan kuivaksi joen lähettyvillä ylitettyään sen juuri päätyen lumiselle laventeliniitylle. Lunta oli tälle aakeanlaakealle paikalle kerääntynyt varsin paljon ja lämpimän sään takia se oli pehmeää haitaten kulkua. Päivän edetessä pidemmälle lumi varmasti muuttuisi loskaisaksi, mutta toistaiseksi ainakin aurinko ei ollut sulattanut lunta. Sieltä täältä jotkut sitkeät kasvit puskivat esiin lumen seasta, mutta muuten paikka näytti koskemattomalta.

Jääsielu, tuo suuri ja osittain rampautunut meriklaanin varapäällikkö katseli ympärilleen ainoalla näkevällä silmällään päätään käännellen ennen kuin lähti jatkamaan matkaansa pidemmälle laventeliniitylle. Leirissä kaikki oli hoidossa, päivän partioiden järjestäminen oli onnistunut ongelmitta, oppilaiden koulutus aikataulussa ja viimeinkin hänellä oli hetki aikaa kulkea yksin poissa muiden klaanilaistensa luota. Hänellä oli hetki aikaa miettiä, hetki aikaa vain olla, joskin leiriin olisi palattava hyvissä ajoin. Hän oli ajatellut käyvänsä hiukan saalistamassa ja jokilaaksoon päädyttyään päättänyt että voisi aivan yhtä hyvin tulla käymään täällä.

Suuren kollin askel ei ontunut, mutta kävely näytti joka tapauksessa hieman jäykältä tuon talsiessa niityllä nauttien päivän lämmöstä. Samassa raollaan ollut suu ja tarkkaavainen nenä kielivät jonkin toisen kissan paikalla olosta ja varapäällikkö valpastui ottaen ryhdikkään asennon pää korkealla. Tuoksu kieli paikalla olevan kuuluvan tuliklaaniin ja olevan naaras puolinen, pian Jääsielu saikin tuon jo näkyville kääntäen automaattisesti päänsä hitusen kallelleen niin että sai toisen rajoittuneeseen näkökenttäänsä kunnolla. Hän oli oppinut elämään puutteellisen näön kanssa eikä se tuottanut enää ongelmia.
”Päivää” Hän tervehti matalalla ja käheällä äänellään huomaten heti että kissa oli vielä oppilas. Hän tervehti siksi että se oli kuin merkki toiselle että sähiseminen oli turhaa.
Tuolla tuskin olisi minkäänmoisia aikeita ylittää jokea ja kulkea Meriklaanin alueille, mutta aina olisi hyvä varmistaa tarkoitusperät tuntemattomilta kulkijoilta.
”Tuliklaanin oppilas, oletan?” Hän tokaisi pysähtyen ainoa näkevä silmänsä nartussa kiinni tutkailevasti.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ke Helmi 11, 2015 8:28 am

Loistetassu mittaili tuota valtavaa ilmestystä katseellaan. Kissa oli valtava ja ruskea. Kissan lihakset vaikuttivat suurilta ja alkuun vaikutti että tuolla olisi vain yksi silmä, mutta sitä Loistetassu ei voinut tietää. Tuo tietämättömyys sai Loistetassun levottomaksi. Sammalturkkikaan ei ollut kissasta mitään, mutta se ei häntä yllättänyt, kun ei tuo vanha naaras monista kissoista puhunutkaan. Valtava kissa tuoksui kollille. Loistetassu siten uskalsi epäillä tuon olevan kolli. Hyi miten noloo ois jos sanoisin tota kissaa herraks ja sit se oiskin naaras. Loistetassu tuumi hivenen huvittuneena yrittäen päästä mukaan nykyhetkeen takertumalla kollin sanoihin. "Olen kyllä tuliklaanin oppilas. Mitä se sinua koskee. Ei se Sammalturkkiakaan koskenut." Loistetassu sotki ainoan tuntemansa meriklaanilaisen kissan mukaan tähän hämmästyttävän rauhalliseen keskusteluun jossa Loistetassu on tähän asti puhunut kohtuullisen kunnioittavaan sävyyn. Ei Loistetassu kuitenkaan kannata arvioida väärin puheiden perusteella. Hän ei silti luottanut eikä kyllä kunnioittanutkaan meriklaanin varapäällikköä. Loistetassu ei kuitenkaan tiennyt kollin olevan varapäälikkö ja vaikka tietäisikin hänen suhtautumisensa tuohon ei muuttuisi sitten karvan vertaa. Hänen kunnioituksensa piti ansaita. Sitä ei saatu millään tittelillä tai jollain viileällä uhoamisella. Loistetassu kuitenkin oli kiinnostunut kollin asemasta ja muista tuollaisista silmään pistävistä elementeistä, että hänen teki mieli kysyä: Kuka sinä olet ja kuka luulet olevasi? Hän kuitenkin tajusi, että se olii liian epäkohtelias ilmaus joten hän päätti vain pitää suunsa kiinni. Loistetassu vastasi kollin tuijotukseen omalla hyisellä katsekontaktillaan joka ilmaisi hänen hyytävää luonnettaan mitä parhaiten.

//Narttu on muuten koiratermi. Sattuuhan sitä. //

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ke Helmi 18, 2015 9:25 am

// Ai oho hups sellanen sinne eksy xD //

Jääsielu tutkaili maidonvalkeaa oppilasta vielä hetken ennen kuin siirsi näkevän silmänsä katseen muualle pitäen kuitenkin huolen että näki tuon sivusilmällä kokoajan. Tarkat korvat olivat myös kääntyneinä oppilaan puoleen. Toinen kulma kohosi hivenen oppilaan uhmakkaalta kuulostavien sanavalintojen johdosta vaikkakin äänensävy nyt oli peruskohtelias. Herra sivuutti kysymyksen siitä mitä se häntä koski.
”Mistä sinä Sammalturkin tiedät?” Suuri kolli sen sijaan kysyi, vaikka tiedosti kyllä, ettei se ollut mikään ihme jos yhteisillä alueilla seikkaileva oppilas oli sattunut tapaamaan meriklaanin soturin.

”Ja eipä se koske, kunhan pysyt poissa meriklaanin mailta” Jääsielu totesi sitten rauhallisesti ja lähes neutraalisti varmistaen vain, ettei oppilaalla olisi aikomuksia tunkeilla heidän alueilleen, vaikkei tumman ruskea kolli niin uskonutkaan. Hän ei suinkaan uhonnut, kunhan vain varmisti.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Helmi 22, 2015 6:19 am

Loistetassu katsoi Jääsielun ainoaa silmää tarkasti pitäen korvansa normaalissa asennossa kuunnellen kaikkia mahdollisia ääniä. Kuului lumen pientä rahinaa ja lintujen siipien suhinaa. Kollin kysyessä häneltä Sammalturkista hän vastasi vakavasti: "siitä miten sinutkin. Ilmestyi tänne minun ollessani täällä. Juteltiinpa keskenämme hetkisen." Se oli totta, mutta siitä oltiin pätkäisty osa pois. Asia ei kuitenkaan painanut hänen omatuntoaan totuuden pätkän takia. Suuri kolli jatkoi pian. "En minä meriklaanin reviirille astelisi vaikka minua kirveellä uhattaisiin. Tapaan mieluummin Sammalturkin ja muut mahdolliset tuttavani täällä tai tuolla rajan tuntumassa ylittämättä kuitenkaan rajaa", Loistetassu sanoi kollia nenänvarttaan pitkin. "Sinuna en kuitenkaan tunkeutuisi tuliklaanin reviirille. Se ei olisi järkevää kun kerran olen tässä", Loistetassu jatkoi tuijottaen suurta kollia safiirinsinisillä silmillään. Ei olisi todellakaan mukavaa jos kolli ymmärtäisi hänen tarkoittamansa asian väärin. Ei meriklaanin reviiri niin karmeaa ollut ettei hän voisi ylittää rajaa, mutta ei Loistetasukaan kunnon rajataisteluihin halunnut. Siksi Loistetassu sanoi nopeasti: "Olisi ehkä kivaa vierailla meriklaanin reviirillä, mutta kun teitä on paljon ja minua vain yksi. Ja olethan sinä täällä. Sinä suuri soturi jota vastaan minulla ei taida vielä olla mitään mahdollisuuksia." Loisteassu painotti sanoihin "taida" ja "vielä" antaen itsestään kohtuullisen hetkivaatimattoman vaikutelman.

// Oho. Hetkivaatimaton tarkoittaa muuten hetkeen liittyvää vaatimattomuutta balineesi kielellä. //

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ma Maalis 02, 2015 11:36 am

Jääsielu nyökkäsi hyväksyvästi saatuaan kysymykseensä ja toteamukseensa mieleisensä vastaukset. Hän ei kokenut Loistetassun meriklaanista laukomia asioita mitenkään loukkauksena, kunhan arvosti sitä että toinen nähtävästi arvosti klaanien reviireitä. Tuliklaanin oppilaan jatkaessa kuitenkin hieman kummeksusta aiheuttavalla repliikillä saattoi nähdä kuinka suuren kollin lihakset jännittyivät turkin alla. Eivät suinkaan siksi että hän olisi mitään salakavalaa hyökkäystä kaavaillut, kunhan kielivät ruskeaturkkisen tarkentaneen aistejaan.
”Mitäpä minä siellä tekisinkään?” Jääsielu vastasi katsoen oppilasta arvioivasti. Uhitteliko tuo hänelle? Miten mokoma oppilas häntä estäisi jos Jääsielu nyt todella päättäisi vierailla tuliklaanin mailla, vaikka sehän ei tarkoituksiin kuulunut pienimmissäkään määrin. Loistetassusta uhkuva sisukkuus teki häneen tavallaan jopa vaikutuksen. No, ei nyt suurta tietenkään.

Uhittelun tuntu kuitenkin katosi ilmasta Loistetassun jatkaessa jopa pienimuotoiselta ylistämiseltä tuntuvaa lausettaan. Jääsielu rentoutti lihaksensa ja veti syvään henkeä. Tästä oppilaasta tämän lyhyehkön keskustelun perusteella tuskin olisi ainakaan ihan heti hänelle tai klaanilleen mitään harmia, joten mikäs siinä päivästä nauttiessa vaikka tietty varautuneisuus pysyikin yllä. Mutta koska Jääsielun näkökenttä oli tietyistä seikoista johtuen varsin rajallinen, piti hän tarkasti ääniä kuulevat korvansa jatkuvasti tietoisina jokaisesta liikkeestä joka Loistetassun suunnalta kuului.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   To Maalis 05, 2015 5:26 am

Loistetassu hymähti mielihyvästä. Hän oli kuin olikin onnistunut keventämään tunnelmaa. Siksi hän päätti istahtaa lihakset kuitenkin jännitettyinä. Eihän koskaan voinut olla liian varma. Hetki oli piinaavan hiljainen. Se saattoi levittää noiden kahden kissan keskuudessa kireyttä jota Loistetassu aikoi löysätä keinolla millä hyvänsä. Siksi hän miettikin nopeasti miten muotoilisi sopivan lauseen joka olisi samalla järkevä, että rauhanomainen. Lopulta Loistetassu tyytyi kysymään:" Mitä mieltä olet Sammalturkista?" Tuo kysymys ei liittynyt erityisemmin klaaneihin eikä kyllä ollut vihamielisenkään kuuloista. Loistetassun aivoissa syttyi pieni kipinä. Entä jos kolli ajattelisi, että hän oli kysynyt kysymyksen ajatellen Sammalturkkia pahalla tavalla. Ei. Loistetassu sanoi itselleen päässään ja ryntäsi sanomaan:" Minusta Sammalturkki on oikein mukava kissa." Noin. Nyt tuokin painolasti oli poistettu Loistetassun pieniltä harteilta. Olisihan se kurjaa jos hän vahingossa antaisi kaikille kissoille aivan väärän kuvan itsestään. Tai no ei se väärä kuva haittaa silloin kun kukaan ei ajattele häntä pahalla, mutta jos asia on toisin se olisi jälleen korjattava. Loistetassu onkin elämänsä aikana muutamaan otteeseen sevitellyt kissojen kanssa millainen hän oikeasti oli väärien käsitysten jälkeen.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 08, 2015 5:27 am

Jääsielu ei varsinaisesti ollut mikään puhekone, hän sanoi sanottavansa silloin kun asiaa todella oli, mutta turhanpäiväinen kuulumisten vaihtelu tuntemattomien kanssa ei missään nimessä kuulunut kollin vahvuuksiin. Niinpä puheenaiheen luominen näytti vahvasti kaatuvan nuoremman harteille, vaikka hiljaisuus ei kyllä osittain rampautunutta kollia haitannut pätkääkään.

Hetken hiljaisuus seurasi senkin jälkeen kun Loistetassu oli saanut sanottua mitä aikoikaan sanoa, Jääsielun miettiessä mitä vastaisi. Klaanilaisistaan puhuminen toisen klaanin tuntemattomille kissoille ei tuntunut kovin luonnolliselta, mutta kai sitä jotain oli vastattava.
”Sammalturkki on lempeä ja ystävällinen, arvostettu soturi klaanissamme” Hän totesi varsin lyhyesti sotkematta asiaan kuitenkaan liiaksi omaa mielipidettään. Hän arvosti naaraan huolehtivaisuutta ja rauhantahtoisuutta, muttei voinut mennä puhumaan muiden klaanilaistensa mielestä. Varmaa oli, etteivät varmasti kaikki ajatelleen samalla tavoin vanhahtavasta soturista. Ja arvostaminenkin oli erittäin monitahoinen termi.

”Eikö sinulla ole velvollisuuksia hoidettavana?” Jääsielu kysyi hetken kuluttua kääntäen katseensa oppilaaseen. Mistäpä hän olisi tiennyt miten asiat tuliklaanissa hoidettiin tai annettiinko oppilaille siellä vastuuta alkuunkaan. Samaa kysymystä oli tosin aivan mainiosti voinut kysyä tummanruskealta kolliltakin.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ma Maalis 09, 2015 5:54 am

Loistetassu kuunteli suuren, ruskean kollin vastausta myöntyen. Kaikilla kissoilla ei ehkä ollut yhtä hyvä ystävyys suhde kyseisen vanhan naaraan kanssa. Loistetassusta Sammalturkki oli rakastavainen, neuvova, elämänohjeita antava ja erittäin huolehtivainen täti, mutta ei tuo nuori naaras halunnut kertoa Sammalturkin olevan hänen tätinsä. Ja olihan se totta, että Loistetassu rakasti Sammalturkkia ainakin jollakin tasolla. Hymyä Loistetassu ei näyttänyt kollille, mutta hän alkoi luottaa tuohon ainakin sillä tasolla ettei tuo alkaisi itseään pienempää pieksemään ainakaan syyttä. Sehän olisi liki sydämetöntä tai sydämen pitäisi vähintään olla kovaa kiveä tai kylmää jäätä. Siksi Loistetassu niin luotti itseään vanhempaan kolliin ja olihan hän meriklaanista. Sekä olihan hän arvostanut Sammalturkkia. Kollin alkaessa kysellä velvollisuuksista Loistetassu vastasi vain: "Tänään minulla ei niitä harmiksesi ole. Mestarillani ei ollut aikaa opettaa minua ja kerrankin meillä on jollakin tasolla riittävästi ruokaa. Päätin siis harmiksesi jäädä tänne matelehtimaan. Tulitko sinä kenties velvollisuuksien tähden? Saanen kysyä vielä yhtä asiaa? Kuka sinä olet?" Sanat ryöppyivät Loistetassun suusta vesiputouksen lailla. Häntä tosiaan askarrutti se, että kuka tuo suuri meriklaanilainen kolli oikein oli. Oliko tuo klaaninvanhin vai kenties varapäälikkö? Siitäkin tiedosta voisi olla tulevaisuudessa iloa. Olisihan se hienoa tavata kerran elämässään meriklaanin päälikkö tai joku vastaava.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Maalis 10, 2015 9:02 am

Jääsielun ilme muuttui aavistuksen arvelevammaksi ja voisi sanoa toisen kulman kohonneenkin hiukan. Loistetassu paljasti aika paljon tuliklaanin sen hetkisestä tilasta puheillaan ja sen olisi voinut osittain tulkita kovin varomattomaksi. Jääsielulle itsellensä ei ensimmäisenä tullut mieleen mennä latelemaan hieman arkaluontoisia tietoja klaanistaan ulkopuolisille, ei edes harmittomilta vaikuttaville. Vaikkapa ei Loistetassu mitään sellaista paljastanut mitä ei oikeastaan olisi voinut arvata tai mistä kenellekään hirveästi hyötyjä olisi. Mitään ajatuksistaan Jääsielu ei kumminkaan viitsinyt pukea sanoiksi asti, vaikka olisikin voinut todeta, ettei Loistetassun läsnäolo hirveästi häntä harmittanut. Vaikka saalistamisen se esti, jos hyvistä käytöstavoista pidettiin kiinni, sillä toisten klaanilaisten kanssa hän ei tahtonut jäädä saalistamaan.

”Enpä oikeastaan, vähän vain raikasta ilmaa hengittämässä” Jääsielu paljasti täällä olonsa syyn toisen udellessa vastakysymyksenä oliko hän tullut velvollisuuksien tähden. Loistetassun äkillinen puheryöppy sai meriklaanilaisen hieman pohtimaan äkillisen kiinnostuksen syytä.
”Jääsielu, meriklaanin varapäällikkö” Tummanruskea kolli esittäytyi päättäen lisätä mukaan maininnan varapäälliköstä. Eikös toisen kysymys vähän jonkun tittelinkin mainitsemiseen viitannut, kun kysyttiin kuka olet eikä suoraan että minkä niminen olet.
”Entä sinä?” Hän kysyi sitten lähinnä muodollisuuksien vuoksi, ei siksi että uskoi oikeasti että muistaisi toisen nimen vielä myöhemmin. Kuinka turhaa olisikaan ollut osata kaikkien muidenkin klaanien kissojen nimet.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Maalis 10, 2015 9:42 am

Loistetassu kuunteli kollin kertoman nimen ja aseman silmät selällään. Maidonvalkoisen naaraan toive oli käynyt toteen. Hän oli tavannut meriklaanin varapäälikön. Loistetassu oli niin ylpeä itsestään. Hän oli tuliklaanin päälikön oppilas ja hän olikin tavannut meriklaanin varapäälikön. Kollin kysymys kuitenkin palautti hänet maan pinnalle ja hän sanaili: " Minä olen Loistetassu, Nokitähden oppilas." Siinä oli kollille ajateltavaa. Ajateltavaa oli nimi ja tietenkin mestari. Liiltavasti kolli hänen mestarinsa tiesi. Olihan hän tuliklaanin päälikkö. Taas Loistetassua alkoi kuitenkin ärsyttää tämä hiljaisuus joten hän sanoi: " Ovatko kokoontumiset kivoja? En itse ole käynyt vielä yhdessäkään." Se oli totta ja Loistetassu kun oli aivan varma, että ssu oli tietenkin olisi mahtavan kivaa ja jos ei ollut kivaa se olisi suuri kunnia olla klaanin päälikön valitsema tulija. Mutta olihan totta, että varapääliköt pääsevät kokoontumisiin joka kerta kun sellainen tulee. Loistetassu oli tietenkin kuullut mielipiteitä asiasta. Joidenkin mielestä se oli mahdottoman kivaa ja joistakin se oli yhtä turhan kanssa. Olisihan se mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä meriklaanin varapäälikkö oli asiasta. Itse asiassa ei hän ollut kuullut mielipidettä kuin kahdelta, mutta kolmas kerta toden sanoo tai ainakin niin sanotaan..

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Maalis 10, 2015 10:34 am

Jääsielu huomasi kyllä Loistetassun vaikuttuneen tai tuntevan jotain sen tapaista, muttei välittänyt asiasta. Kun toinen mainitsi Nokitähden nimen, puolisokea kolli terästäytyi silmin nähden. Korvat värähtivät ja jännittyivät valppaampaan asentoon, vaikka suurta muutosta jo valmiiksi ryhdikkäässä asennossa ei varmasti nähnyt. Tokihan Jääsielu tuliklaanin päällikön nimeltä tunsi, ja tuttujen nimien lausuminen nyt vain valpastutti mieltä joka tuppasi harhailemaan ympäristöön. Lintujen viserrykseen ja loskaiseksi muuttuvaan lumeen, jota lämpimästi taivaalta paistava aurinko sulatti mössöksi.
”Vai niin” Jääsielu vastasi nyökäten sitten, kun totesi että kai sitä jotenkin piti osoittaa edes kuulleensa. Hän ei varsinaisesti ollut mikään Nokitähden suurin fani, vaikka eihän hän tuota kunnolla edes tuntenut. Kokoontumisista nyt lähinnä missä oli sattunut tuota kuulemaan.

Oppilas näyttikin jo innokkaasti kalastelevan seuraavan kysymyksen ja keskustelunaiheen ilmoille johtaen sen pitkälti varmaankin ruskean kollin ilmi tulleesta asemasta, joka kieli siitä että hän oli ollut kokoontumisissa.
”Määrittele kiva” Jääsielu totesi pienen hymyn käväistessä ensikertaa naamalla.
”Ne ovat hyödyllisiä ja niillä on hyvä tarkoitus” Hän perusteli sitten omaa kantaansa. Jääsielu ei ollut mikään suuren ja raa’an ydinsodan kannattaja joka palvoi kaikki mahdollisia sodanjumalia ja siksi hän piti rauhanomaisia kokoontumisia hyvänä vastapainona kaikille niille kiistoille mitä syntyi klaanien välille etenkin näin lehtikadon aikaan kun saalista oli vähemmän. Siitä hän ei niin kovin pitänyt että siellä näytettiin solmivan herkemmin ystävyyssuhteiden kaltaisia eriklaani kissojen välille, sillä vaikka hän ei taisteluita kannattanutkaan ei hän luottanut muihin klaaneihin tippaakaan eikä tahtonut meriklaanilaisten mieltyvän muihin liiaksi.
”Kai se on avartavaa ensikertalaiselle” Hän totesi miettien omaa ensimmäistä kertaansa. Hän oli ollut silloin jo paljon muita ensikertalaisia vanhempi soturi, myöhäisen klaaniin liittymisen takia, eikä siksi ollut jännittänyt kokoontumista kuten saattoi arvata oppilaiden tekevän.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ke Maalis 11, 2015 8:59 am

Loistetassu kuunteli kollin mielipidettä hieman hämmentyneenä. Tuosta tuon puheesta kun ei saanut selville muuta kuin, että ne olivat hyödyllisiä. Eivät kivoja eivätkä turkia. Nyt hänellä oli jo kolme näkemystä ja kaikki poikkesivat toisistaan reilusti. Suuri kolli ei vaikuttanut kauhean puheliaalta tyypiltä joten naaras sanoi: " Vai olen minä noin kehnoa seuraa. Vai eikö oppilaan seura kelpaa klaanin varapäälikön seuraksi?" Loistetassulla oli paha mieli. Suuri kolli ei vaikuttanut hänestä lainkaan mukavalta hänen harvinaisen mukavan lähestymisestään huolimatta. Tuo oli kylmä, hiljainen, jännittynyt, uhkaava, voimakas ja mikä pahinta yksitoikkoinen. Tuon puheiden perusteella elämä oli yksitoikkoista ja tylsää. Ehkä suuri kolli haluaisi jopa kuolla saadakseen jotakin jännitystä yksitoikkoiseen elämäänsä. Loistetassu päätti kuitenkin kääntyä poispäin kollista astellen kohti lähintä puuta. Hän käänsi päätään hivenen anovasti ja asteli puun luo. Kuitenkaan Loistetassu ei ollut lähdössä. Hän oli vakoilemassa kollia tavalla jonka parhaiten osaa; kiipeämällä puuhun ja liikkuen niissä mahdollisimman paljon ääneti. Jos kolli olisi tuliklaanille uhka, hän hyppäisi puusta tuon kimppuun empimättä ja antamatta armoa niin kauan kuin tuo oli vielä matkalla tuliklaaniin.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   La Maalis 14, 2015 9:26 am

Jääsielun kulmat kurtistuivat Loistetassun yllättävästä tulkinnasta. Eihän hän mitään sellaista ollut sanonut tai edes vihjannut. Oppilas ei näyttänyt tajunneen että Jääsielun perusluonteeseen nyt vain ei kuulunut hirveä suupalttina oleminen tai tuntemattomien kanssa puhelu. Ehei, hän oli varsin hiljainen jos tärkeää sanottavaa ei ollut ja etäinen nyt hyvin helposti kaikille tuntemattomille klaaninsa ulkopuolelta.
”Enhän minä niin” Hän vastasi kääntäen arpiset kasvonsa Loistetassuun päin jäänsininen silmä tuota tarkkaavaisena tutkaillen kuin pohtien oppilaan aikeita ja tarkoituksia. Kaikki Loistetassun lauseessa on aivan väärin ja kaikista huonoiten tulkittu oli se että Jääsielu ei pitäisi oppilaan seuraa varapäällikön ajan arvoisena.
”Käsitit väärin, vedit liian nopeita johtopäätöksiä” Jääsielu oikaisi parantaen seisoma ryhtiään hieman kumarasta asennosta oppilaan lähtiessä kauemmas. Suuri kolli ei sen suuremmin tuntenut mitään tarvetta lähteä yrittämään muuttaa Loistetassun mieltä, jos tuo oli niin herkkänahkainen, että moisesta mielensä pahoitti, niin antoi pahoittaa sitten. Mitä se häntä koski. Jääsielu kohautti lapojaan, mutta jäi vielä tarkkailemaan Loistetassun perään kuin miettien mitä tuo ajoi puuhallaan takaa.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 15, 2015 4:28 am

Loistetassu asteli puiden katveeseen kävellen niiden varjon kautta näkymättömiin. Hän kiipesi piilossaan puuhun. Hänen kiipeämisestään ei kuulunut muuta ääntä kuin se ääni kun oravat kiipesivät puuhun. Kaikkein parasta oli se, että hänen häntänsä pää ja liikkuminen vaikutti oravan liikkumiselta ja -hännältä. Niimpä hän varjosti suurta kollia sieltä puista käsin. Puun vaihtaminen oli vaikeaa ja siinä oli hänen suurimmat mahdollisuutensa paljastua. Onnekseen useat kissat eivät osaa tuota hänen temppuaan ja siitä syystä moni ei edes osaa arvella puussa olevan kissa. Loistetassulla on vahvat takajalat kiipeämiseen ja hyppimiseen sekä hän oli hiljaa liikkuessaankin nopea. Puun oksat olivat hänen harmikseen joustavia ja varsin ohuita useasta kohdasta.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 3:49 am

Jääsielu seurasi näkevällä silmällään Loistetassua kunnes tuo katosi puiden sekaan kauempana. Hetken hän istui paikoillaan katsellen ympärilleen, kyyristyi sitten ja lähti etsimään saalista viikset väpättäen. Sää oli kieltämättä kauniimpi kuin pitkään aikaan, mutta lämmössä oli sekin huono puoli, että lumi jota vielä oli kohtalaisen paljon maassa, sohjoontui loskaksi ja teki hiljaa liikkumisesta avoimella paikalla kohtalaisen vaikeaa.
Niinpä Jääsielu suuntasi puiden varjoihin, jossa loskaista lunta oli muutenkin vähemmän ja lähti siellä seuraamaan saaliseläinten hajuja pysytellen kuitenkin jatkuvasti laventeliniityn välittömässä tuntumassa. Hän ei käynyt lähelläkään muiden klaanien rajoja ja lopulta suunnisti vaanimisasennossa takaisin laventeliniitylle havaittuaan sinne laskeutuneen lintuparven.

Suuri kolli painui matalaksi ja lähestulkoon ryömi lähemmäs parvea toivoen, etteivät linnut äkkäisi ruskeaa turkkia, joka ei ikävä kyllä kovin hyvin valkeaan lumen maastoutunut. Päästyään tarpeeksi lähelle hän valikoi uhrinsa ja oli juuri loikkaamassa esille, kun jonkin säikäytti linnut ja ne nousivat kaikki yhtenä höyhenten sekamelskana taivaalle. Sen enempiä epäröimään jäämättä Jääsielu loikkasi ilmaan tavoitellen niitä, mutta ne olivat jo ehtineet hänen kynsiensä ulottumattomiin.
Puolisokea kolli laskeutui tömähtäen loskaiseen maahan ja ravisteli päätään katsoen sitten ympärilleen miettien mitä kummaa linnut olivat säikähtäneet. Eivät häntä ainakaan, koska eivät olleet lähteneet hänestä poispäin vaan suoraan ilmaan.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 3:59 am

Loistetassu seurasi suurta, ruskeaa kollia varjomaisesti. Hän hyppelehti puusta puuhun tarkkaillen kollia silmä kovana. Kolli ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään uhalta joten hän alkoi seurata tuota hitaammin ja hitaammin. Kerran hän jätti hyppynsä niin lepsuksi, että oli pudota puusta kokonaan. Likiputoamisesta kuului kovanpuoleinen ääni joka säikytti lintuparven jota Jääsielu yritti pyydystää. Nuori naaras piilottautui puiden lehvistöön salaman nopeasti, mutta unohti tyystin sen, että hänellä oli häntä joka saattaisi paljastaa hänet minä hetkenä hyvänsä.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 4:27 am

Hetken Jääsielu vain seisoi hölmistyneenä paikoillaan katsellen kummastuneena ympärilleen ennen kuin äkkäsi tuuhean tummanruskean hännän roikkuvan puiden oksistosta. Näkevää silmäänsä siristäen hän käveli lähemmäs ja tähysi ylös puuhun tunnistaen hännän lopulta kuuluvan sille tuliklaanin oppilaalle, joka oli vain hetkeä aikaisemmin lähtenyt lätkimään. Vaan eipä kovin kauas ollut tainnut päästä.

”Mitä sinä siellä kyyhötät?” Hän kysyi ollen aivan varma siitä että häntä kuului Loistetassulle. Oliko oppilas tahallaan säikäyttänyt lintuparven? Jääsielun kulmat kurtistuivat ja silmä siristyi aavistuksen hänen odottaessa oppilaan vastaavan. Jääsielulla ei olisi koko päivää aikaa tuhlata täällä norkoilemalla toisin kuin näytti olevan tuliklaanin oppilaan kohdalla.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 4:35 am

Loistetassu säikähti hivenen meriklaanin varapäälikön puhutellessa häntä. "Minä tulin tänne katsomaan mitä sinä aiot. Vaikutit vain jotenkin uhkaavalta", Loistetassu sanoi vahvasti. Oli tärkeää antaa vahva vaikutelma sekä poistaa epäilykset. "Olin äskettäin pudota puusta. Pahoittelen sitä, että pelotin lintuparven", Loistetassu jatkoi hivenen surua äänessään. Siitä voisi helposti päätellä hänen puhuvan totta ja olevan oikeasti pahoillaan kollille aiheuttamasta mielipahasta.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 4:58 am

”Uhkaavalta?” Jääsielu kysyi analysoidessaan mielessään Loistetassun kertomisia. Tavallaan Loistetassu teki pienimuotoisen vaikutuksen, tarkoittihan moinen teko että tuo ajatteli klaaniaan ja toimi sen parhaaksi. Näemmä tuliklaanissa oli kelpo soturiainesta koulutuksessa tällä hetkellä. Tuo myös kertoi parven pelottelun olleen vahinko ja jokin toisen äänessä sai Jääsielun uskomaan, vaikka usein hän epäilikin klaaninsa ulkopuolisia.
”Ai, no, kannattaa olla varovainen kun siellä ylhäällä keikkuu” Hän totesi sitten ja kääntyi kuin aikeenaan lähteä takaisin oman klaaninsa maille tai etsimään lisää saalista. Oikeasti hänestä alkoi jo tuntua että tällainen turhanpäiväinen vetelehtiminen tuliklaanin oppilaan läheisyydessä oli väärin. Kenties hänen olisi jo pian palattava oman klaaninsa pariin suorittamaan velvollisuuksia.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Maalis 22, 2015 5:04 am

Loistetassu katsoi suurta kollia joka käänty pois päin hänestä. Niimpä hän hyppäsi seuraavaan puuhun seuraten kollia yhä. Pian hän kuitenkin huudahti tuolle: "Kukkuu!" Se ei tainnut olla aivan asiaan kuuluvaa, mutta saihan sillä sentään huomiota. Mutta nyt Loistetassu ei tiennyt oliko tuo huomio hyvää vai pahaa. Toivon mukaan hän oli sentään vakuuttanut kollin suurella puissa kulkemisen erikois lahjallaan. Eihän puolisokea kolli osannut samaa eihän? Se olisi liki mahdotonta.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ti Huhti 28, 2015 8:35 am

Jääsielu tallusti eteenpäin kiireettä, mutta pysähtyi kun kuuli epämääräisen kutsu/yllätyshuudon ylhäältä puusta. Hiljaa huokaisten hän kääntyi hitaasti hiukan ihmettelevä ilme kasvoillaan ympäri ja etsi vajavaiseen näkökenttäänsä hänelle huhuilevan oppilaan. Oliko tuolla kenties jotain asiaa, vai miksi se tuolla lailla häntä vielä häiritsi? Jääsielu oli täysin valmis poistumaan paikalta ja jättämään tämän tapaamisen kohtalaisen lyhyeksi.

Kurkkuaan selvittäen Jääsielu jäi tuijottamaan oppilasta, joka näytti olevan varsin ylpeä tästä puissa kulkemistaidostaan, joka ei meriklaanin varapäällikköä liiemmin hetkauttanut.
"Oliko sinulla jotain asiaa vielä?" Hän kysyi varsin muodollisen oloisesti pitäen äänensä kohtalaisen kohteliaan neutraalina.
"Eiköhän kummallakin meistä ole omien klaaniemme eteen suoiritettavia velvollisuuksia, ja kuten varmasti tiedät, ei muihin klaaneihin kuuluvien kanssa sovi liiaksi kaveerata" Kolli päätti muistuttaa nuorempaa klaanielämää koskevista seikoista.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Ke Huhti 29, 2015 8:05 am

Loistetassu taisi ihan pienoisesti pettyä Jääsielun tylsästä reaktiosta joka antoi ilmi, että tuo ei sitten voinut sietää häntä. Ei kai hänen nyt moista marakattiutta tarvinnut sietää? Ei hänen tarvinnut, mutta hän halusi arvostusta. "Ei vai pidä kaveerat. Pyh. Minä kaveeraan kenen kanssa haluan ja onhan minulla meriklaanilaisia kavereita, ettäs sen tiedät hapan naama joka ei sitten osaa pitää yhtään hauskaa ja ajattelee vain itseään ja jotakin kunniaa eikä jaksa edes oleilla oppilaan kanssa vain siksi, että tuo on eriklaanista. Tuohan on rasismia!" Loistetassu kailotti Jääsielulle hiiltyneenä. Hän itse kun ei voinut sietää moista typeryyttä eikä hän siksi aikonut olla yhtään mukava vaikka Sammalturkki takuulla niin haluaisi hänen tekevän, mutta tämähän oli ilmiselvä poikkeustila jona oli ihan syytä alkaa kiukutella ja kiusaamaan jotakuta aivotonta varapäälikköä joka oli takuulla häntä tyhmempi.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Toukokuu 03, 2015 1:21 am

Jääsielu jäi paikoilleen katsomaan Loistetassun raivoamista jokseenkin kyllästyneen oloinen ilme naamallaan. Hän pysyi tyynesti paikoillaan ja odotti että oppilas oli saanut vuodatettua kaiken sanottavansa ennekuin vastasi tuolle.
"No saa kaveerata, kunhan tiedät minne uskollisuutesi kuuluu, eikä minua sinun kaverisi oikeastaan liiemmin kiinnosta" Kolli vastasi. Muiden klaanien kissat saivat tehdä mitä lystäsivät kunhan se ei aiheuttanut vahinkoa Meriklaanille. Jääsielu itse vain tahtoi olla varma että saattoi luottaa klaanilaistensa uskollisuuden olevan omassa klaanissaan, vaikka ystäviä olisi muualtakin, ja niinhän soturilakikin sanoi.

Mutta tavallaan Tuliklaanin oppilaan röyhkeys otti häntä päähän. Tulla tuolla lailla haukkumaan toisen klaanin varapäällikköä ja laukoa moisia typeryyksiä. Oppilaan ajattelemattomuutta, joskin jos joku hänen klaanistaan olisi moista röyhkeyttä esittänyt, olisi Jääsielu laittanut asialle pisteen samantien. Toisen klaanin oppilaiden oikomiseen hän ei viitsinyt ryhtyä.

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
balineesii
Klaaninvanhin
avatar

Viestien lukumäärä : 1389
Join date : 07.12.2014
Ikä : 15
Paikkakunta : tuolla

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Toukokuu 03, 2015 2:12 am

Loistetassu ei jaksanut kuunnella typerän varapäälikön sanoja vaan lähti saman tien livohkaan näyttäen välissä olkansa yli kieltä yksisilmäiselle Jääsielulle. Nimi oli todellakin aika osuva. Jäätä tuon kissan sielu takuulla olikin ei mitään muuta. Ei noiden Jääsieluisten pölvästien kanssa kaveeraamaan pysty. Siispä Loistetassu hyppeli täyttä vauhtia kohti tuliklaanin leiriä pois tuon hapan naaman luota.

_________________
[center]
[Loistesilmä]-[Kirkaskatse]-[Öljytassu]-[Juè]-[Quokkaloikka]. O.O"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nuppu
Soturi
avatar

Viestien lukumäärä : 310
Join date : 01.01.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   Su Toukokuu 03, 2015 5:30 am

Jääsielu tuhahti oppilaan kielen näyttämiselle ja kääntyi sitten ympäri lähtien marssimaan kohti meriklaanin rajoja, kun oppilas oli kadonnut päinvastaiseen suuntaan. Jääsielu haisteli ilmaa ja lähti jäljittämään riistan tuoksuvanaa maassa aikeenaan napata vähän saalista mukaansa tuliaisiksi ennenkuin palaisi oman klaaninsa pariin. Tuolle hivenen kummallisen kuvan itsestään antaneelle tuliklaanin oppilaalle hän ei uhrannut enää ajatustakaan.

// Oliko tämä peli tässä, vai tahdotko keksiä vielä jonkun twistin, jonka turvin jatkaa peliä? :) //

_________________
Rakkaimmista rakkaimmat hahmoni Tuliklaanin Silkkitassu &  Meriklaanin Jäätähti & Yöklaanin Pantterikiihko & Valoklaanin Huurresydän
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Mitä tästäkin seuraa?   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mitä tästäkin seuraa?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
 Similar topics
-
» Mitä haluaisit saada just nyt!
» Mitä käytit viimeksi?
» Mitä ostit viimeksi?
» Mitä touhusit viimeksi?
» mitä hävitit viimeksi?

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nelituuli :: Yhteiset pelialueet :: Laventeliniitty-
Siirry: